Téma: PC - the nub
má někdo zkušenost s PC- the nub? chtěl bych si ho pořídit momentalně mám holytrainer V3 small. můj problém u tohoto pásu je že když mi změkne tak mi zacne padat tak mě zajímá jestli by to mohl menší pás vyrešit.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » PC - the nub
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
má někdo zkušenost s PC- the nub? chtěl bych si ho pořídit momentalně mám holytrainer V3 small. můj problém u tohoto pásu je že když mi změkne tak mi zacne padat tak mě zajímá jestli by to mohl menší pás vyrešit.
Co to je PC the nub? Holytrainer v nejmenší velikosti? A myslíš verzi V3 nebo V4?
ano nejmenší velikost - HT V3. na jiných webech to nazývají the nub, small, medium a big.
Jojo, a na jiných webech ještě jinak. Ale v pohodě, to bylo jen pro jistotu, abychom se sjednotili, o čem je řeč.
Myslím, že to nevyřešíš menší klíckou, ale menším kroužkem. Když klícka sjíždí, tak to její nositel zvolil příliš velký kroužek. Správně zvolený kroužek nemá ani nadměrně tlačit, ani nadměrně sklouzávat, má prostě tak akorát příjemně držet na svém místě.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » PC - the nub
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB