Téma: Nesedí mi pás cudnosti
Dobrý den, jdu si pro radu od zkušenějších, už opravdu nevím kde dělám chybu.
S přítelkyní jsme se domluvili na uzamknutí, oba jsme se hrozně těšili. Mám poměrně objemnější penis, 20cm při ztopoření a zhruba 9-12 bez erekce, průměr spíše větší. Klec jsem tedy objednal 12cm ManCage03.S nasazením není problém, s uzamknutím také ne. Problém však nastává při erekci, nebo spíše při snaze o ní. Část penisu, jež je zasunuta v průhledé části klece ztopoří do míry, do které to klec povolí, to je bez problému, tím se však ale penis lehce napřímí a o kousek povyjede. To však také není největší problém. Tím je to, že mi samozřejmě ztopoří i část penisu směrem od kořene ke kleci, to klec "vytlačí" dobré 2-3 cm od samotného kořene, i když podle fotek by měla v podstatě klec sedět přitisknutá na podbřišku, čímž při posunu klece směrem od těla dojde k silnému zaškrcení varlat, a to je bolest opravdu nesnesitelná, viditelně se i špatně prokrvují, v podstatě jako by mě někdo silně kopal do koulí:DD Nakonec to dopadne tak, že mi na 5cm ztopořeneém kusu penisu visí klec, 5 centaku daleko od těla, což by tak určitě být nemělo, kdy teprve potom začíná klec škrtící varlata a tak nějak zabraňuje penisu v úplném napřímení a erekci...
Jak mám zabránit vyklouznutí klece směrem od kořene penisu aby zůstal penis ohnutý dolů a neztopořoval se vůbec? Mám nejmenší kroužek, nejkratší rozestup mezi penisem a kroužkem, lubrikuji nelubrikuji, nic nepomáhá. Při klidovém stavu všechno krásně sedí, při erekci se to ale fakt nedá.
Prosím porďte:(