26

Re: Velikost Cobry

Borci, koupil jsem Cobru, velikost 1. Myslel jsem, že hlavní problém bude dostat penis do klícky, ale ukazuje se, že tato velikost odpovídá. Problém ale mám s kroužkem. I do největšího mám problém provléknout pytel i penis. Když už tam pytel je, koule proklouzává zpátky ven. Máte s tím někdo zkušenost?

27

Pokud ti jde koule zpět tak máš velký kroužek. Dáš koule a pak ochablý penis do kroužku a pak už by to nemělo jít sundat a koule jít zpět.

28

Pokud vezmu menší kroužek, tak už to do něj vůbec nedostanu :-( Navíc je to pak všechno takové hodně přiškrcené. Nepohodlí samoozřejmě očkekávám, ale mám strach o patřičný průtok krve.

29

U kovové verze klece jsem tohle vyřešil zmenšením mezery mezi kroužkem a klecí. Kovovou verzi kroužku jsem ve svěráku přihnul blíž ke kleci a tím mezeru zmenšil. Koule pak zpět ani s větším kroužkem neprolezou a nic se nikde neškrtí.
U plastové verze klece to takto dodatečně upravovat nejde, takže je potřeba sehnat jinou klec/kroužek, pokud to nevyhovuje. Každému sedne něco jiného.

30

Ono taky jde o to jakou verzi kobry má protože je jich hodně a je i víc rozměrů kroužků a druhů kroužků. Některé kroužky jde nahřát a ohnout něco jako svěrák u kovů