Téma: Začátky s pásem a BDSM praktikami
Ahoj já vás zdravím. Zrovna s manželkou začínáme s nošením pásu a také se vším okolo. Dlouho jsem nevěděl, jak manželce říct, že jsem v sexu a možná i v životě rád v submisivní roli, i když pro okolí jsem přátelský, v práci ctižádostiví a na některé věci až cholerický. Dlouho mě však lákalo a láká být pod nadvládou ženy. Spousta z vás se tady ptá a zjišťuje, jak říct manželce co v sobě skrýváte. Jde hlavně o stud, o to zda to vaše žena příjme, zda vás neodsoudí nebo u ní neklesnete až na pomyslné dno. Mě (nebo vlastně nám oboum pomohla čistě náhoda a můj skrytý chtíč).
I když jsem se v průběhu našeho 13 let skvěle fungujícího vztahu, ze kterého vzešli dvě nádherné děti snažil manželce všemožně nastínit co mě baví, co mě vzrušuje, nikdy si toho tak nějak nevšimla. Ona nikdy nebyla v sexu odborník, neznala některé praktiky po kterých leckterý z nás tady tak touží, nikdy ji nic neříkalo nic z BDSM. Prostě jsem byl smířený s tím, že budu navždy odsouzený používat některé praktiky sám na sobě. Na netu jsem si psal se slečnou, která byla dominantní povahy, bavilo ji mě úkolovat a dostávat ode mě sms se splněnými úkoly. Přeci jen mi ale vadilo něco pořád skrývat a komunikaci se slečnou z internetu jsem ukončil. Co jsem ovšem netušil, že mi manželka na vše přišla. Prostě jí přišlo něco divného, nevěřila mi a naši komunikaci odhalila. Na jednu stranu byla manželka neskutečně naštvaná, že jsem ji lhal a věci zatajoval, já se neuvěřitelně styděl a zadělal si na obří problém a to zrovna v den kdy manželka s dětmi odjela na dovolenou. Týdenní odloučení, neskutečné trápení a následné svěřování přes sms s praktikami, které mě tak dlouho lákají manželka k mému údivu vzala naprosto v pohodě. Vše co mě vzrušuje ji dopodrobna popisuji do teď. Nakonec jsem ji poslal odkaz na pás cudnosti a čekal sem na její reakci. Ta přišla jako tsunami - pozitivní. Okamžitě jsem začal zjišťovat a shánět pás, který by mi seděl. Na základě doporučení jsem objednal Cobru. Ta přišla zrovna včera a já čekal na manželku a na moment až děti usnou, abychom ji zkusili. Musím říct, že recenze nelžou. Tento pás sedí perfektně, tlačí jen během erekce a je asi opravdu vhodný na dlouhodobé nošení, což se manželce zamlouvá. Po sexu mě zamkla včera okolo desáté večer. Celý vzrušený jsem kupodivu i usnul. V noci mě probudili hned dva šílené erotické sny, které jsem manželce dnes ráno popsal. Přišla mi jen zpráva, že mě za tyto sny večer potrestá. Žena je ze všeho toho vzrušená stejně jako já. Než přišel pás začali jsme praktikovat věci, které jsme předtím vůbec nedělali (např rimming, bondage, začala mi dávat různé úkoly atd, s tím že si teprve vše nastuduje), začala mít orgasmy skoro každý den, začala mít větší chutě a je skoro pořád neuvěřitelně mokrá. Já už mám asi od včerejší 22:00 smůlu, zamkla mě a jeden klíč si vzala k sobě a druhý ukryla někde doma. Jsem nyní uzamčen asi teprve 14 hodin ale i tak nevím co se bude dít dále, jaké tresty má pro mě má připravené, kdy mě odemkne nebo kdy mi dovolí sex. Také jsem zvědav jak pás začlením do svého soukromí, třeba v práci, při sportu nebo při péči o děti. Vše je pro nás oba nové, nepoznané. Je neuvěřitelné že se žena, která působí na okolí sama submisívně takto rozjede. Proto malá rada pro ty, kteří váhají svěřit se své lásce o našich snech, zkuste odhodit stud a říct co se vám líbí nebo vás láká. Nikdy nevíte jaká dračice se může ve vaši ženě ukrývat.
V kostce jsem tedy popsal jak jsme právě včera začali s PC...pokud chcete můžete psát návrhy na mé potrestání...pokud chcete můžu vám zde ve volných chvílích psát jak se vším pokračujeme, kde jsme až pokročili...manželka si tento odkaz také pročte a jestli chcete něco vám zde možná také napíše.