1

Téma: Ivysweet: 28 denní cyklus cudnosti

Hezký den, ráda bych se s vámi podělila o svou zkušenost s (pro mě) ideálním nastavením cudnosti pro mého manžela. Když s uzamykáním do klícky před třemi roky přišel, byla jsem dost překvapená. Na první dobrou pro mě bylo těžké si připustit tak výraznou změnu některých vzorců, které v sobě mám od dětství, ale brzy jsem začala přicházet na netušené možnosti, které cudnost přináší. Jeho přiznání k masturbaci a poté k menším sexuálním výkonům mě nejdřív zarazilo, pak dojalo a život nám díky tomu přinesl obrovskou šňůru překvapujících zážitků, které (pro něj) nebyly vždy příjemné smile. To ale není to, proč píšu, třeba jich pár někdy popíšu, když budete mít chuť.
Mým hlavním tématem je, že jsme dlouho zkoušeli, jak nastavit cyklus uzamykání, tak, aby nám to oběma vyhovovalo. Přes krátkodobé uzamykání jen tak pro oživení, přes dlouhodobé rekordy, kdy byl několik měsíců bez orgasmu. Něco tomu však vždy chybělo, jeden z nás vždy nebyl úplně spokojen, ale především (a to je hlavní), to vadilo mě. Mám ráda pravidelnost a jasné nastavení. Přidávání dnů za trest je pro mě obtěžující, tresty si vyberu mnohem raději formou zábavného ponížení nebo domácích prací. Navíc cokoliv není pravidelné, postupně upadá a to jsem po zjištění pozitiv opravdu nechtěla připustit.
Stále mi také nebylo jasné, proč je v určitých dnech krásně nadržený, udělá pro mě všechno a uspokojí mě třeba pětkrát denně (když mám chuť) a pak najednou tato vášeň upadá, i když prokazatelně (množství spermatu měříme důkladně) neejakuloval. Začala jsem tedy hledat v různých vědeckých zdrojích o produkci testosteronu a dalších látek. Tím vás nebudu zdržovat, trvalo to dlouho, nicméně vypadl mi jeden extrémně zajímavý pojem POMCI – volně přeložená zkratka zní OBDOBÍ MAXIMÁLNÍ INVESTICE DO NÁMLUV. Což se dá jednoduše popsat jako – to zvířátko je maximálně nadržené a pro uvolnění udělá cokoliv. A to nastává průměrně 9 – 12 dnů po plném orgasmu, při kterém hladina testosteronu brutálně padá a zvířátko se stává línější a málo použitelné pro práci i sex. Příliš dlouhá doba cudnosti však naučí tělo, aby si zvyklo a POMCI klesá, jako by bylo orgasmu dosaženo – nebavím se o zbavení spermatu, to je jiná kapitola .
No a do toho všeho bylo potřeba zařadit mou menstruaci, kde v určitých dnech mám prostě chuť na sex víc než velkou a jednou za týden mi to nestačí a pak se zase chuť vytrácí a nechci poslouchat jeho prosby a žadonění. Návod se tedy začal rýsovat a stačilo tomu dát pravidla, která mě budou bavit. Můj cyklus má celkem přesně 28 dní a tak jsem vycvičila svého manžela na stejný cyklus, který však začíná a končí v jiných dnech než můj.
