1

Téma: Nejhorší trest?

Zdravím pánové.
Dnes je třetí den od doby, co se mi naprosto otočil vesmír. Přes čtyři roky jsem byl v dominantní roli vůči manželce, kdy za mě dobrý, ale manželka to spíše snášela. Po jedné situaci se celé naše role otočily a já se do své nové role zamiloval. Na cestě ke mě je HT.
Ale na co se chci zeptat, či rozpoutat debatu - jaký je pro vás nejhorší možný trest?
Předem děkuji za zajímavosti

2

Re: Nejhorší trest?

Nejhorší možný trest? Když je mi po více jak třech měsících sundána klícka a mám slíbený orgasmus. Přítelkyně mne dovede téměř k vrcholu několikrát po sobě. Vrchol ale nedovolí a opět mne na více jak měsíc uzamkne. To opravdu šílím.

3

Děkuji za názor.
K tomuto jsme se ještě teda nedostali, ale Váš trest (byť velice nepříjemný, věřím tomu a časem i změním svůj názor na mé tresty) mi prozatím přijde celkem přijatelný. Mě naprosto děsí představa, že by mě Mistress úplně ignorovala. Žádná klícka, žádný obojek, žádná pusa, objetí, nic. Celé dny beze slova, bez pohledu.  A jak znám svou Mistress, nedala by ani na mé kňourání, podlézání, prosby. Mě už jen ta představa děsí natolik, že mám chuť si rozbít hlavu o zeď. Z toho doslova šílím.

4

Ahoj
debata na téma "Zločin a Trest" probíhá/probíhala v několika vláknech.
Např.
https://forum.cudnost.cz/topic/1657/tresty/
https://forum.cudnost.cz/topic/267/damy … ty/page/4/

A rady se budou hodně lišit, v závislosti na tom, jestli trest je v rámci "hry" a nebo je to trest "doopravdy". Protože některý trest může být pro jednoho za odměnu, pro druhého skutečné potrestání.
Na jiné stránce s BDSM tématikou jsem četl vtip: "Co udělá sadista masochistovi? Nic!"

@yamashire: být ignorován, odkopnut, vyhozen ... to je i pro mne hrůzná představa. Hrůzná.
Daleko raději dostávám tresty v rámci hry - a tam ať si má Paní vymyslí cokoli, je to vždy báječné.
A navíc mám slíbeno, že ji dnes večer můžu masírovat tlapky a záda a hýždě. Heč!

Cudnosti zdar!

5

Za mě je nejhorší trest zůstat v pásu třeba rok nebo déle v kuse.