26

Re: Kopřivy a jiné podobné trápení

Ahoj, mám taky zkušenost z koprivou. Je to super zážitek bohužel jsem se neudělal samovolně, ale jen jsem byl podojen ale můžu porovnat obě odrůdy. Žhavka je podle mého lepší pocit brnění je intenzivnější a měl jsem jen kousek od výstřiku.U dvoudome trvá brnění delší dobu a  penis natekl a to mi vcelku vadí. Mám problém při nošení jakékoliv prádla je to omezení v pohybu a stále brni nevím za jak dlouho otok zmizí zážitek je včerejší.

27

Tiež by som rád vyskúšal tú pŕhľavu dvojdomú len mám trochu strach. Kde všade ste ju skúšali? Aj priamo na obnaženom žaľudi? Aký je to pocit? Mám rád trochu bolesť ale nie som masochista, preto neviem či to mám vôbec skúšať. Prípadne to skúšať nejako postupne. Máte nejaký tip ako to skúsiť ale s miernejšími účinkami? Či povedzme keď je natrhaná dlhšie pomaly stráca účinnosť a prhlí trochu slabšie.

28

To 25bdsm25:
Zdravím, budu mluvit za sebe. Kopřivy mám rád, na celém těle. Jediná moje zakázaná zóna je právě obnažený žalud. Tam mne to nepříjemně bolí, ale nevylučuji, že jiní to mají rádi. Časem třeba i já, kdoví. Jinak přes předkožku, přes šourek, zadek, bradavky ... vše OK. Co se týče pálivosti, není kopřiva jako kopřiva, i stejný druh z jedné zahrady je různě pálivý. To poznám při trhání na rukou a tak vím, na co se těšit.
Začínej pomalu a uvidíš, kam se dostaneš.

29

Koprivy su super. Poriadne vmasirujem do penisu. Hlavne zalud. Po 4 hodinach stale v brni a mravenci. Je to ako v tranze. Myslite si ze sa Vam zmensuje a on tastie, ze lezi napravo a on lezi nalavo, ze lezi na bruchu a on je dole medzi nohami. Do zaludu ako keby som mal pustenu elektriku. Zaklad je ale vmasirovat do riadne nahoneneho penisu. Pred vystrekom a  miernym honenim prejst cez pociatocnu ,,bolest,, Stale udrziavat penis nahoneny az k vystreku a zas prestat a tak dookola.Ked je uz lepsie , zas vyslahat dalsimi koprivami a vysuchat ho s nimy. Aj obalit listami a tak honit. Robil som to hodinu tak. Mravence ie prestane az zajtra. Hlavne nestriekat.