Cílem je, aby byl maximálně nadržený a připravený mě sexuálně uspokojovat kdykoliv a kdekoliv mezi osmým a šestnáctým dnem mého cyklu a tuto schopnost si uchovat do dvacátého dne mého cyklu. V té době si užívám sexu a orgasmů, když hrozí jeho výstřik, udělám si z něj robertka, ale stále o mě pečuje a neodmlouvá. Od šestého dne vyžaduji každodenní orální uspokojování, abych se správně naladila (i on) na následující období mých bouřlivých vyvrcholení. (Cyklus začíná mou menstruací – den 1. – 6.). V této době je nemilosrdně bez ejakulace pod hrozbou přísných trestů a mimo kontakt se mnou samozřejmě uzavřený. Aby se do této fáze dostal, začíná jeho cyklus o čtyři dny dříve než můj (ano to období, kdy mě nebaví jeho škemrání, a nemám chuť na sex). A tyto čtyři dny má minimálně tři ejakulace denně, někdy to zvýším i na pět a pokud to nezvládne, používám tresty, které fakt nemá rád (třeba ho pošlu nakupovat v ženských šatech, přivedu kamarádku, která to má doma stejně a vysmíváme se mu atd.). V těchto dnech nemusí jíst své sperma (pokud nezlobil nebo se nerozhodnu jinak), ale většinou ho nechávám vyvrcholit v kondomu a vše mu schovávám na období, kdy je nadržený a prosí o to, aby to mohl sníst z mé kundičky, a dávám si záležet, aby si orgasmy „užil“. První orgasmus po čtyřiadvacetidenní cudnosti je již tradicí, kdy si obléknu kožené prádlo a rukavičky, přivážu mu nohy na skobu na zdi, svážu ruce, vyprávím prasárničky (nejvíce ho rajcuje, když mluvím o sexu s jinými – lépe obdařenými muži a z něj dělám chudáčka, který jen žere vlastní semeno a ještě za to děkuje) a tu největší dávku za skoro měsíc frustrace mu nastříkám do obličeje – když mám náladu, použiju i trychtýř a dostane dávku vitamínů přímo do pusy. Další orgasmy řeším podle nálady – vibrátory, zkažením, šukáním hraček, polštářů a mnoha dalších způsobů, které mě fakt baví smile. Proč mu přikazuji tolik orgasmů? Není to proti cudnosti? Naopak, aspoň u mě. Důvod je prostý, v těchto dnech po abstinenci mu nastartuji metabolismus k rychlé výrobě semene a nárůstu testosteronu, do fáze POMCI se tak dostává už sedmý až osmý den a já tak mám plný servis rychleji a ve větší kvalitě. Cudnost v rámci měsíců mi nic zajímavého nepřinesla, takhle je to jeho neustálé zmítání ve frustraci z nedostatku nebo přebytku ejakulace velmi zábavné a praktické.
Co je ještě důležité, tak že jednou až dvakrát v průběhu cudného cyklu manžela podojím (spíš pro mou zábavu a potěšení), tady vycházím z návodu Lady Lubyanky, která zpracovává téma velmi podrobně a do hloubky včetně zdravotních a rizikových faktorů. V podstatě pracuje s Pavlovovým reflexem, jen manžel neslintá v puse, ale trochu níž smile, samozřejmostí je, že cokoliv ukápne (mimo období prvních čtyř dnů jeho cyklu), tak zkonzumuje a poděkuje za to, taky tak poznám, zda vytekl nebo se to zvrtlo v orgasmus – když vyteče, papá se skutečnou chutí - ňami. Jeho čtvrtý den cyklu večer přichází zamčení, kdy po posledním orgasmu (obvykle ho nechám se zavázanýma rukama šukat ručník nebo plyšáka) ho omyju, oholím a zámek cvaká. Vím, že v tu chvíli na to nemá nejmenší chuť, ale taky ví, že ho čeká skvělá jízda, takže ani neprotestuje (stejně by mu to nepomohlo).
A tak to opakujeme měsíc za měsícem a náš vztah se nastartoval k úplně jiné dimenzi. Vzájemně se milujeme a žijeme rovnocenný život, jen v rámci uspokojování jsem Paní já a oba víme, že to tak má být. Když vás bude něco zajímat nebo si budete chtít přečíst něco víc, dejte vědět smile. Cudnosti zdar. Ivy.

