1

Téma: Běžné nošení pod oblečením

Dobrý den,

chci se zeptat, vlastním CB 6000 a zdá se mi, že pod kalhotami to musí být vidět, když stojím, tak ani ne, ale při sednutí se mi penis v CB 6000 tlačí do nohavice a je to dost znát.

Máte na to někdo nějakou fintu?

Děkuji.

2

Re: Běžné nošení pod oblečením

Moje zkušenost je taková, že ten, kdo CB nosí, toho vždycky vidí víc, než nezúčastněné okolí.

Určítě záleží na typu kalhot. U cyklistických legín (obecně jakýchkoliv upnutých kalhot) je zakrytí těžší, ale kalhoty od obleku, jeans a kraťasy jsou úplně v pohode. Kdo neví, nevidí. A pokud náhodou vidí, závidí vám nádobíčko.

Vy navíc píšete, že cítíte problém při sezení. Tím se vše zjednodušuje, protože ve většině případů sedíte za stolem, který vše skryje.

Abych aspoň trošku odpověděl na otázku - můžete si pohrát s natočením CB do strany, aby bylo vodorovně s podlahou. Při sezení je to pohodlnější.

3

OK, moc děkuju, tak to už můžu vyzkoušet. Ještě mám jeden dotaz co se týče hygieny. Po močení tam zůstanou nějaké kapky a když ho mám nasazený celý den, tak než dojde na sprchování, není to úplně příjemné. Máte na to nějaký trik?

4

Zdravím. Co se týká močení, já to třeba dělám tak, že mám vždycky s sebou tyčinku na čištění uší, obalím jí trochu vatou a vnitřek klícky tím vytřu. A aby to bylo ještě posychrované, po téhle procedůře strkám do klícky napůl přeložený odličovací tampon. Vůbec nic  pak nemá šanci utéct ven:-))

5

Mám podobné řešení jako Rafa. Jeden (někdy dva) dílky roaletního papírku smotaného do ruličky. Stčte dovnitrř a začněte točit, jako kdybyste utahovali šroubek. Papír se začně svíjet a vnitřek spolehlivě vysuší i vyčistí.

6

znáš heslo "poslední kapka patří do kalhot" ?
tak tady jde jen o víc kapek wink

7

Co to je za heslo? To říkáš manželce, když házíš trencle do pračky?

8

to říkám po každém močení wink

9

Používám stejné řešení jako davidt s toaleťákem. Naprosto spolehlivé, nemusíte sebou nic nosit a opravdu to dokonale vyčistí. Stačí točit stále stejným směrem...

10

Ocelová upravená klícka není pod kalhotami vidět. Je to dané tím, že má hodně svislý design již od začátku. Nosím džíny a oblekové kalhoty, obojí je OK při pohodlí.

Plastový design moc upravit nepůjde do svislejší polohy, potom jedině volnější oblečení.

11

Jen na doplnění informací pro ty, kteří mají ocelové provedení klícky.
Pro dlouhodobější nošení ocelové klícky, která má větší hmotnost než plastové provedení se mi osvědčilo zavěšení na tenký, ale plochý řetízek kolem pasu.
Provedení řetízku je nerezové, ploché a se dvěma očky k nesnímatelnému zavěšení ocelové klícky. Plochý řetízek se nezařezává do boků a současně pevně sedí na svém místě. Výhodou je možnost uchycení dalších "zařízení" případně karabinky se kterou si již přítelkyně nebo manželka bude vědět rady (připne na místě kde právě potřebuje Vaší pomoc, např u nádobí atd..)

12

Běžné nošení je v pohodě. Jen mám vždy takový divný pocit při jízdě autem. Poměrně dost toho najezdím a při tom co se na silnicích děje mám obavu, že se probudím v nemocnici a jak to tam budou řešit.

13

pejsacek napsal:

Běžné nošení je v pohodě. Jen mám vždy takový divný pocit při jízdě autem. Poměrně dost toho najezdím a při tom co se na silnicích děje mám obavu, že se probudím v nemocnici a jak to tam budou řešit.

