Téma: Cobra recenze
Pořídil jsem si Cobru. Včera jsem ho nasadil. Teď po 24 hodinách jsem ho ještě nesundal. Takže moje recenze.
Moje předchozí zkušenosti.
Dosud jsem měl CB6000s plastový a pak silikonový. Plastový průhledný vypadal dobře, ale měl ostré hrany, kroužek se zařezával a klícka při jedné erekci praskla podél, skřípla mi žalud, au! Do kalhot se těžko vešel. Dělal bouli.
Silikonový CB6000s fialový. Super vzhled. Je pohodlnější. Ale pořád dělá bouli na kalhotách, protože směřuje přímo. Při pohybu ale sklouzává a musí se narovnávat. Erekci nezabrání, napřímí se. Protože je ohebný, tak se rozpojí ze spojovacích tyček. Pomohlo nahradit silikonové spojovací díly plastovými ze starého CB6000s.
U obou se při dlouhodobém nošení bez sejmutí těžko dá udržet hygiena.
Teď k novému Cobra. Vojta mi poradil velikost klícky 2, druhou nejmenší. Mám středně velký penis a zdála se mi malá, ale dal jsem na jeho radu.
Když jsem si Cobru nasazoval, tak jsem myslel, že se mi do ní penis nemůže vejít. Dostal jsem ho dovnitř, ale po nasazení byl tak trapně malý! V první chvíli jsem byl zklamaný.  Myslel jsem, že v tak malé klícce se nedá vydržet.
Teď po jednom dni nepřetržitého uzamčení vidím, že nošení je bez problému. Krátká klícka je zahnutá dolů. Nošení pod kalhoty je bez problému i v džínách. Cobra je opravdu lehká, vše je zaoblené. Většinou nevím, že jí mám. V sedě v kanceláři je tlak kroužku a mírné zařezávání samozřejmě cítit, to asi ani jinak není možné.
Při sportování Cobra nepřekáží. Jen při cvičení na břiše někdy pant se zámkem vadí.
Při spánku Cobra nevadí. Obával jsem se, co se stane při erekci. K žádné nedošlo, Cobra tomu zabránila.
I přes tu strašlivě malou klícku jsem s Cobrou spokojen a ještě jsem se jí nenabažil.
Ještě co se týká hygieny.
Kvůli nasměrování klícky jsem si hned napoprvé počůral šourek. S trochou šikovnosti se tomu dá zabránit, ale ne stoprocentně.
Původně jsem si myslel, že Cobru budu nosit dlouhodobě úplně bez sundání. Ale mřížka doléhá trvale těsně k žaludu a pod ní se při mytí nedostanu bez sundání klícky. Takže ani u tohoto pásu cudnosti nedá vyhnout jeho sejmutí.