2

Re: Ivysweet: 28 denní cyklus cudnosti

!!! převelice zajímavé! Trochu se bojím to sdílet wink

3

Souhlasím! I mě to přijde hodně zajímavé a podnětné. Díky za tento příspěvek do diskuze.

4

Možná ještě malá inspirace partnerkám pro dnešní večer na předepsané vytečení či ejakulaci bez úlevy pro manžela – nahrazuje občas milking.
Na recept budete potřebovat:
1 x  nadržený a důkladně vychlazený penis (gelový obklad z mrazáku je ideální)
1 x kondom
1 x flexibilní obinadlo
1 x potravinová fólie
1 x kalhotky podle vaší chuti (pokud máte silikonovou vagínu, přidejte ji k receptu – kalhotky pak lépe vypadají)
1 x svorky na bradavky, případně jiné pomůcky na jejich dráždění (štětec, vakuové balonky…)
1 x pouta na ruce a jestli zlobí tak i na nohy (my používáme postelové, kde se ani nehne)
Začátek večera si užijte podle svého, já dávám přednost orálnímu orgasmu, sexu podle možností nadrženosti manžela a případné dokončení vibrátorem (někdy nasazeným na jeho ústa). K tomu očekávám zahrnutí líbáním a jemným kousáním se spoustou hezkých slůvek. Když jste dostatečně uspokojená, nasaďte mu kondom (jestli ho už nemá), proveďte razantní zchlazení penisu do co nejmenšího válečku, občas můžete pro umocnění efektu více zmáčknout kulky. Penis obmotejte několikrát obinadlem a přitáhněte ho co nejvíce mezi nohy a pomocí obinadla udělejte provizorní kalhotky. Tuto vrstvu pak důkladně přemotejte potravinovou fólií. V tuto chvíli musí vypadat už spíš jako holčička (je také možné mu na začátku kulky vložit do jamek, takže mu pak penis přetáhnete kůží ze šourku – to chce praxi a je to trochu víc bolestivé chicht). Teď celou tu parádu přikryjte pevnými elastickými kalhotkami, můžete přidat i punčocháče nebo chcete-li dokonalý dojem, investujte do silikonových kalhotek s vagínou – to je přímo k popukání, když ho vidím. Na horní část těla mu přidávám sportovní podprsenku bez vycpávek, ale to není nutné, jen mě to baví. Úkol zní jasně, musí ejakulovat ve vymezeném čase 10 minut, jinak přichází milking a trest. Vzhledem k jeho nadrženosti je takový časový limit zbytečný, ale co kdyby, navíc je to kouzelné. Nejdříve ho začnu hladit, říkat mu jaká je pěkná holčička a že chci, aby se pro mě udělala, pak mu začnu dráždit bradavky (je to jeho silně erotogenní zóna) a když vidím, jak vzdychá a chci to dokončit, tak nasednu na jeho obličej s mou vlhkou kundičkou, ve které ještě chvíli předtím pracoval ostošest. To už ho pak jen trochu ponouknu pár větami, že si příště přivedu nějakého chlapa, aby nás ošukal obě a krutý orgasmus neorgasmus je na světě. Vidím mu v očích, jak trpí a zároveň si to užívá a mě připadá, že jsme spojení o kousek víc. Pak už přichází odklizení nepořádku, kdy mu kondom naliju do pusy a poznám jak moc velký to byl orgasmus (obvykle hltá, takže nic moc), občas to okořením tím, že si to naleju do pusy já a polibkem mu to dám sníst (mám tu chuť ráda). No a pak nasazení klícky a dobrou noc.

(Když si to vyžádáte, přikážu mu, ať napíše i svůj pohled a prožitek nebo jestli vás zajímají další věci, napište)

5

Myslím, že to ukážu svoji Paní. A pak se uvidí...
Krása.

6

Tak neuvěřitelně dokonalou Paní s takřka vědeckým přístupem k dané problematice sloužící bezvýhradně k absolutnímu uspokojení obou partnerů je radost poprosit aby přikázala své "mužné čubce" popsat své vlastní postřehy a pocity.
Děkuji tekave

7

Moc děkuji za toto zajímavé téma  navíc z pera Klíčnice. Myslím, že právě tohle je cesta k dlouhodobému spokojenému zamykání a femdom vztahu. Ještě jednou děkuji Ivysweet za 28 denní cyklus a moc děkuji za její nápady a popis praktik, co jí baví dělat svému manželovi. Mě se také moc líbí, když si se mnou Paní hraje a sexuálně mě ponižuje. Proto moc prosím o popis dalších praktik co doma děláte. A samozřejmě prosím i o pohled z druhé strany vašeho Manžela.

