1

Téma: Cobra recenze

Pořídil jsem si Cobru. Včera jsem ho nasadil. Teď po 24 hodinách jsem ho ještě nesundal. Takže moje recenze.
Moje předchozí zkušenosti.
Dosud jsem měl CB6000s plastový a pak silikonový. Plastový průhledný vypadal dobře, ale měl ostré hrany, kroužek se zařezával a klícka při jedné erekci praskla podél, skřípla mi žalud, au! Do kalhot se těžko vešel. Dělal bouli.
Silikonový CB6000s fialový. Super vzhled. Je pohodlnější. Ale pořád dělá bouli na kalhotách, protože směřuje přímo. Při pohybu ale sklouzává a musí se narovnávat. Erekci nezabrání, napřímí se. Protože je ohebný, tak se rozpojí ze spojovacích tyček. Pomohlo nahradit silikonové spojovací díly plastovými ze starého CB6000s.
U obou se při dlouhodobém nošení bez sejmutí těžko dá udržet hygiena.
Teď k novému Cobra. Vojta mi poradil velikost klícky 2, druhou nejmenší. Mám středně velký penis a zdála se mi malá, ale dal jsem na jeho radu.
Když jsem si Cobru nasazoval, tak jsem myslel, že se mi do ní penis nemůže vejít. Dostal jsem ho dovnitř, ale po nasazení byl tak trapně malý! V první chvíli jsem byl zklamaný.  Myslel jsem, že v tak malé klícce se nedá vydržet.
Teď po jednom dni nepřetržitého uzamčení vidím, že nošení je bez problému. Krátká klícka je zahnutá dolů. Nošení pod kalhoty je bez problému i v džínách. Cobra je opravdu lehká, vše je zaoblené. Většinou nevím, že jí mám. V sedě v kanceláři je tlak kroužku a mírné zařezávání samozřejmě cítit, to asi ani jinak není možné.
Při sportování Cobra nepřekáží. Jen při cvičení na břiše někdy pant se zámkem vadí.
Při spánku Cobra nevadí. Obával jsem se, co se stane při erekci. K žádné nedošlo, Cobra tomu zabránila.
I přes tu strašlivě malou klícku jsem s Cobrou spokojen a ještě jsem se jí nenabažil.
Ještě co se týká hygieny.
Kvůli nasměrování klícky jsem si hned napoprvé počůral šourek. S trochou šikovnosti se tomu dá zabránit, ale ne stoprocentně.
Původně jsem si myslel, že Cobru budu nosit dlouhodobě úplně bez sundání. Ale mřížka doléhá trvale těsně k žaludu a pod ní se při mytí nedostanu bez sundání klícky. Takže ani u tohoto pásu cudnosti nedá vyhnout jeho sejmutí.

2

Re: Cobra recenze

Také jsem si jeden kousek koupil. Už ho testuji 14 dnů a jsem nadšený. Přesně jak píše Vojta na svém webu: "Cobra je takový malý zázrak"

Mé předchozí klícky:
- CB6000
- CB6000s (plastový i kovový)
- Evotion
- nějaký bezejmený kovový drátěný
- Captor kratší

U předchozím klícek jsem se dříve či později vždycky potýkal s klasickými problémy:
- klícka byla moc velká
- klícka byla dobře velká, ale příliš úzká
- kroužek 45 mm byl moc velký, 43 mm zase moc malý.
- skřípání a odírání kůže

Když všichni pěli chválu na Cobru, rozhodl jsem se pro další test. Chtěl jsem malou klícku, koupil jsem tedy tu verzi, která je zde na webu nejmenší. Výrobce pak má ještě jednu menší, ale ta už mi přišla příliš malá.

Kroužek byl samozřejmě velká neznámá. Při prvním zkoušení jsem použil 43 mm, a světe div se, kroužek byl velký. Zato ten nejmenší mi padnul jak ulitý. Konečně.

Klícka jako taková je velmi dobře řešená.
Má správný tvar (míří dolů), materál je hladký.
Otvory jsou dostatečně velké na provádění hygieny, a zároveň dostatečně malé, aby zabránily dráždění. 
Není vidět pod oblečením, ani pod spodním prádlem ne. Dokonce ani pod upnutým.
Kroužek neodírá kůži. Je to první kroužek, pod kterým nemusím mazat.

