1

Téma: Velikost Cobry

Zdravím
Po dlouhé době bych jsem chtěl zpestřit domácí výbavu. Ta aktuálně čítá velký plastový Captor (je pohodlný, akorát jsem si zvolil moc velkou velikost, menší by stačil) a následně silikonový ČB 6000s,který mi velikostně sedí. Takže bych se chtěl zeptat, jakou velikost Cobry by jste zvolili? 60 nebo 75 mm?
Předem děkuji za odpověď

2

Re: Velikost Cobry

Ahoj, podle velkého Captoru Cobru 3-4 a podle CB6000s Cobru 2-3.

3

Připojím se s podobným dotazem, docela nás tato klícka zaujala.

Jsem nositelem kovové CB6000s. U CB6000s mám 50mm kroužek. Při jeho nasazování zboku to je často boj o milimetry a neumím si moc představit, že by kroužek byl menší. Na druhou stranu tím, jak je klícka těžká, tak má tendence stahovat a napínat koule dolů. V klidovém stavu pak nechybí moc, aby se vyvlíkla úplně. Trochu je to vidět v tomto albu na šesté fotce: https://www.amateri.com/cs/alba/2477192/pokoreni-lva

U těchto typů klícek mě zatím odrazovalo nutnost navlíkat kroužek přes celý penis a koule. Nedovedu si představit, jak toto v praxi funguje. Je to stejné, jako bych se snažil provléknout spojeným kroužkem od CB6000 a mám to zkusit, nebo je to u těchto kroužků snazší?

4

@queen-jack: Jasně, vyzkoušej si to s tím spojeným kroužkem. Nic na tom není, chce to jen trochu cvik a přijde to samo. Nejdřív jednu kulku, pak druhou a nakonec penis. Klícky Cobra za to rozhodně stojí.

5

Zdravím , manželka má pred 8 dňami zamkla do PC . Je normálne že má bolia vajcia ? A stále teciem

6

Ahoj, teď jsem si objednal cobru velikosti 2 a po objednání jsem začal pořádně študovat podle fotek z různých úhlů a velikostí…no věc se má takhle mám malý prisontrainer, a je tak akorát občas by v opravdu klidovém stavu mohl být i kratší, tak jsem objednal kobru 2 kvůli podobnosti z obrázku a tomu že cobra 1 na obrázku vypadá opravdu malinkatě, ale podle uvedených rozměrů je cobra1 ještě o 2mm delší než zmiňovaný prisontrainer.
Mohu se tedy zeptat na nějaké objasnění.
Děkuji

7

@vidlak88: Objasnění je takové, že různé konstrukce klícek brání v nějakém srovnatelném uvedení rozměrů. Některé klícky procházejí pod kroužkem, jako třeba Prisontrainer nebo Holytrainer, a některé začínají s nějakým odstupem před kroužkem, jako třeba Cobra nebo starý dobrý CB6000(s). Další problém je různý úhel ohybu klícky směrem dolů, to se pak taky těžko měří a porovnávají délky dvou různých klícek.

Není žádné řešení, jak všechny klícky měřit jednotně a porovnatelně. Já se o to v popisu klícek v eshopu nějak snažím, ale samozřejmě dokonalé to není, protože ani nemůže být. Dokonce i různí dodavatelé stejných klícek uvádějí ty rozměry často každý jinak.

Zájemcům o různá porovnání klícek, když třeba podle jedné klícky vybírají nějakou další, nabízím individuálně srovnávací fotku těch dvou nebo i více klícek vedle sebe.

8

To chápu že uvádění velikostí je trochu oříšek (ale např. Přidat fotku sestavené klícky s krejčovským metrem vedle ní, by za mě mohlo být nápomocné)
A když by jsme srovnávali zmíněný malý prisontrainer s cobrou tak jaké velikosti kobry má nejblíže?
Děkuji

9

Cobry jsou širší na vnitřní průměr než je menší verze Prisontraineru. Takže je to taky nesrovnatelné a zase v něčem jiném.

Podle mých zkušeností a odhadu se tomu blíží velikost Cobry 2, která je možná kratší, ale zato širší. Velikost 3 už se blíží spíš větší verzi Prisontraineru.

10

Zdravim,
mam delsi Captor, ale trapi me skripajici se predkozka. Je to bohuzel velmi bolestive. Tak jsem se rozhodl, ze vyzkousim Cobru. Potreboval bych poradit s velikosti. Ochably penis ma delku 9cm. Captor je celkem nacpany, ale erekci uplne zabranit nedokaze. Mam si koupit 3 nebo 4tou velikost? Nerad bych zjistil, ze se dovnitr nevejdu :-)

11

Skoda, doufal jsem, ze mi nekdo poradi :-(

12

Zkus tu 3. velikost, 4 by ti byla už asi velká, je lepší když trošku tlačí se v kleci.

13

Abych nezakládal nové vlákno, hodím to sem. Stala se mi teď zajímavá věc. Postesklo se mi po pohodlí cobry, tak jsem ji zkusil nasadit s nejmenším kroužkem, který jsem předtím nezvládal a světe div se, nasazeno a zatím bez problémů. Jsme zvědavý jak dlouho...

