1

Téma: Jak mám poslat klíč příteli?

Vím že je to nezviklá otázka, ale ráda bych pomohla mému příteli.
S přítelem nám je 17 (ano, jsme mladí na BDSM hrádky), přítel přišel s nápadem klícky a mně se to moc zalíbilo, již před tím jsem byla ve vztahu dominantní. A protože oba studujeme, tak na sebe máme jen víkendech, proto jsme to dělali tak že jsem ho před odjezdem uzamkla a další týden ho odemkla, ale pokaždé měl náhradní klíč. Ale 8.3.20 jsem ho zase zamkla a vzala si oba klíče sebou, ale to jsem neměla dělat, 11.3. zavřeli školy a rodiči nás nechtějí pustit na návštěvu, takže přítel je už měsíc pod zámkem a poslední týden už dost lituju, že to někdy navrhl a já bych mu ráda také pomohla, ale nemám jak mu předat klíč.
Proto žádám o radu
Přítel má CB6000s modrý z cudnost.cz

2

Re: Jak mám poslat klíč příteli?

Slečno, pardon za hloupý dotaz, ale znáte třeba poštu?

3

tu už mi také napadlo, problém je že bydlím na vesnici a na poštu bych musela do města a když jsem chtěla je s maminou do města, že si dojdu na poštu, prý to počká a nechce mi odvést ani samotný dopis, prý to počká, a nechci vysvětlovat že ten můj je zamčený a já mám klíčky...

4

OK, takže logistický problém. A co přítel, zvládá to statečně? Nemá nějaké zdravotní obtíže?

5

týden byl v pořádku ten měl vyzkoušený, další také zvládal statečné, ale poté si začal stěžovat na citlivé varlata a rád by se už udělal. Takže až na citlivé varlata a nadrženost, ze zravotního hlediska nic.
Navrhl sundat klec násilím, ale to jsem mu zakázala, nechci aby jí zníčil.
Možná by mu stačil milking, ale nikdy jsme ho nezkoušeli, a musel by si ho udělat sám.

6

To mu všichni věříme, že by se rád udělal :-) Když nemá žádné komplikace, tak to má na začátečníka docela štěstí. Milking jen tak bez zkušeností se mu asi nepodaří a i kdyby, tak to nebude ono, když u toho nebudete spolu, a nadržený nejspíš zůstane.

7

No mladý si vyskúša dobrú lekciu :-) držím Vám palce!

8

Teď tvému příteli tak trochu závidím, ale pokud je to měsíc, tak už spíše nezávidím... ;-) Je mladý, tudíž by mohl počkat na poluce... A jak jste od sebe daleko? Nemůže dojet a vy mu třeba klíček hodit z balkónu? I tak si "chudák" užil svého...

9

no začátečník se zkušenostma. klíček jsem dostala k narozeninám v listopadu a to už jí před tím zkoušel a zhruba od nového ruku byl pod zámkem pokaždé týden po mém odjezdu, když nevyšla další víkend návštěva mohl se odemknout nouzovým klíčem. rekord měl 10dní, ale ten už překonal.
leden byl dost krušný to prosil jestli se může odemknout po 3-4 dnech

10

rm71: bydlíme od sebe 18km po cestě, přítel to v létě jezdil na kole, ale má stejný problém jako já, rodiče nevidí důvod proč by měl jít ven, "když venku je, každý nemocný" a přiznat jim klícku se nám nechce, stejně jako mé mámce

11

každopádne aj mňa ste navnadili...nosievam pás, ale v poslednej dobe hlavne len cez deň

12

Nechci být divný ale... Každý má právo jít ven na procházku, je to i v nařízení dovoleno, tudíž vzít kolo a jet se projet je povoleno. Proboha, co to máte za rodiče, že jste v 17ti jak vězni. Já chodil v 17 v sobotu ve 3 ráno domů s opicí a vyrostl ze mě slušný pracující kluk a to u práce ještě studuju. Jestli vám máma zakazuje v 17ti jít ven, tak nevím nevím. Pokud teda nejste v karanténě. Normálně bych vzal kolo a udělal si zdravotní projížďku. 18km je prd. Můžete jet oba a sejít se na půl cesty u lesíka, tam mu ho můžeš i vyhonit. Já bych to udělal takhle no. A jestli vám rodiče zakážou jít se projet na kole k lesu mimo vir do přírody, tak jako ať se na mě nikdo nezlobí, ale objednal bych je u psychiatra.

