1

Téma: Aircage klícka testuji.

Oslovila me klícka Aircage podle popisu neco z Holytraineu a neco z Captoru. Velkost jsem bral menší 7,5cm a kroužku je víc. Ja si vybral č.2 mel by to být 45mm. Samotná velkost kroužku me prekvapila. Myšlenka jestli bude stačit 50mm lítali hlavou. Tvar kroužku je atypickej. Skoušel jsem i nenší č.3 40mm a dá se použít. No už ho je cítit a malinko me škrtí. U klícky me chytil popis. Má více otvorú, lépe vetrá. To je pravda no v mém prípade to nesedlo. Každý sme jinej a mne akorát dva otvory sedli na žílu. Po úvaze jsem tyto dva otvory zalepil epoxidem. Už jsem spokojen. Samotná klícka drží pevne. Nasazeni chce cvik jako u každé klícky ale jde to v pohode. Ostré hrany jsem nanašel i když je dírek hodne. Plast není úplne tvrdej, pri opracováni mohou být ostré hrany. Co jsem si všim, celkem velkej prední otvor pro špičku penisu. Možná mi je trochu akorát protože špička stále trčí. Potom mám krásnej otisk po otvoru. Znáte nekdo co to udelá po dlouhé dobe, takovej otisk. Každopádne jsem zatím spokojen. Klícka zatím splnila me požadavky. Bez dlouhé doby skoušení jde okamžite použít. Jsem prekvapen že erekce není, snad proto že je tesná dost. Dodanej klíč je ok. Máte nekdo také skušenosti s touto klíckou?

2

Re: Aircage klícka testuji.

Ahoj, je to klícka, kterou jsem nosil relativně často ke své spokojenosti.
Pravda je, že poslední dobou ji vytlačuje Cobra.
Ale čas od času na ni stále přijde řada. Za mne lehká, dobře drží, větrá.
Dobrá volba.
Přeji hodně krásných cudných dnů a nocí.

3

Díky za reakci Medvídku. Mám jen otázku ohledne velikosti. Cobru jsem také videl a je tam více délek. Když znáš obe, jsou velikosti obdobné? Co je obdoba 75mm Aircage u Cobry? Jak si vybíral? Já uvažoval o Cobra 85mm púvodne. Ani se neptám na jiné modely jako Holytrainer, tam to nevím srovnat.

4

Ahoj
pohybujeme se asi v trošku jiných velikostech. Teda to je poprvé, co si poměřuju s někým pindíka!

Já mám Cobry velikost jedna a dva (dle cudnosti.cz). Tedy ty dvě nejmenší. Ta dvojka se mi nosí úplně suprově. Pohodlná, akorát veliká, noční erekce v pohodě. Tu nejmenší si dávám jenom tehdy, když chci cítit přes celý den, že jsem zamčený (tak trošku za trest - masochisté asi tuší).

AirCage mám kratší černý, a je tak akorát. Když jsem jej koupil, tak mi velikost připadla úplně dobrá. Teď kdyby byl o trošku kratší, tak bych se nezlobil. Ale já jsem teď ve fázi zmenšování klícek i kroužků.

Stačí takhle?

5

Ahoj.
Dekuji za odpoved, stačí mi tvá slova. Já mám taky Aircage kratší ale bral jsem to všechno celkem dost technicky a podle popisu. Pomohl jsi mi poznat druhou stránku. Opatruj se a díky.

6

Ahoj, já zkouším Aircage, kratší, už druhý týden, a za mě příjemně se nosí. Jsem spíš více obdařen, ale nemám problém se do něj dostat (s trochou krému) a při nošení o něm celý den příjemně vím. Je to tak akorát těsné a nic nikde netlačí ani nedře (trochu jsem jen zbrousil hranku ve spodní části kroužku).
Mám ale problém s noční erekcí, kdy se mi penis napruží, klec odtlačí od těla, a ve výsledku z toho sám vyklouzne. A to nosím kroužek velikost 40mm, takže druhý nejmenší. Chci se zeptat, jestli máte v noci podobné zkušenosti?
Kvůli tomu nočnímu vyklouzávání z klece přemýšlím o zakoupení nového modelu Cobry, který tady ještě není v nabídce, ale Vojta ho již umí zajistit. Doufám, že Cobra to podrží lépe. Přemýšlím, jakou velikost Cobry zvolit, zatím uvažuji o velikosti č.3, tzn. standard. U velikosti 2 se bojím, aby to při noční erekci taky nevypadávalo jako u krátké Aircage. Chci se zeptat, co byste zvolili vy a jaký na to máte názor, příp. zkušenosti? Dík