8

Ivysweet: I toto vypadá moc zajímavě. Dával jsem to přečíst své Paní a i ona uznala, že to má něco do sebe. Jen by mě zajímalo, jak může Váš manžel ejakulovat, pokud má tak slisovaný/zabandážovaný penis, to snad ani nejde :-).

9

Tu bandáž penisu i varlat mi dělá přitelkyně taky někdy místo klícky, když chce, abych tam dole navíc vypadal jako holka. Jak na to najdete na webu jako tucking. Navíc abych si to nemusel sundávat na každé močeni, tak mne před zabalením ještě zacévkuje tak, že cévkou se to dá vypustit bez rozbalení. Drážděnim prostaty přes konečník mi pak ejakulaci vyvolá spolehlivě i bez erekce opakovaně po několika hodinách.

10

Děkuji za milá slova smile jsem velmi racionální, stejně jako manžel a proto víme, že to největší vzrušení se odehrává v hlavě, a tak je naše cesta logická. Běžný sex se omrzí a pak jsou lidé nuceni hledat nové partnery nebo se ho úplně vzdají, tady máme pole fantazie neomezené a gratuluji všem, kteří to pochopili i za cenu toho, že se z nich stali bezcenné hadry smile

Ráda lidi inspiruji, takže sem nebo do nového vlákna přidám nějaké další kousky a manžel se připojí v další fázi, aby to doplnilo mozaiku, ještě se nad tím zamyslím. Těch věcí, které jsme vyzkoušeli, praktikujeme nebo je máme v plánu je opravdu hodně. Možná přidám i něco o tom, co to ženě může přinést - to co jí opravdu zajímá a to není pouhá nadrženost a sny jejich rohožek.

Ke včerejšímu večeru i jako odpověď. Penis je velmi pružné stvoření a ať ho utáhnete jak chcete (tak aby to bylo bezpečné), tak může semeno vytéct. Manžela trénuji i v psychické rovině, kdy musí pod určitými binaurálními melodiemi trénovat vnitřní svaly, tak, aby byl schopen ovládat své žlázy (ženy to zvládnou ještě lépe a rychleji) a tudíž může dojít ke stahům i bez jakékoliv stimulace penisu. Jak jsem psala, stačí mu hrátky s bradavkami a i bez těch by to měl zvládnout. Všechno pak pěkně vytéká bez uspokojení a podle jeho slov "jako by mi vzali řízek těsně před tím, než se do něj zakousnu" smile Kondom je pak prima zásobárna buď k okamžité konzumaci nebo na pozdější hrátky a jak správně říká, z mé lastury chutná nejlépe a spolu s řečmi o tom, kdo a za jakých okolností to do mě nastříkal to vyvolává jeho nekontrolovatelné vzdychání a často musím zastavovat, aby se zbůhdarma neudělal.

Tucking je to správné slovo, hlavně pro situace, kdy ho chci poslat takto na služební cestu na jednu noc. Nemusí mít ani klícku, protože jakoukoliv úpravu poznám a jednotlivý materiál si podepisuji, takže každý zjistí, že fólii nelze zamotat dvakrát stejně smile Konkrétně mu nasadím urinální kondom, který má hadičku (na cévku musí víc zlobit), zabandážuji, nasadím silikonovou vagínu s otvorem na velkou a skrze vagínu protáhnu hadičku. Musí samozřejmě sedět a dá mu fušku, aby nebyl cítit, ale ten pocit, že je taková holčička a přitom přednáší nebo řeší strategii firmy je k nezaplacení. Samozřejmě musí nosit i kalhotky a někdy punčocháče s krajkami. Večer mi musí volat a občas chci, aby si to udělal jako holka - masíruje si klitoris a bradavky, vytekl do mističky a před kamerou snědl, někdy mu povolím vibrátor nebo vibrační vajíčko přímo zabuduji do bandáže a ovládám na dálku. Jindy zase musí dělat humping (jezdí na polštáři) a cucá umělého ptáka no těch scénářů je hromada a vymýšlím stále nové, je to decentní zábava a mám jistotu věrnosti i přes jeho pohlednost a xl penis smile