A hlavně: kroužek drží. Ani v noci, když si penis dělá, co chce, tak nesklouzne a netahá za varlata. Tím pádem v noci neprobouzí a nezpůsobuje bolest.
Klicka dokonce skutečně zabraňuje erekci. To jsem ještě nezažil. Ne, že by se penis nesnažil, ale jeho postavení je takové, že se sice rozšíří, hlavně u kořene, ale zvětšení do délky není možné. Toto už měl svého času řešit Captor, ale moc mu to nešlo.

Takže závěrem můžu říct, že 100% spokojenost, Cobru mohu jen doporučit.

3

Zdravím. Manželce jsem navrhnul nošení klícky. Po doporučení a recenzích jsme vybrali Cobru. Hned jak přišla začali jsme experimentovat. Oba jsme neměli s klecema zkušenost. Nejdříve jsme byli oba neohrabaní, neuměl sem se do toho dostat. Zkoušel sem nejmenší kroužek, to nešlo a do toho druhého nejmenšího jsem se dostával i 15 minut, po pár dnech jsme klec hodili zpět do krabice. V práci mi vadila, v noci tahala a když už sem myslel, že mám vyhráno varlata se sami vyvlékli pod oblečením. Mysleli jsme, že naše hra skončila dříve než začala. No nedalo mi to a začal sem zkoušet tento měsíc znovu. Zjistil sem, že nejlepší je nasadit nejmenší kroužek nejdříve přes varlata a pak až penis (předtím sem to dělal naopak) no klícka nasazená za pár sekund. Pak sem zjistil, že mi vadí spodní prádlo, protože mám obřísku a prádlo je moc přilnavé na žalud, takže jsem ho úplně vysadil, nosím normálně termoprádlo a na to kalhoty. Klec nasazená čtvrtý den a všechno v pohodě. Trošičku problémy jsou při noční erekci kdy kroužek tahá za varlata ale jinak vše ok. Jediné co mi vadí je, že se při močení občas netrefím do dírky v kleci a pak to stříká všude možně a teče mi to i po nohách, no ale už sem to pomalu vychytal. Jsem nadšený, moje manželka je nadšená a včerejší hrátky tomu odpovídali. Jen poradím, pokud máte průměrně velký penis, jděte hned do nejmenšího koužku.

4

Ahoj Z+G. Typické začátečnícké problémy. Dej tomu půl roku, to se podá.
Močit musíš vsedě, to jinak nejde :-)
Nebo teda jde, ale chce to praxi a spoustu štelování. To už je jednodušší si sednout.

5

Tak pánové, recenze po měsíci. Mám Cobru skoro měsíc a moje zkušenosti potvrzují, co jsem napsal po prvním dnu a co napsal davidt.
Ale přeci jenom je pod opravdu těsným prádlem poznat, jinak to ani nejde, nevadí, ani jsem to nečekal. Přes běžecké legíny si raději beru volné šortky.
Protože klícka těsně přiléhá i v klidovém stavu, je pro dokonalou hygienu lepší ji při dlouhodobém nošení podle potřeby sundat. Zdraví především...
Erekci opravdu zabrání, neposouvá se, vše se odehraje pod kroužkem. Je to ale kruté. Žalud se doslova procedí skrz otvory. Naštěstí jsou perfektně oblé a vůbec se nezařezávají.
No, a při močení to chce obratnost, zkoušet a najít si svůj způsob.
Takže Cobra je fakt super. Je lehká, pohodlná, neposouvá se, a je účinná.

6

Ahoj,
Tak jsem se stal taky majitelem této klece.
Moje pocity? Zatím nejlepší klec co jsem měl. Zatím nasazena od pátku a naprostá spokojenost.

7

Taky jsme skončili u Cobry 2 NUB a jsme spokojeni. Klícka sedí a brání erekci. Mám hodně velký rozdíl velikosti penisu v klidovém stavu a stav v erekci. Za mě číslo jedna a doporučuji investovat a vyzkoušet. Cudnosti zdar!

8

Zdravím,
taky jsem nosil cobru, dokonce i několik, je super na nošení, je lehká, skvěle sedí, ALE. Má to i své neduhy. Problém kroužku, že tlačí a bolí to je u všech. Holt pořád mazat. Ale co je opravdu problém je to, že pokud nemáš obřízku, tak při močení to stříká všude kolem a hygiena se dělá obtížně. No a v neposlední řadě dost praská, pokud si s vámi partnerka hraje když jste zamčený, tak ta klícka nevydrži a ty spoje prasknou a to skřípnutí potom stojí za to. Takže to má své pro i proti.

