1

Téma: Bradavky

Nevien ci tu uz tato tema bola no chcem sa aj tymto smerom opytat vas ostatnych teda hlavne muzske osadenstvo ako ste na tom s drazdenim bradaviek popripade mucenim tahanim hrizenim alebo kolickami na nich co to s vami robi co mate radi a co nenaviditi pri ich stimulacii a drazdeni ta vzrusujuca bolest je neopisatelna v mojom pripade ked mam dlhsiu dobu silne kolicky na nich je to super vzrusujuce ne potom prichadza ta kruta bolest ked idu dole a to je jedno akym sposobom

2

Re: Bradavky

Nejlepší jsou tzv. žabky, ideálně plastové, co se používají na záclony. Lze ještě vakuově je i natlakovat. Co je ještě bolestivé, tak kopřivy a nebo injekční jehly.

3

Dráždění bradavek miluji.
Zuby mojí Paní - to je náš preferovaný způsob. Na to tam dole reaguju okamžitě.

Jinak používáme různé skřipce, ale i obyčejné kolíčky na prádlo odvedou dobrou práci.
I podtlakem je zvětšit občas zkouším - ale to spíš, když si hraju sám.
Moje Paní dost ráda používá na moje bradavky i svoje nehty - to se mi taky líbí.

S bolestí při sundávání - s tím se musí počítat, rychle promasírovat po sundání. Pravda je, že délku se nesnažíme nějak protahovat, při hraní mi je Paní celkem pravidelně trošku přemisťuje.

4

Pred časom som objednával kovové štipce v Ali. Sú neskutočne intenzívne, pevné a u mňa zatiaľ topka

5

Mohu odkaz na ty skřipce?