Včera došlo k jeho vytečení za 1:35 minut což byl rekord, stačilo se zmínit, že o našich hrátkách veřejně píšu a že možná přidám nějaké fotky nebo videa jeho ponížení a že si ještě rozmyslím, jakého chlapa přizvu, aby nás oba opíchal a jemu vystříkal pusu a už se kroutil. Protože rádi měříme, tak vytečená hodnota z kondomu byla 8 ml a to je dost slušný výsledek. Uložila jsem ho do lednice a dnes ho čeká dlouhý orální večer i se vší tou dobrotou smile hrozí sice, že zase vyteče, ale ví, že by to znamenalo nákup stahovacích kalhotek, který bude nahrávat a musí říct, že jsou pro něj a že ho to vzrušuje a toho se fakt bojí smile

11

Ano mohu potvrdit z vlastní zkušenosti slova Paní IVYSWEET, že penis je schopen ejakulace v jakémkoli stavu i poloze. Jediné co to podmiňuje je míra stimulace a vzrušení (které dotyčná Paní ztělesňuje bez debaty celým svým projevem, aniž by jí to zjevně stálo nějakou zvláštní námahu yikes) a semeno teče a teče... ovšem bez orgasmu samce, což je pro všechny zúčastněné  v této komunitě jistě velice žádoucí yikes))

12

V rámci přání a ohlasů uvádím konkrétní srovnání cyklu ženy a muže. Podotýkám, že se jedná o naše individuální nastavení a každá žena (nikoliv muž) si ho může nastavit podle sebe, svých potřeb a chuti. Jsou ženy, které mají sexuální potřebu jeden den v měsíci nebo i méně a tím si sami nastaví cudnost partnera nebo naopak mají chuť stále i v době menstruace - pak budou muži mnohem déle zavření s intenzivnější orgasmovou metodou – třeba v jednom dni 10 x a pak měsíc nic. Zdůrazňuji, že žena je ve vedení vztahu tou hlavní silou a vše v rámci vzrušení jí musí být podřízeno k maximální spokojenosti. Tresty za jakékoliv porušení tohoto pravidla musí být odstrašující a nikoliv příjemné, muži by se měli třást hrůzou, když na porušení jen pomyslí!
Žena den 1 – 5 Menstruace / Muž 5 – 10 den Naprostá cudnost
Žena den 6 – 7 Náběh na sexuální chuť / Muž 11 – 12 den Orální uspokojování včetně lízání análku
Žena den 8 – 16 Období nadrženosti / Muž 13 – 21 den Uspokojování ženy dle její chuti (1 – 2 x milking, vytečení apod. ideálně čtrnáctý den)
Žena den 17 – 23 Nižší sexuální chuť / Muž 22 – 28 den Přizpůsobení se ženě, přísná cudnost
Žena den 24 – 28 Bez chuti na sex a kňučení bačkory / Muž 1 – 4 den Přetížení reprodukčního systému k nakopnutí produkce spermií – výstřik (za trest je možné ho nechat i jen vytékat, ale to vyžaduje více času) minimálně 3 x denně, při špatném chování je možné zvýšit. Nezapomeňte, že první výstřik by měl být co nejvíce ponižující a ukázat mu, kdo je ve vztahu důležitý! Všechno semeno odebírat a buď uschovat na pozdější hostinu nebo ho nechat zkonzumovat. Tudíž všechen ejakulát se sbírá buď do nádobky nebo do kondomu a je dobré ho slovně doprovázet (pozitivně – krásně ti to jde, budeš mít plnou kundičku k vylízání nebo negativně – takhle málo nestříká ani sysel, mám ti přivést někoho, kdo ti to ukáže? A to podle potřeby motivace.)
Celkově je cílem co nejrychleji dostávat samečka do stavu pohotovosti a střídat jednu frustraci druhou a HLAVNĚ si užívat všechny jeho služby, své postavení a schopnost ho ovládat přes ten malý camfrlík dole smile
Máte-li chuť na nějaké konkrétní téma, dejte vědět.