9

Cobry vyrábí asi 4 nebo 5 různých výrobců. Jeden z nich je dělá úplně nejvíc šmejdsky, na povrchu jsou takové matnější, to by tak ani nevadilo, ale pozná se podle toho, že jsou od něj. No a jsou to ty, co dřív nebo později snad prasknou každému. V nabídce eshopu mám nejlepší Cobry, co existují. Hodně jsem jich vyzkoušel, vyhodil, reklamoval u svých dodavatelů, než mi jeden z nich pomohl se v tom aspoň trochu vyznat a nasměroval mě na ty Cobry, které prodávám teď.

@space: Jestli máš tu prasklou ode mne, tak ti rád pošlu novou.

10

Ahoj, využiju toto vlákno, ať zbytečně nezakládám nové.
Chci se zeptat těch, kdo mají zkušenost s oběma verzemi - mám novější plastovou Cobru tady od Vojty, je to za 10 let a mnoho zkoušení opravdu první klec, která mě nikde neodírá, nikde se nic neskřípe a opravdu sedí jako ulitá. Nicméně čistě pro můj pocit přemýšlím o přechodu na kovovou verzi a můj dotaz tedy zní, zda i ta je tak dobře zpracovaná, že se nic neskřípe a nikde nic neviklá, ve smyslu není žádná vůle ve spoji kroužku a klíčky a klec bez hnutí drží.
Budu rád za všechny vaše odpovědi a zkušenosti, děkuji :-)

11

@RMCF: Ahoj, vůle mezi kroužkem a klíckou u kovové Cobry je, trochu se to viklá. Přiznávám to zde a platí to pořád:

https://forum.cudnost.cz/post/23135/#p23135

"Z mých předchozích dojmů musím upravit ten, že mezi kroužkem a klíckou není vůle. Bohužel je, ale není to nic dramatického. Jsou to i tak skvělé klícky."

12

Děkuji za odpověď smile ještě jeden hloupější dotaz - tu plastovou klec samozřejmě v rámci hygieny vždy pečlivě umyjeme, ale neměla by se čas od času vyvařit? A tedy dotaz - přežije to ten plast?

13

Ano, několikrát jsem vyvařoval, nebo spíše vykoupal ve velmi horké vodě, a plast vždy přežil.

14

Jaký je rozdíl u verze V2 a V3 v rozměrech nejmenšího kroužku? Mě přijde že V2 je větší

15

Nikdo nemá změřené? Stačí mi připadne rozměr nejmenšího kroužku u V3 protože V2 mám

16

Zdravím, doporučili by jste na začátek Cobru jako klec cudnosti ?
Po příapdě, z jakého obchodu podle vás nejlepší kup.
Fíky za radu wink

17

Cobra je velmi dobrá klícka.
I moje Paní ji má ráda - říká ji "Tančík" jako že tanková kukla.
A nosím ji dost často, co nosím, úplně něurčuju, mám jen poradní hlas.
Plastová Cobra je dodaná se čtyřmi kroužky, takže si můžeš naměřit, který rozměr Ti vyhovuje.
Velikost klícky - to už nechám na Tobě, já mám rád menší, abych pořád cítil kontrolu.

18

Nedělala ti ta menší po delší době nošení problémy ?
Ono se někde píše, je lepší větší, někde zase menší...v tom aby se člověk vyznal big_smile

19

Já mám dvě velikosti
Plastové jedna a dva a rád je rotuju.
Ta menší mi vyhovuje více, lépe drží shrnutou přrdkožku.
Kovové mám obě, ale nosím jen tu menší, ta velká mi nevyhovuje, je na mne moc velká, měl bych ji poslat dál...

Tohle je člověk od člověka - nenajdeš obecné řešení

20

Obecně je spíše lepší menší klícka. Samozřejmě mohou se najít jedinci, co to potřebují jinak.

21

Ok díky smile objednáno.

22

Hele otázka, neví někdo jak zamezit vyndaní penisu z klece ?

V ochablém stavu se mi totiž někdy i povede vyndat penis z klece ven (varlata ne).
Sice toho nikdy nevyužiji, ale už jen pro ten pocit, že to prostě vynadat nejde hledám řešeni.

Díky wink

23

Já už několik let nosím trvale pásy na udělané na míru a penis z nich vytáhnout nejde. Jen má člověk obruč kolem pasu. Od klícek jsem z důvodu vytažení v ochlablém stavu upustil.

24

A kde jsis jí na míru nechal udělat ?

25

Z 95% jsem uzamčen v originálu od Fetish Felix CS100 a potom mám ještě My Steel. Ten mi Paní dává za trest.