Re: Poluce?
SUPER!!! Jen tak dál...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Poluce?
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
SUPER!!! Jen tak dál...
Nikdy mě nepřestane udivovat, jak je Lenka schopná během sekundy switchnout z milující manželky starající se o děti, manžela a domácnost na dominantní sadistickou mrchu, která si jde tvrdě za svým orgasmem a nenechá si ujít jedinou příležitost mě ponížit nebo fyzicky ublížit. Třeba jako dnes. Sedíme na zahradě, pijeme kávu a řešíme očkovací kalendář našich dětí. "V úterý jdu s dětmi k doktorce na očkování. Už mi zase čumíš na kozy, ty nadržené prase? To se nedokážeš ovládnout? Okamžitě padej do ložnice a vrať se s kolíkem v zadku!" Má to takový úžasný punc nečekaného. Je sobota, 17:30 a já se vracím na zahradu s vyplněným análem. "Po šesté dorazí Martina s Patrikem, tak začni připravovat gril a jídlo. Až dorazí, zajdeš je přivítat a zavedeš je na zahradu. Říkala jsem Martině ať nezvoní, protože budu uspávat děti." Pergolu máme na zahradě za domem, takže odtud není vidět na ulici. "Martina mi zavolá?" zeptal jsem se. "Nezavolá, ale poznáš to. Neměj strach." Začal jsem mít trochu obavy. Pustil jsem se tedy do příprav. Když jsem sypal dřevěné uhlí do grilu, rozvibroval se kolík v mém pozadí snad na maximální úroveň. Trvalo to snad jen vteřinu a opakovalo se čtyřikrát. Doufal jsem, že to byla maximální úroveň, protože to bylo hodně na hraně toho, co je ještě příjemné. Napadlo mě, že mi manželka dává signál, že Martina a Patrik dorazili. obešel jsem tedy dům a opravdu oba stáli za brankou. Snažil jsem se být milý jak to jen šlo, protože jsem už pochopil, že Lenka má Martinu opravdu ráda a nestál jsem o to, aby si Martina na mé chování stěžovala. Odemknul jsem branku, oba pozdravil a pozval je dál. Hned co jsem otevřel, Martina mi padla kolem krku." Moc jsem se na tebe těšila. Přivezla jsem ti s sebou Patrika, aby sis mohl dát čerstvé." šeptala mi do ucha a ani se nesnažila skrývat smích. Sarkasticky jsem se pousmál a posunul ji dál. Za ní stál hubený kluk, odhadem tak 23 let a 175 cm. Podal jsem mu ruku a vzájemně se představili. Vypadal docela rozumně, což mě trochu uklidňovalo, jinak jsem byl opravdu hodně ve stresu. Obával jsem se toho, co Martina vymyslí a také toho, že jí Lenka dala prakticky volnou ruku a nebude ji nijak brzdit... Už jsem pochopil, že Martina není jen obyčejná mladá, namyšlená nána, ale je to rafinovaná, sadistická čubka, která má daleko větší zkušenosti, než jsem jí vzhledem k jejímu věku přisuzoval. Trochu jsem se bál, že celou hru může zavést o dost dál, než jsme vlastně s Lenkou plánovali. Nebál jsem se ani tak toho, že bych něco nezvládl já, ale nebyl jsem si jistý tím, co zvládne zpracovat Lenka a jestli je schopná dohlédnout na všechny důsledky... Přesunuli jsme se společně pod pergolu a vedli vcelku normální, přátelský rozhovor. Martina byla evidentně v přítomnosti Patrika trochu zdrženlivější, čehož jsem chtěl trochu využít. Začal jsem je zpovídat. Jak dlouho jsou spolu (6 měsíců), jaká je jejich orientace (oba bi), kdo je dominantní (překvapilo mě že oba a proto si rádi hrají s někým dalším, ale vycítil jsem, že Patrik je evidentně ten, který Martině ustupuje). Chtěl jsem jít dál trochu do hloubky, ale najednou se o slovo přihlásil kolík v mém análu. Maximální úroveň vibrací zastavila smršť mých otázek. Martina sedící přede mnou držela v ruce telefon, hleděla mi do očí a nepříjemně se usmívala. "Nějaké další dotazy?" zeptala se mě. Hleděl jsem na ní překvapeně a pokorně jsem jí oznámil, že žádné další dotazy nemám. V ten moment vibrace ustaly. Jak je sakra možné, že ona má přístup k mému kolíku? Začínal jsem mít potřebu promluvit si s manželkou. Omluvil jsem se tedy Martině a Patrikovi s tím, že musím zajít do domu pro jídlo a pití. Měl jsem sto chutí dát Lence kartáč, hned co jí najdu. U dětí v pokoji nebyla, tak jsem zamířil do ložnice. Rozpálený do běla jsem otevřel dveře a uviděl Lenku, jak si připíná punčochy k podvazkovému pásu. Trochu mě to překvapilo, ale nezabránilo mi to v tom, abych na ní hned