Moc děkuji, za tvou odpověď a krásný popis co doma máte. Dotazů mám strašně moc. Je to má nejoblíbenější praktika, co doma děláme. Zajímalo by mě naprosto všecko co s nimi děláte a jaké s tím máte zkušenosti. Nejvíce asi tvé vlastní zkušenosti, když ho máš u pasu sama. Jestli se u peggingu hodně vzrušíš, nebo dokonce i uděláš. Jak si svého přítele nejraději bereš a jaké polohy máš ráda. Jestli ti ho musí také kouřit. No a samozřejmě i jak se ti líbí, když si přítel bere tebe. Jestli mu ho taky musíš kouřit a v jakých polohách se ti to líbí, prostě všecko.
Jak jsi psala, že jsi přistihla, přítele, jak si ho honí, tak to znám taky. Když jsem byl dlouho v kleci, tak se mi taky líbilo si s ním hrát. Někdy jsem měl pocit, že se tak i udělám, ale nejde to. Mentálně jsem byl vzrušený na maximum, ale vystříkat se nešlo. Několikrát jsem šukal svou Paní tak intenzivně, že jsem měl pocit, že se taky udělám a dokonce jsem ho z ní automaticky vytáhl a snažil se ho na ní vystříkat, ale byl to jen umělát.
Mohla by jsi mi poslat odkaz na hračky, co doma máte?