1

Téma: Jak ji naladit na stejnou vlnu?

Ahoj, ženě jsem před půl rokem řekl o PC, líbilo se jí to, ale brala to jen jako zpestření hrátek. Postupně jsem ji však navedl na toto fórum a zkusili jsme prvních 14 dní zamčení, každý druhý den došlo k dráždění, a ona měla orgasmus vždy když chtěla. Vím že nic není hned, a opravdu jsem pozorný i k jejím přáním. Existuje však nějaký způsob jak v ní probudit tu důslednost, tu dominantní stránku, kterou by oplývala i přes to, že byli vánoce, návštěvy nebo únava a nechuť si hrát? Například když si tady přečetla o preventivních trestech každý večer před spaním když jsem byl zamčený, tak to bylo takové, jen aby se neřeklo, jen tak aby se mi to líbilo ale opravdu trest to nebyl. Vím, že z ní nikdy nebude domina, které budu vykat, nebudu s ní spát v posteli nebo jí dělat podložku pod nohy. Jde mi o to, že si nejsem jistý tím, že když budu posouvat tu hranici (chtěl bych se dostat k nucené bisexualitě, tedy opravdovým trestům, k tomu abychom oba věděli, že to je za trest / vím že by se jí to teoreticky mohlo líbit, při straponu ho musím napřed kouřit než dojde na zásun), zda ona se na tu hranici bude posouvat sebou. Prosím, poraďte, jak ji nenásilně nasměrovat touhle cestou, protože věřím, že by se jí to líbilo. Ne jako životní styl, ale jako časté hrátky. Děkuji a hezký zbytek vánoc

2

Re: Jak ji naladit na stejnou vlnu?

Těžko radit my jsme potkali pás cudnosti až po 30 letech manželství a trvalo asi 3 roky než jsme oba spokojení. Jediná rada zní mluvit mluvit.

3

Komunikace. Otevřeně přiznávat, co Tě vzrušuje.
Ale netlačit na pilu!!!
Třeba při čtení něčeho na tomto fóru - ji ukázat článek a říct, tohle by se hodně líbilo. A pak uvidíš, kam se debata vyvine.

4

Ještě doplním, že jsem tady v Praze párkrát navštívil dominu ale to ona neví, bylo to ještě když jsme spolu nebyli. Měl bych se s ní třeba i o tohle podělit, že mám takovou zkušenost?

5

Jak tady 2x zaznělo, mluvit je cesta.
Čili pokud jí otevřeš pohled do své minulosti, tedy žes byl u dominy, může to hodně pomoct. Z vlastní zkušenosti dodávám, že pak se žena nemusí cítit trapně, když např. bude objasnit nějakou praktiku, kterou jsi už prožil. Dává to prostor k otázkám a ujasnění si potřeb, chutí a pocitů.