1

Téma: pás cudnosti minicage2 vs captor kratší

Dobrý den, rozhoduji se mezi minicage2 a captor kratší a nevim který si vybrat. mám už vyzkoušený cb6000s a ten je moc velky. můj dotaz tedy zní který byste mi doporučili? případně nějaké zkušenosti či rady?

2

Re: pás cudnosti minicage2 vs captor kratší

zdravím, mohu se zeptat co si mám představit pod “cb000s je moc velký”? buď je moc malý ocásek, nebo ho klec málo zmenšuje.

nemyslím to nijak špatně taky bych si přála by se přítel propracoval k co nejmenší kleci, ale včera jsme jen z plastového cb6000s přešli na kovový

3

malý ocásek, když je v klidu tak tam mám asi 2cm prostoru.

4

Záleží na tom, co hledáš, jak chceš PC používat. Minicage je spíš taková kuriozitka.

Captor je naprosto skvělá klícka a když se tu objevila, tak jsme ji chválili všichni. A myslím, že od její premiéry se nic lepšího neobjevilo.

Samozřejmě, někdo, kdo preferuje otevřenější klec si Captor nekoupí. Ten je naopak pro ty, co mají rádi nulový přístup. Ale když už uvažuješ o Captoru, tak to máš nejspíš rozmyšlený.

Já bych šel do Captora. Má unikátní úhel, unikátní kroužek, comfort absolutně špičkový, bezpečnost více méně také (v kontextu klícek), prostě nejlepší poměr cena/výkon.

5

Ahoj,
včera jsem si poprvé vyzkoušel kratší plastový Captor. Velmi pohodlné.
Budu střídat s Holytrainer 3.