13

Zajímavé téma. Žena se to (FLR) snaží udržet v týdenním cyklu ukončeném pravidelnou disciplínou, ale bojuje s tím týdenním cyklem, což je logické, protože ženy mají cyklus měsíční. Nekdy je divoška a někdy má problém vzít do ruky bič a vysvětlit mi jak se chovat.

Poprosil bych o detail, jak to máte s uzamčením - co pouzivate, jak casto hygiena, kdy se to sundava, jak pres obdobi pretezovani apod.

14

Smekám!
1) skvěle popsané
2) výtečně nastavené
Díky za sdílení!
Možná jsou to příliš osobní informace, ale pro dokreslení by mě zajímalo, jestli máte děti a kolik je vám let.
Pochopitelně uvítám pro svou Paní jakoukoli inspiraci ohledně výcviku a případných trestů. Nepochybuji, že stav, jaký máte nastavený teď, se vytvářel nějakou dobu a byla tam různá úskalí, která bylo potřeba překonat.

15

Dobrý den,

můžete prosím poslat nějaké zdroje, odkud jste čerpali. Snažil jsem se to vygooglit, ale nenašel jsem to. Zajímal by mě nástup nadrženosti muže po orgasmu po dnech. Děkuji

16

Pár odpovědí na vaše otázky smile

V rámci uzamčení jsme vyzkoušeli hromadu způsobů včetně pásu, manžel tady od Vojty zkouší už od roku 2014 různé modely, začal silikonovým birdlockem, pak přišli CB, BON4, Holytrainer atd. Teď používáme jeden 3D model na míru (návrhy se dají stáhnout na netu a sami si pak určíte druh materiálu), ke konci období a když služebně neodjíždí, tak ho zavírám do mini cage a teď bude objednávat micro cage, což je opravdu zábava, protože už tak se musí hodně zachladit, aby se vešel (neztopořený má skoro 10 cm a ledem se dá stáhnout na 7).

Klec mu sundávám každý večer a omyji si ho, mám ráda čistotu a vůni, jednou týdně holení. V období přetěžování nenosí klec vůbec, naopak mu doma přidávám na penis závaží, aby se zase protáhl - fakt nechci mít doma malé kašpárky i kdyby dělali velké divadlo smile, upřímně dodávám, že je to jen psychologické, oba víme, že udělat se v kleci není těžké a on by si nedovolil se ho dotknout i bez klece. Jak jsem zmiňovala výše, tak na kratší služební cesty používám často přeměnu na holčičku, na delší nosí 3D klec s plastovou visačkou (kdyby něco).

Otázka na věk je u dámy velká nezdvořilost smile manželovi je 41 a jsem o něco mladší, máme dětí přesně na počet prstů na jedné ruce a manžel má ještě dvě navíc, takže je u nás veselo, přesto si najdeme dostatek času na láskyplné hraní. Vztah se vyvíjí neustále a manžel je obrovská informační studnice. Oba se snažíme hledat a také vymýšlet, co bude pro nás pro oba nejvíce uspokojující. Výcvik je na tom postavený a stvořili jsme jednotlivé body oba dva, takže je ani jeden nemá pokušení porušovat. Díky tomu je erotické napětí cítit ve vzduchu téměř pořád mimo pár dnů v měsíci.

Co se týká zdrojů, tak jde o vědecké práce, které nejdou zrovna snadno vygooglit a nejde je nalézt na serverech o cudnosti nebo obdobných. Vycházím z prací takových kapacit jako jsou držitelé Nobelovy ceny Nico Tirbergen, Konrad Lorenz a Karl von Frisch, zajímavé pojednání najdete také v knize Behaviour z roku 1974, kde je část pojmenovaná Courtship persistence and female-guarding as male time investment strategies. Konkrétní poznatky o obsahu zásadní látek v měsíčních výzkumech (dopamin, prolaktin, testosteron) uskutečnili např. Katarina Hirschenhauser a Magnus S. Magnusson ve svých pracích okolo roku 2001. Tedy abych nemusela toto fórum přeměnit na vědecký koutek, konkrétní zdroje, které toto množství dat nějak upravují a dávají ho jako erotický materiál neexistují nebo jsem je nikdy nenašla. Náš výtah z těchto prací je o něco jednodušší a hlavně prakticky odzkoušený smile

Zajímá vás ještě něco?