No jak, sundají jej yikes))

14

Zdravim. Mam jednu otazku, co robite ak sa vam v pase postavy a podla mna je to dost vidno napriklad pod teplakmi. Jeansi su pevne tie to podrzia ale ci nepoznate nejaku radu alebo typ ci trik ked sa postavy. Rad by som si kupil pas ale tohto sa najviac bojim. A este druha otazka ci aj vam sa to tak stavalo ze prvy den alebo dni sa vam stale stavial museli ste nanho mysliet ze ho mate nasadeny a stale sa vam s tohto dovodu aj stoporil. A este tretia otazka neviem si vybrat ktory pas by som chcel. Mal som raz cb6000 ale zdal sa mi moc velky. Teraz by som chcel ucb-8000.

15

No, pro mě je to jeden z důvodů, proč ho nosím - mám na mysli to vzrušení, jen co pomyslím na to, že se nemůže postavit... No a já mám CB6000s a řeším jiný, ale spíš mám problém se sjížděním a stahováním varlat.

16

No viem ze ide aj o to ale ked sa mi postavy tak to dost vidno lebo to pohne celou klietkou nahor a penis vlastne mieri rovno dopredu. A co sa tyka aj so sportom tak nechcem aby to bolo napadne.

17

buglezz napsal:

No a já mám CB6000s a řeším jiný, ale spíš mám problém se sjížděním a stahováním varlat.

Já jsem teď absolvoval jeden procházkový den v pánských tangách a po sjíždění ani památky wink (akorát ty zpropadené profily kroužků tlačí jako čert - mám je zaplněné jenz jedné strany:()

18

Ve dne je to v pohodě, ale noci nepřespím... Teď se rozhlížím po análním kolíku, manželka chce na mě zkusit strapon, tak abych si trochu roztáhl anál... Nějaký na nošení pod oblečením...

19 Naposledy upravil: slaves (24.3.2014 14:35:54)

IN napsal:
buglezz napsal:

No a já mám CB6000s a řeším jiný, ale spíš mám problém se sjížděním a stahováním varlat.

Já jsem teď absolvoval jeden procházkový den v pánských tangách a po sjíždění ani památky wink (akorát ty zpropadené profily kroužků tlačí jako čert - mám je zaplněné jenz jedné strany:()

Tak mohu potvrdit,tanga jsou patrně nejlepší spodní prádlo.Mam spiderwire2 a tanga ho udrží perfektně.Možná to někomu přijde trochu divný,ale jde o pohodlí.Kdo to zkusil ví o čem je řeč.

20

Ako myslis ze udrzia? Aby sa nepostavil v pase hore? Ci ako?

21

buglezz: Právě i na noc jsou tanga super, protože přitahujou klec k tělu a tím není tak mohutná erekce a s ní spojené problémy.

11razor11: Myslel tím to, že je klec držena blízko u těla a nesjíždí po penisu dolů.. Erekci nezabrání nic (snad je velmi těsná a krátká klícka).

22

Buglezz: Aha. Nemyslel som ze panske tanga mozu byt tak uzitocne. big_smile tak klietku velku nechcem. A ked ze nastane erekcia co robis? Alebo ako sa to snazis zakrit?

23

Ono v pásu žádná velká erekce nenastane, prostě tam na to není dost místa. A pokud máš dostatečně pevné a přiléhavé prádlo, drží klícku směrem dolů. Takže žádnou vzhůru trčící násadu od lopaty v kalhotách prostě nemáš.

24

No kupim pas a vyskusam. smile a aky pas by si odporucil?

25

Za těch pár dní, co jsem šťastným nositelem CB6000s, dovolím si uvést pár svých poznatků z nošení.
Nosím trenýrky s krátkou nohavičkou a řekl bych, že u mně dobrý, drží dobře.
V džínách je to také bez problémů, i díky trenýrkám pod džínama.
V zaměstnání nosím oblek, a také prima, kalhoty jsou v rozkroku sice volnější, pozornější pozorovatel by si však všiml, že tam dole je zřejmě něco, co není obvyklé.
Do práce jezdím na kole a zde je to již zcela zřejmé, elasťáky toho příliš nezamaskují, ale proč maskovat něco, co mi dělá dobře, že? V teplejším počasí mám na kolo volnější kraťasy, vidět již nebude nic.