7

Ahoj Alf. Skušenosti jako ty nemám, už mne pri erekci napadlo co když vyskočí? Zatím se to nestalo, je to cítit ale radeji jsem v klidu a čekám až klesne. Nevím co bych radil, snad ti jiná klícka pomúže. Jediné co jsem videl snad pro tento jev je použití pásu nebo provázku který pritáhne kroužek a pridrží blíže k telu. Neskoušel jsem, nemohu presne radit. Opatruj se a napiš časem info co si vymyslel.

8

Ahoj, přidám taky otázku k Aircage. Jak jsem již napsal, mám tu kratší verzi. Zajímalo by mě, jestli někdo máte obě verze kratší i delší, a jaký v tom poznáváte rozdíl? Hlavně by mě zajímalo, jestli se v delší verzi lépe daří zkrotit noční erekci? Trochu totiž uvažuji, že bych si delší verzi ještě dokoupil.
Jinak po dalších dnech v krátké verzi Aircage pociťuji přes den jen pohodlíčko, takže za mě podařená klícka. Je lehoučká, a skoro o ní nevím, jen takový nepatrný stálý všudypřítomný tlak, který mě stále drží v napětí, což miluju. Hlavně se mi moc líbí ergonomie klícky, kdy se k žaludu pozvolně rozšiřuje a zároveň je špačka klícky držená směrem dolů, takže ani když jsem v trenkách, není klícka vůbec ani trochu nápadná. Větrací otvory jsou tak akorát veliké, aby se nikde nic neskříplo. Přední otvor na močení mi nijak nevadí, a za mě je tak akorát, aby to nestříkalo všude možně. Ale je pravda, že když jsem zbrušoval pilníčkem trochu tu hranku na spodní části kroužku, tak jsem přitom preventivně zbrousil i hranku uvnitř toho otvoru na močení. Takže proto mě to nijak netlačí, takže tuto drobnou úpravu doporučuji. Používám na to kulatý pilník na kov, musí se opatrně, a plast pak vyhladit nehtem. Hlavně při zbrušování na to moc netlačit a brousit jen směrem ven, ať si tu klícku nepoškodíte.
U Vojty jsem si objednal novou Cobru velikost 3 s tím ergonomickým kroužkem, tak až dorazí (koncem měsíce), tak pak napíšu, jaký v nich pociťuji rozdíl.
Mějte se a buďte zamčení.

9

Ahoj
já používám občas lanko původně určené k zamykání kola (ocelové lanko obalené plastem) plus na konci dvě skoby - tím to dosáhne na žádanou délku. Drží to klec u těla. Takže spíš trčí pak dopředu než visí dolů (nepříjemné při čurání i v sedě). Občas, ale ne moc často skoba umí skřípnou kůžičku. V noci to úspěšně brání přehnané erekci.

Plochá tkanička poslouží úplně stejně, na webu lze najít a Vojta určitě umí dodat i "profi" poutací pásky.

https://www.imgup.cz/images/2022/02/09/Lanko_1.th.jpg https://www.imgup.cz/images/2022/02/09/Lanko_2.th.jpg https://www.imgup.cz/images/2022/02/09/Lanko_3.th.jpg https://www.imgup.cz/images/2022/02/09/Lanko_4.th.jpg https://www.imgup.cz/images/2022/02/09/Lanko_5.th.jpg https://www.imgup.cz/images/2022/02/09/Lanko_6.th.jpg https://www.imgup.cz/images/2022/02/09/Lanko_7.th.jpg

Cudnosti zdar!