Krásný den bez stříkání Ivy

17

A ještě malé doplnění - hormonální cyklus muže je prokazatelně podmíněn sexuální aktivitou (vzrušením z aktivity), pokud budete mít naplánovány aktivity (škádlení, dojení, zkažené orgasmy apod.) alespoň den dopředu, zvyšuje se úroveň produkce testosteronu o 60 - 300% (studie Monthly Patterns of Testosterone and Behavior in Prospective Fathers z r. 2002) a hormonální úroveň - její udržení, je u mužů žijících v páru až trojnásobně vyšší než u singlů, její kvalitu také podporuje, když je muž otcem. No a příště už zase něco víc vzrušujícího smile

18

Moc děkuji za podrobný rozvrh měsíčního cyklu. Určitě ho předám mé Bohyni a budu doufám, že nám to bude klapat podobně. Jestli mohu, tak bych rád poprosil o podrobnější popis „Žena den 8 – 16 Období nadrženosti / Muž 13 – 21 den Uspokojování ženy dle její chuti (1 – 2 x milking, vytečení apod. ideálně čtrnáctý den) „, Hlavně to uspokojování ženy. Předem moc děkuji.

19

Vite, upozorňuji na individuálnost u každé ženy. Je třeba, pokud se do toho bude chtít pustit, tak vysledovat svůj vlastní cyklus, ideálně 3 měsíce po sobě (po tu dobu dobu doporučuji tvé uzavření, aby její pocity nebyly ovlivňovány mužským faktorem). Podle něj pak nastavit mužský cyklus. Tedy tak, aby jsi byl maximálně pozorný a nadržený v období její nadržení = nesmíš stříkat cca 9 - 12 dní před tímto obdobím.
U období, které popisuješ je to čistě na ženě (Bohyni) měla by si říct či sepsat, na co má který den chuť - kdykoliv a kdekoliv, povolit uzdu své fantazie, protože v té době pro ni uděláš cokoliv a tak se může dostat i k věcem, které jí připadali jako TABU. Je to období největšího upevnění vztahu i dominance a vzhledem ke srovnávání hladiny testosteronu při plném zařízení, je nutné, aby došlo (podle spermatické výkonnosti) provést 1 - 2 x milking či jiný způsob vytečení sperma - bez orgasmu, to nastartuje krátkodobý proces doplnění a udrží pozornost po celou dobu, kdy je to třeba. Posledních 7 dní mužského cyklu pak je přísná cudnost z hlediska výronu semene, aby došlo k maximální frustraci a doplnění zásob až ke dni ponižujícího výstřiku.

20

Díky za povzbudivou odpověď! Pořád mám pocit, že s dětmi je to obtížné, až nerealizovatelné, ale evidentně to jde. Mám radost smile
Dotaz na věk vůbec nebyl myšlen nezdvořile, ale pouze pro dokreslení celkového obrazu. Takhle rámcově to bohatě stačí smile

21

To malé doplnění je naprosto přesné. Když se něco dohodne dopředu den i víc, je to pak mnohem intenzivnější. Stačí SMSka: „Až dnes uložíme děti, tak mě pořádně vylížeš. A VŠUDE!“ a já jsem z toho půl dne mimo. Nebo, když se chystá výprask a má jasně daný den a čas. Ta nervozita pořád stoupá. Každé připomenutí vše posílí. Stačí do ucha zašeptat: „Tak už zítra dostaneš na prdel. Jak se těšíš?“ Nebo dokonce celo-víkendová příprava na Bulla.

22

Ivy, mohl bych se zeptat na konkrétní praktiky milkingu nebo vytečení, které praktikujete? Připadaně na konkrétní praktiky, které Vás Ivy uspokojí v nejvyšší fázi?
Předem velice děkuji.

