Téma: Prisontrainer - recenzia
Rozhodoval som sa medzi prisonbird a prisontrainer. V nedelu 29.3. som poslal nejake doplnujuce otazky sem na info@, vyjasnili sme si nieco, objednal som prisontrainer a v piatok 3.4. bola klietka u mna - a to v case corony slo az na slovensko. :-) Rychle vybalenie, a odvazenie, lebo som chcel tazsie nieco. 

Oholeny som uz bol, takze uz len namazat a sup s nim dnu. Lenze... ta poloerekcia tomu branila. :-) 

Nakoniec sa to podarilo, trosku nasilia a zvysok spravila bolest. :-) Ten pocit, ked sa to zamkyna, poznate asi vsetci... 

Klietka nemala ziadne ostre hrany, bola vyborne opracovana, hmotnost 259g bola paradna. Velmi lahko sa nasadzuje, nemusel som ani pouzivat vatove tycinky na posuvanie a natlacanie... Skusal som v nej aj behat, ci uz v slipoch, ale aj na ostro pod bezecke leginy uplne v pohode. Prvych 6 dni som ju vobec nedal dole. Pohodlna aj na spanok, samozrejme, nocne erekcie sa ohlasia o slovo, a clovek sa budi, ale erekci a hned moze spat dalej... Velky benefit je aj vstavany zamok, jednak nenapadny pod oblecenim, jednak zamok neklepka o klietka, a tym padom nevydava ani zvuk a ani nepriskripne kozu. A jednak, ked bol nadrzanost, v inych klietkach som "honil" tak, ze som proste potahovat vysiaci zamok, a penis sa v klietke nejak, aspon trosku klzal... Tuna sa to za zamok neda chytit. :-) Cize za mna, velmi dobry zamok na dlhodobe nosenie, pohodlny, pekny, pekne spracovany.