1

Téma: Bezorgazmovy maratón

Ahoj chcem sa podeliť a svoje skúsenosti začali sne minulý týždeň na dovolenke môj bezorgazmovy maratón moja pani uz vyhráva 6:0 dnes mam voľno a v sobotu to po dvoch týždňoch skonci celovečernými hratkami podotýkam ze druhy týždeň svoju pani obstastnujem ci jazykom alebo sexom bez toho aby som sa ja spravil do klietky ma nezamyka až v piatok ráno keď budeme uz bez deti a v sobotu si to odskacem naplno ja fantázia pracuje naplno no keďže milking je super okrem toho bude k tomu plus všeličo možné no skúste poradiť niečo navyše vďaka za nápady

2

Re: Bezorgazmovy maratón

U nás podobný maraton kdysi zkončil, tím, že mi Paní slíbila, že si to opravdu užiji a že bude orálek i anál. Jen jsem oboje dělal já. Vrazila mi umělaka až do hrdla a moc se jí líbilo, jak se dávim, tečou mi slzy a škubu se. Do prdele mi uměláka dostala až po koule. Potil jsem se a vdychal jak malá čubka. Nakonec , když jsem ji prosil o odemčeni, tak jsem ještě dostal výprask. Tak to doporučuji.

3

Re: Bezorgazmovy maratón

No uvidíme co s toho nakoniec bude je dosť ťažké po dvoch týždňoch skoro každý druhý deň sukat svoju madam a nespravit sa pri tom