1

Téma: Prisontrainer a dlouhodobé nošení

Ahoj, koketujeme doma s dlouhodobým nošením klícky. Podle pár příspěvků tady jsem si vybral klec Prisontrainer. Nosí ji někdo dlouhodobě? Máte zkušenost s menší variantou tohoto pásu? Jde vytáhnout penis? Sjíždí moc tato klec?
Zatím máme zkušenosti s plastovým CB6000 delší varianta a nasadit šla jen tak tak, ale po uklidnění jsem v ní měl penis jak nudli v bandasce. Samozřejmě ty plastové kroužky děsně dřely.
Děkujeme za každý příspěvek.

2

Re: Prisontrainer a dlouhodobé nošení

Ahoj, tohle má každý asi trochu jiné, protože každý má jiný tvar penisu. Já jsem dlouhodobě nosil Prisonbird (kroužek 50 mm), který mi vyhovuje, ale dostal jsem se k němu až potom, co jsem zkusil x dalších typů. Za mě to chce zkoušet a něco ti prostě sedne :-).

3

Ahoj, ja som tiež dlho nosil Prisonbird2 a od augusta sme prešli na najmenší Captor. Ako hovorí sub-xpetr je to dlhodobá záležitosť. Aspoň u nás to tak bolo, že sme vyskúšali 4-5 klietok, kým sme došli k poslednej. Už pri prisonbird som mal pocit, že bude všetko v poriadku, ale komplikácie nastali asi po 2 mesiacoch. Myslím si, že aj penis a celé náčinie sa postupne prispôsobuje novému prostrediu a priestorovým možnostiam. Prisontrainer som však nemal.

4

Ahoj, CB nosím cca 12 let a mám takovou zkušenost, že když byla z nějakých důvodů delší přestávka, tak se mi po cca 7 dnech dalšího nošení (i v tom pásu, který mi dobře sedí) udělala odřenina na spodní straně šourku. Chce to pak nechat úplně zahojit (tak 10 - 14 dnů, rozhodně to neuspěchat) a pak můžete mít pás nasazený trvale bez jakýchkoli komplikací. Ale jak jsem psal dříve, každý jsme jiný a třeba to ostatní mají jinak.