1

Téma: PC jako trest

Můj příběh je celkem prostý. Od své Dominy jsem na konci lekce dostal CB-6000. Klíč si nechala a propustila mne domů. Náhradní klíč mám ukrytý v masivním ocelovém pouzdru zamknutý zámkem s číselnou kombinací. Kdyby bylo nejhůř, tak by mi kód řekla. Zkoušel jsem to, ale nepochodil jsem... Tak nevím, jak dlouho budu mít PC. Zatím je to patnáct dní. Jendou to tak bylo i 45. Ale řeknu vám, jsou to zvláštní pocity, když vím, že mě někdo ovládá na dálku :-)

2

Re: PC jako trest

Předpokládám, že by se tohle líbilo většině uživatelů PC wink

3

Re: PC jako trest

Ahoj.
Já už jsem v pásu uzamčen skoro 2 měsíce. Má Manželka (Paní) mě odemyká pouze, když chce sex.
K mému vyvrcholení dochází zřídka, pouze za odměnu. Má Paní se udělá a pak těsně před výstřikem
mi to zakáže, protože vždy musím poprosit o můj orgasmus. Takhle těsně před vrcholem mě zpátky
uzamkne do CB a musím čekat dalších několik dní. Manželka si to pochvaluje, protože záleží pouze
na ní, kdy bude sex a ne na mých potřebách, jak to bylo dřív. Já musím jen oddaně čekat a doufat,
že mi to někdy brzo dopřeje. Od té doby, co jsem uzamčen v pásu, se ke své Manželce chovám jako
k Bohyni a ta si to náramně užívá. Jsem jejím oddaným a věrným otrokem. Je to zvláštní a nádherný
pocit takhle někomu patřit tělem i duší.