23

Konkrétní postup milkingu je obřadní a převzala jsem ho jak již bylo zmíněno ze stránek Lady Lubyanky, kde je možné nalézt i velmi dobré popsání reprodukčního systému muže.

V podstatě jde o to, že se koná pravidelně a za naprosto stejných podmínek, se stejnými nástroji a postupy - tím vzniká prvek Pavlovového reflexu, kdy stejná situace, zvuky, vůně atd. určují, co má jeho tělo udělat, tento výcvik je také dobře popsaný na jejích stránkách a trvá asi tři měsíce - muž má vše připraveno v bedně o kterou se stará, v přesný čas se připraví (klystýr, sprcha, vůně) a já ho stimuluji se stejnými, pozitivními podněty. Po delším tréninku už dokáže v určitou chvíli vytéct v podstatě na povel, ale oba nás to baví, takže nespěchám. Samozřejmostí je úklid toho, co z něj vyteče a to nejčastěji z podloženého talířku. O milking mě vždy poprosí a následně poděkuje i za možnost uklizení. Pak vše vrátí do krabice.

Samotnému milkingu předchází splnění mých přání, kde vede orální uspokojování v různých pozicích. Nemám ráda dilda, takže pokud to ještě zvládá, tak i sex s jeho penisem, ale většinou před milkingem už je dost nefunkční, takže si to užiju až potom. Moje praktiky jsou v té době hodně postavené na vzrušení z jeho nemohoucnosti a neschopnosti mě plně uspokojit penisem a přitom z té strašné chuti to udělat. Je to psychologická hra, kterou mám předem vyhranou a to je skvělý pocit big_smile možná už jste slyšeli, že světu vládnou pro sebeuspokojení tři věci - MOC, PENÍZE A SEX. Tady mám pohromadě moc i sex a to je velmi vzrušující kombinace, navíc nakopnutý manžel dokáže pak lépe fungovat i v rámci práce, protože se tak na chvíli vzdálí od myšlenek na frustraci a tak i peníze k tomu zapadnou. Když jsem já spokojená, tak je to stejné, jsem výkonnější, příjemnější a vše funguje lépe. Ivy

24

Děkuji velmi za zajímavě vedenou diskusi.
Nádherný popis. Nápady, které mne vzrušují.
Přepošlu link svoji Paní a uvidíme.
Děkuji i za odkazy na externí zdroje informací.
Zmiňovala jste <<Náš výtah z těchto prací je o něco jednodušší a hlavně prakticky odzkoušený>>. Máte jej někde sepsán, nebo tato diskuse v podstatě obsahuje "manažerský souhrn odzkoušených praktik?

Těším se na pokračování debaty. Cudnosti zdar!

25

Ahoj, zajimavy pribeh, mel bych taky par dotazu:

Jak dlouho uz to provozujete? Na zacatku pises, ze manzel s tim prisel pred 3 lety, ale pak ze zkousi klicky uz od roku 2014?

Muzes napsat neco vic o tom, co to prinasi tobe? Ze diky zamykani te manzel lip uspokoji, je asi jasny, ale co ty ostatni veci, jako treba to ponizovani? Nakolik to delas proto, ze to uspokojuje manzela a nakolik tebe? Pokud te to vzrusuje, tusila jsi to uz predtim, nez s tim manzel prisel, nebo jsi to zjistila az potom? Me prijde, ze tohle v sobe clovek musi mit uz tak nejak od narozeni (i kdyz si to treba hned plne neuvedomuje)?

Ohledne trestu, jako je nakupovani v zenskych satech, nemate strach, ze by ho nekdo mohl takhle na verejnosti poznat, nemohl by z toho mit nejake problemy? Nebo by vam to nevadilo?

Rikas, ze vybiras tresty, ktere fakt nema rad. Co by se stalo, kdyby takovy trest odmitl nebo se k nemu proste nedokazal odhodlat?

Jinde na tomto foru pises, ze jsi sestavovala tyhle mesicni plany i pro jine pary, to mas ve svem okoli opravdu tolik zen, ktere maji o toto zajem?