1

Téma: Captor a velikost penisu

Ahoj,
koupil jsem si delsi verzi Captoru a presto mam problem se vejit dovnitr. Sice se mi to nakonec podari, ale na konci klicky (u tela) mi penis preteka. Je to trochu nepohodlne a navic se mi obcas skripne.

Je to normalni nebo jsem si spatne vybral pas?

Radeji prilozim foto, aby ma otazka byla pochopitelna.

https://ibb.co/gJQFyn6

2

Re: Captor a velikost penisu

To si klícku špatně nasazuješ. Začít máš kroužkem a to už tak, abys tam tu kůži takhle neměl.

3

Kdyz si nandam krouzek, tak ji tam nemam. Ale kdyz se snazim nasadit klicku na penis, tak je dost tezke se tam vejit a kuze se mi tam uz nikam nevejde. Vetsinou se mi pak dostava do te mezery mezi krouzkem a klickou (z horni strany).

Ale jeste to nejak zkusim.

4

Mám jí takhle stejně. Při nasazení je v pohodě, ale při pohybu se postupně takhle navrství. U velkého PT kde mám předkožku přes žalud to není tak moc. V malém HT2 kde mám předkožku staženou za, je to přesně takhle.
Někam ta přebytečná kůže přijít musí, i z toho důvodu hodně uvažuju o úplné obřízce.
Dostávání do mezery řeší výborně kovový kroužek. Případně celý PC.
Kůže je tam pořád, ale kov se nezkroutí a neskřípne ti jí wink
Taky jsem  s tím ze začátku hodně bojoval a vycpával mezeru vším možným, abych mohl normálně fungovat. Po nasazení kovového kroužku pokoj a velká úleva. smile

5

Dal jsem si vetsi praci a nechal poradne predkozku na penisu. Je to ted mnohem lepsi. Uvidim, jak to bude behem delsiho noseni. Mam celkem tlusty penis a dostat se dovnitr je docela boj.

Akorat ted mi zase leze predkozka skrz ty otvory ve spicce a to take neni uplne prijemne. :-/

6

S tím, že mi proliza předložka z otvoru mám taky problém. Nemám moc nápad, co s tím

7

Captor je super, dle mého názoru nejlepší, ale tak, jak to popisuješ, tak bych asi ještě pro porovnání zkusil Curve, ma 9,5 cm na delku a 3,8 cm vnitřní průměr.