Re: passiondirt: já a Laura
Nádhera, kdybych nebyl v kleci, tak je to i poznat, jak se mi to líbí.
Držím palce.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » passiondirt: já a Laura
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nádhera, kdybych nebyl v kleci, tak je to i poznat, jak se mi to líbí.
Držím palce.
Ahoj. Co dělají Laura a Verča? Hrají si spolu, nebo i s tebou? Jak se máte?
Dlouho jsem nenapsal. Pravdu říct hledal jsem odvahu... Ještě před pár týdny jednoho krásného večera mi Laura s Verčou řekli, že četli mé příběhy z téhle stránky a docela se pobavili ... Nenapadlo mě, že by našli tuhle stránku. Ale vlastně nemám co tajit a sdílet se není špatný :-P Ať si to přečte ktokoliv má chuť :-P Od doby co jsem psal naposled jsem plnohodnotnej sex neměl. Do kundičky jsem se nevystŕíkal. Chci ale napsal o příhodě, kterou jsem zažil s Verčou před pár dny. Zavolala mě k sobě domů. Když jsem přišel, připoutala mě ke židli - nemohl jsem se téměr ani pohnout. Měla na sobě mé oblíbené kožené legíny a bílé upocený airmaxy na nohou, ve kterých chodila celej den. Pak mi do úst nacpala své kalhotky, dala roubík a ke tváři připevnila svou botu kterou jsem musel čichat. Pak mi sundala pas cudnosti. Pak vytáhla vibrátor, kterej mi připevnila k uzdičce penisu. Pak mi řekla, že je hrozně nadržená a vedle je Petr kterej ji pořádně vošuká. A chce slyšet kdo bude řvát více - jestli já a nebo ona. Pak vibrátor zapla a šli šukat. Jak jsem slyšel Verču pomalu vzdychat, začal jsem i já nakolik mi vibrátor hezky dráždil uzdičku. Byl jsem nadrženej a tak netrvalo dlouho a vystříkl jsem. Vibrátor jel dál a začalo to být po mém výstřiku nepříjemnější, začal jsem prosit ať ho sundá, vedle si to ale pořádně užívali a Verča se rozhodně nechtěla nechat vyrušit a šukala dál. Začal jsem vzdychat a pak i křičet. Pak jsem slyšel jak v orgazmu křičí i Verča - já ale měl úplne jinej ,,orgasmus". Trvalo to hodně dlouho pokud přišla a vypla vibrátor. Za trest že jsem křičel jsem ale pak ještě asi hodinu čichal z její sneakersů.
Moc pěkný zážitek. A co Verča? Užila si to?
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Vy a váš příběh » passiondirt: já a Laura
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB