1

Téma: Potřebuji prosím poradit s klíckou

Zdravím,
jsem začátečník v cudnosti a hledám správnou klícku. Mám jich koupených několik, ale bohužel mi žádná nesedí zatím. Na začátku jsem si koupil dvě příliš dlouhé, u kterých mi čurák dosahuje zhruba do poloviny.
Mám krátkého a tlustého čuráka a velké koule k tomu. Podle měření mám za to, že potřebuji asi 3,3 cm délku klícky a 3,7 cm na šířku. Je to možné? Nikde jsem takové klícky bohužel nenašel. V této délce jsou většinou malé průměry. Mám abnormální tloušťku?
Koupil jsem si u této klícky https://www.aliexpress.com/item/1005003824077876.html
nejprve dlouhou verzi, má 5,2 cm samotná klec, ale většinou mi byla taky velká, měl jsem obvykle skoro celý prostor pro žalud volný,a tak jsem si koupil následně nejkratší (2,8 cm) a u té mi zase leze žalud ven. Kroužek používám největší(50mm).
Tuší prosím někdo, kde dělám chybu? Je to špatnou konstrukcí klece? Na fotkách co jsem našel nikomu žalud ven nelezl.
A nosíte v klecích předkožky za žaludem nebo na žaludu? Mně u delší za žaludem nedrží, což znepříjemňuje močení.
Díky za rady a případné tipy.

2

Re: Potřebuji prosím poradit s klíckou

https://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/minicage/

A co takhle? Je tam jen pár mm rozdíl od těch rozměrů, co potřebuješ ty.

3

Nebo ještě tahle by byla FAJN.

https://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/minispider/

Co  se předkožky týká, měj jí shrnutou. Je to lepší.

4

ahoj, díky za reakci, minicage má šířku klece 33mm. Mám pocit, že potřebuji širší klec, protože jsem měl na začátku tuto klec https://www.aliexpress.com/item/1005001547668781.html
a po několika hodinách mi všemi otvory lezla kůže a začala otékat. Po sundání to vymizelo. Opakovalo se několikrát. Na délku přitom byla dlouhá příliš. Z toho jsem usoudil, že je tam čurák natlačený a ta šířka je nedostatečná. Je to tak správně? Měl jsem předkožku shrnutou samozřejmě, ale otékala.
Na délku mi minicage připadá ok, ale bohužel se obávám té šířky, že se dovnitř nedostanu. Nejsem obřezaný totiž. Jak mi bude držet obnažený žalud plus jak je to s močením u minicage? Nebude se rozstřikovat všude moč?

5

minispider vypadá lepší Paní Xeno, pro mě i dlouhá zbytečně.
Čurák se vyplňovat klícku celou dobu, jestli jsem to správně pochopil, je to tak Paní Xeno? Nebo volný prostor nevadí?

6

https://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/prisonbird/
Zkus tuhle v kratším provedení.

7

Penis musí vyplňovat pokud možno celou klícku i v klidovém stavu, jinak je problém s erekcí. Mám to vyzkoušené.

8

Pikoliku, díky za potvrzení, myslel jsem si, že to tak má být. A co s tou tloušťkou? Pokud se tlačí z klícky ven, dá se s tím něco udělat? Co nejvíce otevřený typ klícky nebo naopak zavřený?
Díky

9

vit: Prisonbird má taky šířku 3.3 cm, jako minicage. To už mi připadá pro mě vhodnější minicage. Potřebuji větší šířku než délku. 5 cm je pro mě moc. Vypadá to tak na 3-3,5 max. Vypadá moc pěkně, ale bohužel bych nevyplnil. Potřebuji něco menšího sad
ale zároveň širšího...

10

Prisonbird bohužel doporučit nemůžu - hrany těch mřížek jsou ostré a při erekci řezaly až na jednom místě udělaly modřinu. :-(

11

Keks: modřina na žaludu nebo kde? pro mě je Prisonbird stejně velký, potřebuju něco menšího sad

12

SubikTom. Minicage je dle mého akorát pro tebe.Kdo chce remcat, vždy bude a vždy si  něco najde, aby mu neseděl.
Otlaky, trčící pedkožka třeba, když ji pořádně neschováš, nepříjemné pocity při erekci, vše  přece k tomu patří. Klec není guma elastická, ale kov a to je dobře. Aspoň víš, že jí máš.

13

Xena: Ano, paní Xeno, zřejmě máte pravdu jako klíčnice.
Děkuji za radu.

14

SubikTom: pokud máš silný penis a tlačí se ti otvory v klíckách ven to je špatné. Za mě a mám to opravdu odzkoušené je nejlepší a nejpohodlnější klec kde penis vyplní celou klícku v klidovém stavu a klec je pokud možno co nejvíce uzavřená. Tím odpadne problém s otlaky penisu přes otvory. Nevýhoda je, že se musí častěji odemknout a provést důkladná hygiena. Ale vždy je něco za něco. Nic není úplně dokonalé. A ještě souhlasím s paní Xenou, pocity musí být takové, že pořád cítíš že jsi zamčený a erekce nesmí být příjemná.

15

SubikTom: Modřina pod žaludem. Jsou tam prostě moc ostré hrany na dlouhodobější nošení. Aspoň tedy pro mě (zkusil jsem obě dvě velikosti). To není fňukání, mám rád když to není jako v peřince, ale myslím, že by to nemělo směřovat k ublížení na zdraví. :-)

16

Tlapík má ohrnutou předkožku, když má kratší klec, je oteklá po týdnu nošení, na žaludu má vyryté pruhy a otlaky z klece, patří to k tomu. Tak se klec vymění za volnějšího Bona než se vše vrátí k normálu.
A takhle funguje už roky.

17

Pikolik: díky, my jsme vybrali co nejotevřenější kvůli hygieně. Zkusit tedy zavřenou. A pokud necítím pořád, že jsem zamčený, je to špatně? Předtím jsem nemohl ani v noci spát, teď naposledy 3 noci a ani jsem o tom nevěděl, že jsem zamčený. Čím to může být? Byla to ta delší klec podotýkám. A přes den to taky někdy přestanu vnímat...
Hygiena stačí každý druhý den? Nebo jak často provádíš? Mně se smegma moc netvoří.

Keks: mám stejný názor, taky mi nevadí trpět, nerad bych si však ublížil špatnou klíckou...bolest při snaze o erekci nebo v noci mi nevadila, naopak jsem to bral jako připomenutí své pozice vůči mé Paní

Xena: na žaludu mám taky vyryté pruhy, a otlaky jsou u menší klece. Po týdnu by mi oteklá předkožka nevadila, bohužel je oteklá do druhého dne a nejdéle jsem vydržel 5 dní zatím zamčený nonstop. Paní chce, abych zvládl týdny...S tak brzo oteklou předkožkou to však hádám není možné

18

Tak ta předkožka je jakoby oteklejší taky už druhý den. Ale tak nějak si zvykne. Odemknutý na mytí a holení jsem v ut a pá. A klidně zas ohrnout a zamčit do stejný,  nebo vyměnit,  jak píše má PANÍ Xena,  aby byla změna.
Určitě pro tebe bude lepší víc zavřená klec s menšími mezerami.

19

A nějak jsem se v tom ztratil- jakou máš, že  jsi o ní ani nevěděl a v noci spal? To znamená, že to jsi na dobré cestě.

20

Ahoj,
já provádím odemčení a důkladnou hygienu každé 2 dny a je to v pohodě. To že přestáváš v určitých okamžicích klec vůbec vnímat, znamená to, že si začínáš zvykat. Opravdu po nějaké době to bereš jako tvoji nedílnou součást a naopak pokud budeš delší dobu bez klece buseš se cítit divně. Já si připadám jako bych byl na ostro bez spodního prádla.

21

Potvrzuji pikolíkova slova, když jsem bez klece, tak se cítím "nahý". A toužím být zpátky zamčený.

22

Přesně tak to je , pamatuji si první den, to jsem měl pocit na nákupu,  že to na mě každý pozná.  A teď ji ani nevnímám a bez ní si připadám,  že mi něco chybí,  a že ro není normální být odemčený.

23

Tak všem kteří se bojí že je klícka vidět není a Tlapík přesně popsal pocity těch kdo jsou v pásu cudnosti už dlouho.

24

Tlapík: dobře, vyzkouším to tedy taky tak, pokud je i u tebe oteklejší už druhý den, tak je to normální tedy. Díky moc za popis. Můžeš mi napsat, jaké máš klece? Pokud to není tajné :-)
Zkusíme vybrat tedy víc zavřenou klec s menšími mezerami.
A mám tuto na sobě v delší verzi 5,2 cm klec, což bych nečekal, že o ní nebudu vědět, nebo v ní mám většinou prostor...
https://www.aliexpress.com/item/1005003824077876.html
v noci se budíš když se ti snaží postavit? pokud je prostor v kleci, mělo by to být horší, nebo ne? překvapuje mě, že spím celou noc bez jediného probuzení

Pikolik: taky zkusím každé 2 dny a pokud to bude ok, přejdu na 3 dny asi. Chci být zamčený co nejvíce a odemykat málo často. Rád bych, aby se stala mou součástí, že ji nebudu ani vnímat a budu si připadat na ostro bez spodního prádla. Už se těším.

Medvídek: Jak dlouho jsi zamčený, že už se bez klece cítíš nahý?

Lastastny: taky už jsem přestal řešit, jestli je klícka vidět nebo ne. Navíc mám krátkou, což je výhoda, delší klece jsou asi horší na výběr oblečení...

25

Ahoj, máme jich víc a střídáme je. Nejde mi sem vložit fotka. Máš sz.