13

A odkud jste? Venku je hezky, 20 stupňů, sluníčko. Třeba by se někdo obětoval z okolí pro vás

14

anticum: na zdravotní procházku by to uhrát možná šlo.

Před chvilkou jsme se domluvili, že zkusíme jak dlouho to vydrží a pokud by to už nešlo vydržet tak klícku zníží, a koupíme si jinou, začímám pokukovat po nějaké kovové.

Ale nevím jestli je to dobrý nápad

15

Jak říkám. Prostě se domluvte a zajděte si na kolo. Je hezky, konečně. A na projížďku na kole vás snad pustí. Jinak proč ne, čas na rekordy v zamčení smile

16

A co má za zámeček? integrovaný nebo visací na klícce?

Ten visací relativně lehce scvakne kleštěmi a mohl by se vysvobodit, pote koupíte jen novy visací zámeček.

V té druhé variante i ten integrovaný se da šroubovákem za použiti vetší sily zlomit západku a věřím že klícka zůstane v obou případech cela připravena pro další zamykáni.

Každopádně super závidím tvému zamčenému příteli i když si to třeba teď neuvědomuje musí si to užívat big_smile

17

stiflers: má visací, nevím zničení bych mu musela povolit, to asi jen tak nebude. Přiznal se, že už od prvního nasazení chtěl zkusit být zamčený dlouhodobě, ale tak to teď zkusíme.

18

To je správný přístup :-) Tak vám držíme pěsti oběma, užívejte si to každý po svém.

19

Jak to vypadá, tak už je po problému a z náhody se stalo zajímavé řešení... ;-)

20

A to se nemuze proste udelat v pasu?

21

zan: to jde? nevím jestli by tato cesta byla správná, poté by se mohl udělat kdykoliv

22

v CB6000s sa urcite spravit ide. :-) Ak mate dobre vsetko nastavene, dobru kruzok, a te tycky, a disancne kruzky, tak celkom dole si to neda, vajcia nepustia, ale penis sa da vytiahnut. Ale nemusi to byt prijemne. Orgazmus sa ale da dosiahnut rozne, napr prilozenim vibratora / masaznej hlavice na klietku. :-) Problem je, aspon u mna, ze po spraveni sa, uz nechcem klietku mat, takze radsej sa snazim nespravit, lebo potom som nasraty a frustrovany... A ja si zamknutie radsej uzivam.

23

lycrasub: o stymulaci vibrátorem jsme také uvožovali i když nás to nikdy před tím nenapadlo, problém je že oba naše vibrátory mám u sebe já.

přítel se mi večer svěřil, že s tím odemčením to trochu přeháněl, že se mu to dokonce líbí a že se bál mi říct že chce být zamčený déle, sece si představoval prodlužovat postupně, ale co se dá dělat. Dokonce se přiznal že poslední týden spí s obojkem na krku(obojek jsme pořídili v sadě), nikdy před tím jsme ho nepoužili, že prý není žádný pes, a najednou si ho nandavá sám.
To jsem ani nečekala, že je tak velký sub.

24

Ahoj, ten jeden vibrátor mu příště nech, nemusí hned análně, teď mu určitě stačí přitlačit ke kleci nebo varlatům. Udělá se, ale plnohodnotný orgasmus to třeba pro mne není, prostě příjemně vyteče.

25

Dovolím si to trochu rozvést:
Ono jde o to, že se to plnohodnotnému orgasmu blíží.. teda alespoň ze začátku se to tak zdá smile A chvilku bude mít třeba i pocit, že se dobře udělal. Ale za minutku, dvě zjistí, že je nadrženej jak pes a ještě víc než předtím smile To já jen kdybys ho třeba chtěla na dálku trošku potrápit wink cool