14

Zdravím, měl bych otázku: Mám kovovou Minicage a plastový kratší Captor, kterým velikostem Cobry tyto klícky odpovídají? Chtěli bychom si pořídit něco velikostně mezi mezi. Děkuji smile

15

@Ventura35: Minicage je Cobra 1 a kratší Captor je Cobra 2 až 3. Takže velikostně asi tak uprostřed bude Cobra 2.

16

Ahoj chci se zeptat na velikost cobry už nosim klec  minicage dlouhodobe uzamceny jsem 24/7 bez obtíží ale radi by jsme meli jestě plastovou verzi jaka velikost by byla optimalni zam se nam jevi velikost 0. A da se k tomu sehnat i plastovy kolicek s plombou. Děkuji za odpověď

17

@Dráček
Ahoj, ano dá, napiš mi prosím na info@cudnost.cz a rád ti pošlu Cobru i ten kolíček.
Vojta

18

Otazka na velkost !
Zaobstaral som si cobru - velkost 2, priestor pre penis je tak akurát - v klietke je natesno ale nic ma pri beznom dni netlací, toaleta tiez v pohode. Problém ( zatial ) mám so vzdialenostou ( medzerou ) medzi klietkou a krúžkom - príde mi celkom krátka + tým že je nenastavitelná ako pri CB klietkach tak mi príde ten medzipriestor  úzky a krúžok tlači potom na vajcia a nevysia úplne volne. Celé je to trochu stiesnené - čo je vzrušujúce ale neviem či žiadané pri dlhodobon nosení + neviem či by si telo na to časom zvyklo.
Otázka - pomože v takomto prípade vacsia klietka ? Penis by mal viac miesta asi ale ten spoj klietka krúžok mi príde pri všetkých velkostiach robnaký. Alebo pomoze vacsi pohodlnejsi krúžok? Mám teraz 2 najvacsi, dal som aj mensi ale to uz je len na krátkodobé bdsm hrátky.

19

Délka podle mě tuhle mezeru nezvětšuje. Já mám taky cobru 2 a nemám s ní na delší nošení žádný problém. Naopak u větší mezery riskujes, že ti při pohybu vyklouznou koule a budeš moct klec sundat.

20

Řeším přesně stejný problém, ale tohle bude již dost individuální. S Cobrou nosím největší kroužek 52mm, protože ten prostor mezi kroužkem a klecí je, jak jste již zmínili, s menšími kroužky již hodně úzký. Větší kroužek zajistí více prostoru pod klecí, a tolik se to tam nemačká. Ani s větším kroužkem mi to nepadá a drží to v mém případě dobře. Kroužek o jeden menší tzn 48mm také nasadím, v klidu je to fajn, ale při erekci už to s ním dost bolí, protože ten prostor mezi kroužkem a klecí nestačí. Chtělo by to nějaký kroužek mezi těmito dvěma, tzn. 50mm. Ten by byl pro mě asi ideální.
Pokud nemůžete použít větší kroužek, protože vám už vypadává, tak zkuste se stejným kroužkem delší klec, protože trochu té nahrnuté kůže, co se vám tam mačká mezi kroužkem a klecí, zaleze u delší klece do klece, a v tom meziprostoru je pak nepatrně víc místa. U mě to taky trochu pomohlo, když jsem změnil Cobru 4 na 5.
Za mě je plastová Cobra velmi pohodlná klec, o které ani nevím, pokud je tedy zvolena správná velikost. Mám vlastně tu největší s největším kroužkem.

21

Vďaka za radu … áno prehodil som za najvacsi kruzok a trochu pomohlo - nie je to tak tesne. Myslim, ze by mohla pomoct aj vacsia velkost leno od 3 hore ta klietka nesmeruje hned dole k vajciam ako 2 a mensie ale tym ze uz je tam to predlzenie tak to vyzera, ze by mohlo tiez pomoct. Uvidim, testujem co mam … bolo 24 s 2 najvacsim kruzkom a teraz skusam ten najvacsi a je to lepsie … tak tomu necham cas … ale asi siahnem aj po tej vacsej. Vdaka

22

Ale si treba vybrat klietku s inym typom nasadenia na krúžok. Ja som takú našiel a úplne bezproblémov. Ak som používal viac ako týžden ten klasický systém nasadenia klietky, tak som mal odreniny a podliatiny.

23

Ahoj, mám velikost Cobra 1 a maximálně mi vyhovuje, přesto po očku pokukuji po velikosti 0. Jsou ty necelé dva centimetry opravdu veliký rozdíl? Jde tu nejmenší Cobru nosit i dlouhodobě? Díky za info

24

Ahoj Tomáš, nieje to vôbec rozdiel dá sa nosiť aj dlhodobo. Záleží však či si zvyknutý byť dlho zamknutý pokiaľ áno tak si myslím že to bude pre teba pohode. Ja som začinál na 4 a 0 nosím už necelý mesiac a pohode . Avšak prešiel som si všetkými veľkosťami k 0.

25

Ahoj, díky za odpověď, klicky nosím s přestávkami již několik let a prošel jsem z BON4 přes Colorbird až ke Cobře 1 a rekord v kuse s ní mám 10 dní. Je perfektní a pohodlná. Mám ji necelý rok a chtěl bych proto vyzkoušet její nejmenší velikost. Máte s ní ještě někdo zkušenosti o které se chcete podělit? Díky