1

Téma: 10. narozeniny Cudnosti

Vážení a milí přátelé Cudnosti,

na tomto místě už by za normálních okolností byla pozvánka na sraz spojený s oslavou 10. narozenin Cudnosti. Jenomže máme smůlu, ani loni jsme se nemohli sejít a nemůžeme ani letos. Oslava krásných kulatin se smrskla na pouhé prodloužení domény v rodinném kruhu. Tak bych vás chtěl pozdravit takhle osobněji aspoň touto cestou. Myslím na vás všechny, se kterými už se známe osobně, a doufám, že se máte dobře nebo aspoň jakž takž, ale hlavně doufám, že jste zdraví. To bych vám chtěl popřát letos především - pevné zdraví. A až hned potom vám všem ještě přeju krásné zamčené dny a měsíce a mnoho krásných jiskřivých zážitků s těmi, kdo vás milují a drží pod zámkem.

Přátelé, jsem tu pro vás a budu tu pro vás, jak jste zvyklí. Mějte se všichni dobře aspoň tak, jak to v současné době jde. Uvidíme se neznámo kdy, tak se do té doby držte a vydržte. Ostatně náš společný zájem nás k trpělivosti už tak trochu předurčuje, takže to určitě nějak přečkáme.

Váš Vojta - cudnost.cz

2

Re: 10. narozeniny Cudnosti

Vojto napsals to moc hezky. A proč bych měl vymýšlet něco ještě lepšího? Takže "jen" ode mne a doufám že je to i za všechny ostatní tady: Janče i tobě totéž, co ty nám :-)
H.

3

Taky se přidám i se svou Paní Xenou s přáním, vlastně nám všem - Všechno nejlepší, hlavně zdraví a držme se. Škoda, že ty desáté narozeniny nemůžeme oslavit společně, tak jak jsme si poslední roky zvykli. Tak  snad se co nejdříve zase setkáme.

4

Všechno nejlepší Cudnosti i Vojtovi.

Třeba tu oslavu letos ještě dáme. Holt to nebude březen, ale aspoň rok by se povést mohl.

5

Já se také přimlouvám za oslavu. Někdy, někde.
Rád bych vás viděl i osobně.
Termín může být stanoven, až si budeme jisti, že neporušujeme žádná nařízení a že nebudeme se navzájem ohrožovat víc než je rozumná míra rizika.
Zatím si dnes večer přiťukneme s mojí Paní na vaše/naše zdraví.
Zůstávám v cudnosti a těším se, že vás uvidím.
Medvídek

6

Pripájam sa, všetko najlepšie!