10

Ahoj, překvapilo mě, že již více z vás řeší problémy s noční erekcí přídavným popruhem nebo provázkem kolem pasu. Věřím, že jste vyzkoušeli vícero klecí, a to opravdu žádná z nich tu noční erekci bez provázku nezastaví? Čekal bych, když někdo píše, že erekce je v noci v pohodě, že ta klec drží na místě. Ale ono je to možná spíše přání, než realita.
Je jasné, že každému to funguje trochu jinak, ale mohli byste mi napsat, s jakou klecí třeba máte nejlepší noční zkušenost, byť ji přes den třeba nepreferujete a raději nosíte jinou?

11

Ahoj, dekuji Medvídku za snahu a úplnej popis tvého rešení, trochu kovové a masívni pro mne, oceňuji tvou nápaditost.
Alfe tobe hodne štestí ať najdeš klítku která splní tvé požadavky. Každý jsme jinej a je treba hledat co nám sedne. Možná je dobrý založit nové téma ohledne tvé otázky na noční klícku protože nevím jestli všichni čtou tohle vlákno.
Moje rešení je celkem jednoduché provázek občas na noc. U mne rozdíly jasné, bez provázku více erekce a probuzení, s provázkem spánek v pohode, málo buzení. Osvedčilo se mi to co mám poruce, farebný provázek (nekdo ríka horolezecké lanko] 3-4 mm hrubé ze supermarketu. Mám délku 2,1 metru. Složit skoro napul, jeden konec nechám o tech 10cm delší. Očko prostrčím na levé strane kroužkem, konce pres očko a dotáhnu, levá strana hotová. Na pravé strane ten delší konec prostrčit pres kroužek jednou a ješte jednou. To dvojí otočení spúsobí že lanko už neklouže. Dá sa dotáhnout nebo povolit a v pohode zavázat nebo jinak spojit jak kto chce.
Dekuji Vám za Váš čas a užívejte.

12

Ďakujem za peknú recenziu.

13

Po pár dnech chci pridat ješte poznámku. Je to moje první klícka kde má kroužek jiný tvar než kruhový. Dal jsem na intuici a vybral si kroužek podle pocitu (spíš menší !!). Cítil jsem občas pálení jak byla kúže tažená. Bral jsem to jako nutnost zvyku na nový typ. Po pár dnech nošení jsem však objevil odratou kúži pod spodním obloukem kroužku. Jeden vlasový váček to nevydržel a povolil. Bolest prišla taky no víc svedení. Klícka musela pryč do času zahojení. Po pauze jsem vybral vetší kroužek. Nošení je mnohem pohodlnejší, klícka sedí jak má, večší rozdíl necítim. Klícka mi pekne sedla, ranní erekce jsou v pohode, cítim pouze tlak na špičku. Je to celkem jiné a zajímavé. Teď už vím že spočátku radeji vetší kroužek když to neznám a časem se uvidí. Nebojte se taky skoušet a dát znát co ste skusili.

14

Prikladám pár skušeností pro používaní klícky. Aktuální otázka - vybral bych si znovu klícku Aircage? Z hlediska tvaru a funkčnosti jsem spokojen ale mnoho dírek mi nesedlo. Z hlediska hygieny fajn ale celkem časté priškrcená kúže a otlaky me občas desí. Takový Holytrainer bez mnoho otvorú mi prijde rozumnejší. Všechno má své klady i zápory. Kdo si rovnou vybral Cobru nebo jiný kovový model snad má dobré skušenosti. Časem doufám skusím Kobru až dovolí finance. Užívejte zamčení a pocity.

15

Nedávno jsem obdržel kovový Aircage. Nakonec mi ideálně sedl prostřední kroužek. Klícka mi vyhovuje víc než třeba CB6000s.
Pocity z nošení a zejména z ranní erekce jsou jiné. Nic není dokonalé, ale tento výrobek je rafinovaně vyrobený a rád mu těch několik drobných mínusů odpustím.
Už jsem se ale poučil, že tenké tepláky + voné trenýrky + kovový Aircage není dobrá kombinace pro práci s krumpáčem. Jednak jsem měl pocit, že se mi mezi nohama houpe zvon a navíc si toho všiml kolega.