1

Téma: Hranatá klícka

Ahoj, tak jsem našel krásnou klícku, řekl bych účinnost jako pás kolem boků. Nemůžu se dotknout nejen penisu ale ani koulí. Při sportu- rychlá chůze a při sezení řízení auta super. Zatím na ji mám na krátkou vzdálenost venku, váha klícky bez kalhotek dost cítit, ve slipech udrží na místě a vůbec mi váha nevadí. Mám ji od pátku. Rád bych nosil v režimu 24/7, máte také zkušenost?https://www.cudnost.cz/fotogalerie/1601306286m.jpg
Ze začátku mi dělalo problém uzamknutí, je stejné jako u klícky Captor, snad získám rychle praxi.

2

Re: Hranatá klícka

Vypadá moc dobře. Měl jsem podobnou v plastu, ale nedostal jsem se do ní. V kalhotách se nebude nic rýsovat. Zajímají mě další poznatky a zkušenosti.

3

vit -Je to velmi pohodlné, nic nikde nepřekáží. Hlavně při řízení auta, jsem měl vždy problém s ostatními klíckami. Nic není vidět pod kalhotami. Kulky se mi vejdou - dle tabulky měření mám mít průměr 45 - 50mm, ale nosím 40mm pro malé kulky. A u této klícky mám také 40mm, není zde kruhový kroužek ale tvarovaný jako u klícky Captor. Jen to nasazování není nejlepší, dost času mi trvá než to zamknu, ale to je asi cvik. Budu zkoušet dál. Nyní mám odřeniny šourku od jiné klícky - kroužku.

4

Ahoj, moc pěkná klícka. Kde se dá sehnat? "Díky Monika

5

Zájemcům ji rád seženu, pište prosím na info@cudnost.cz.

Ale je potřeba vzít v potaz, že je to klícka jen pro menší šourek, větší tam nenacpete a budou to pro vás vyhozené peníze.

6

Ahoj. Jak pokračuje zamceni v nové kleci?

7

Ahoj, klícka nasazena, noci ideální, nic netlačí, spaní dobré, z této klícky se bez klíčku nedostanu. Doma a v autě dobrý, jen větší chození mi dělá zatím problém. Z důvodu větší váhy mi bolí v podbřišku. Pokuď mám velké bolesti měníme klícku za slave klícku, nová klícka - kroužek namísto pantu. V té jsem pak nepřetržitě do té doby, než budu mít naplánované volnější dny bez pochůzek. Obě klícky mám dodané zde přes Vojtu, kterému tímto moc děkuji. Věřím, že se tělo přizpůsobí a hranatou klícku budu nosit trvale.

8

Ahoj, děkuji za průběžné zprávy. Mám zkušenosti s Captorem, ten máme na speciální chvilky a váhu jsem řešil pevnějším prádlem a těsnějšími kalhoty, které klec podepřeli. Ale váha, každé deko navíc přidává dominanci klíčnici a to se počítá. Proto se mi tahle klec tolik líbí.

9

Tak to budeš s touto klíckou spokojen, já si zatím zvykám na váhu, kulky mají dost místa, ale neprotáhneš je ven váha klícky ti to nedovolí. Bez klíčku se nedostaneš ven, což je správné a super. Hlavně že se nemůžu ničeho dotknout. To se mi moc líbí.

10

Nebylo by vic fotek z různých stran? A víc zblízka.

11

zde jsou rozměry a fota prodejce https://www.aliexpress.com/item/4000945798595.html

12

Tak pánové začínal jsem holitraynerem a už 3 roky captor téměř trvale ale toto mě fascinuje váha neváha ten pocit nedotknout se ani šourku a varlat a přesto je cítit Uf asi budu psát ježíškovi.Dík za upozornění.

13

Ahoj, predpokladam ale za s trochou snahy ho bez vetsich problemu dokazes vytahnout, jako u vetsiny kleci.

14

klícka se nesundavá ani neobchází ale nosí není to v kalhotách ale v hlavě.

15

Moc to chci zkusit máte někdo delší zkušenost???I špatnou pište.

16

Jak pokračuje testování hranaté klícky pocity nositelnost ??

17

Ahoj, tak nošení dobré, sundavám jen na mytí. Klícku se mi nepodařilo sundat, jako u jiných klecí. https://photos.app.goo.gl/gncmmuDBr12k3Lrg9

18

Pro klasické nošení, a řízení auta super klícka, na sport a výlety - větší námahu, u mne ne!
Rád bych znal zkušenosti i od dalších nositelů.

19

Zatím jsem se nerozhodl ale hledám rozměry a všechny informace a zkušenosti prosím pište své zkušenosti a názory díky.

20

Tak ty zkušenosti a pocity při nošení se tady nějak nevrší je to tak špatné???

21

Kolik ten pas stoji prosim?

22

Ahoj tak asi nic moc nějak to tu chcíplo.

23

Ahoj,
klícka u mne vyzkoušena nic moc. Výhody: nevyndáš penis jako z jiné klícky, nepodařilo se mi to! Máš jen otvor na močení, má své klady i zápory. Dobře se nedá umýt - takže sundat! Kulky jsou schované a klícka na nich visí, proto nejde bez klíčku odstranit to je plus. Mám sice rád bolestivé kulky, výprask a tak, ale tady jsem si na delší nošení nezvykl. U kroužku máš mezeru 3mm u kroužku 40mm, což vypadá na částečně obřezaného málo, překáží mi kůže k dokonalému zamknutí. Jak jsem psal výše rozměry výrobku https://www.aliexpress.com/item/4000945798595.html jsou na webu uvedené.
Klícku mám přes Vojtu doporučuji se s ním domluvit a cenu vám také i s poštovným oznámí.
Věřím, že někomu z vás se klícka bude dobře nosit. Já budu hledat něco jiného.

24

Moc děkuji za recenzi moc mě to lákalo ale asi na trvalo to není co???

25

Jak jsem psal, u mne to na trvalé nošení bohužel není. Ale možná by tě to vyhovovalo, každý jsme trochu jiný.