1

Téma: Výlet na kole

Nedávno jsme jeli s manželkou na kolech výlet. Zůstal jsem zamčený, klíček měla pro jistotu na krku. Nosím ke klícce BON4M ocelové lanko kolem pasu, takže klícka neklesá, drží na místě a při jízdě v lehčím terénu na horském kole jsem neměl sebemenší problém. Ujeli jsme něco přes 47 km a bylo to asi na ženu trochu moc. Dnes jsem měl přislíben orgasmus. Večer jsem se připomněl a dostalo se mi odmítnutí, že až za týden. Odvětil jsem, že to není fér, že říkala dnes. Její odpověď mě dostala: Ty jsi taky říkal, že to bude jenom 40 km a bylo to 47 km. Rozdíl je 7 km, takže 7 dní navíc (jsem nyní nepřetržitě v kleci od 10.4). Namítnul jsem, že je to neadekvátní. "Takže 7 týdnů, chceš pokračovat?" Tak jsem zmlknul a pak polohlasem řekl, že jsem vlastně mohl dopadnout i hůř... Naštěstí se už jen zasmála. Manželka je v tom dost nevyzpytatelná, jednou mě držela pod zámkem bez orgasmu nepřetržitě 100 dní, jindy byl po týdnu konec.

2

Re: Výlet na kole

Tak to bude dlhých sedem týždňov )))

3

Ahoj, také jsem vášnivý cyklista a s jízdou na kole už nemám žádný problém. Po delším zkoušení jsem dospěl k závěru, že pro nejpohodlnější jízdu je potřeba mít co nejmenší kroužek, aby netlačil na koule a hlavně aby nemohlo dojít k jejich vyklouznutí při jízdě v chladném počasí, kdy dochází k přitahování koulí k tělu. Mám vyzkoušenou velikost kroužku tak, aby ve stavu bez erekce šlo pod kroužek strčit ukazováček. To je vůle přesně tak akorát. S touhle velikostí jsou veškeré činnosti úplně v pohodě i při běžném nošení. Tohle je nejjednodušší test pro určení správné velikosti kroužku. Jde o to aby kroužek byl těsný, ale neškrtil(nepočítám erekci, ta přece stejně není dovolena). Sportu zdar a cudnosti zvlášť.

4

Já jsem také vášnivý cyklista a jelikož mám časté choutky i na cudnost, tak často vyjedu i v pásu. Určitě si však dávám pozor na terén kudy jedu, neboť "neplánované" dopady "stydkou kostí" na sedlo bývají bolestivé... Používám nejčastěji HT s kroužkem 45mm, neboť si erekce zakázat neumím a v 40mm bych noc prostě nedal. Už tak jsem jí buzen 4x do rána. Akorát přemýšlím, zda bych ten nejmenší kroužek dal alespoň na tu jízdu, neboť má ideální velikost se pohybuje mezi 42 - 43mm...

5

Ahoj, taky mě ze začátku budila erekce několikrát za noc. To odeznilo po cca 14 denním permanentním nošení. Já mám problém s erekcí pokud během několika dní střídám zamčené dny s odemčenými a ještě mezi tím provedu masturbaci s orgasmem. Čím delší je zamčení bez orgasmu, tím více si tělo a hlava na ten stav zvykne. Chce to vydržet.