spustil: "Lásko, nemohla bys mi prosím vysvětlit, jak je možné, že Martina ovládá můj kolík?". "A jak by si tě měla přivolat? Říkala jsem ti, že tě může využít jak uzná za vhodné. Když ucítíš čtyřikrát za sebou krátké, silné vibrace, musíš přijít za Martinou, když je ucítíš třikrát, musíš přijít za mnou. Je to vcelku jednoduché." V tu chvíli jsem měl pocit, že mám málo kyslíku. Lapal jsem po dechu a nechtěl jsem věřit tomu, co jsem právě slyšel. "Teď se běž věnovat našim hostům a vyřiď jim, že jsem u vás do pěti minut." Sklopil jsem tedy hlavu a vydal se do kuchyně, kde jsem nabral jídlo. Když jsem bral tác z kuchyňské linky, rozvibroval se můj kolík ve čtyřech krátkých sekvencích. Vzhledem k tomu, že jsem byl opravdu naštvaný, rozhodl jsem se na to nereagovat a posadil se na chvíli na gauč v obýváku. Uběhly tak dvě minuty a já ucítil znovu maximální vibrace. Tentokrát ne v krátkých sekvencích, ale kolík vibroval stále. Vydržel jsem to jen chvíli a pak jsem pochopil, že vzhledem k mé nadřazenosti musí vibrace skončit, jinak se neubráním orgasmu. A to by bylo to poslední, co bych chtěl, zvlášť dnes, když je tu Martina s Patrikem. Lenka by si mě před nimi jistě náležitě vychutnala. Pokořen jsem tedy sebral v kuchyni tác s jídlem a vydal se k pergole. Čím více jsem se blížil, tím více jsem spíše utíkal než šel. Do pergoly jsem už vcházel s prosbou "Prosím, vypni to." Martina se na mě podívala a zeptala se: "Proč bych měla? Tys mě ignoroval tři minuty, tak teď já budu ignorovat tři minuty tebe." Opřel jsem se před nimi o stůl a hluboce dýchal. Dělal jsem vše co bylo v mých silách, abych se vyhnul orgasmu. Když už jsem se obával, že to nezvládnu, zaslechl jsem ten nejkrásnější hlas na světě: "Vypni to, on už to nevydrží!" Lenka mě zachránila. Vibrace okamžitě ustaly a já se ještě pár vteřin ze všech sil snažil vydýchat nastupující orgasmus. "Ahoj Martino, ahoj Patriku, moc ráda tě opět vidím." Opět? Jakto, že Patrika zná? Nikdy mi o něm nic neřekla. "Doufám, že jsi ve formě, máme s Martinou v plánu dlouhý a náročný večer. Předpokládám, že ti Martina náš plán trochu nastínila." Připadal jsem si jako ten jediný blbec, který nemá ani tušení co se vlastně chystá. Měl jsem hlavu plnou otázek a zároveň pocit, že na ně nechci znát odpověď. Pustil jsem se tedy do grilování, doléval všem pití a sám si raději dal trochu vína, abych zahnal obavy. Kolem desáté hodiny začalo být holkám chladno a tak jsme se přesunuli do domu. Martina, Patrik a Lenka obsadili gauč přesně v tomhle pořadí. pochopil jsem, že na mě záměrně zbylo křeslo. Konverzace probíhala vcelku uvolněně a s přibývajícím časem měla čím dál silnější erotický nádech. Nakonec se debata točila kolem toho, jak jsem nadržený, protože jsem už dva týdny nestříkal. Lenka vyprávěla jak jsem přítulný a že jí neustále zírám na prsa, načež Patrik prohlásil, že každý chlap, který by se jí nedíval na prsa by musel být gay. V průběhu večera jsem si několikrát všiml, že Patrik gay zcela jistě není. Zvláště pak když bylo venku už chladno a Lence se skrze halenku draly bradavky ven. Při všeobecném veselí Lenka vytáhla telefon a otočila se na Patrika se slovy: "Podívej se, jak mu chutnalo tvoje semeno." V tu chvíli bych se nejraději propadl do křesla. Všichni tři pozorně sledovali Lenky telefon a bezostyšně dění na displeji komentovali. Od Lenky jsem tohle opravdu nečekal. Počítali jsem s tím, že mě videem bude chtít pokořit Martina, ale od Lenky mě to zasáhlo opravdu silně. Po tom co skončila zábava nad videem Martina prohlásila, že už je dost hodin, takže by bylo na čase pustit se do něčeho ostřejšího, abychom vše stihli. Vůbec jsem netušil o čem je řeč. Evidentně jsem byl jediný... Martina se zvedla z gauče, došla ke mě a začala vysvětlovat. " Lenka a já se už nějakou dobu hádáme o tom, kdo má větší výdrž. Jestli ty a nebo Patrik. Dohodly jsme se tedy na tom, že uděláme soutěž. Já budu kouřit tebe, Lenka Patrika a ten z vás, který to už nevydrží, ukončí soutěž. Tím pádem prohrál. Stříkat nesmíte ani jeden. Ty máš trochu nevýhodu. Patrika jsem vykouřila dnes ráno, ale naděje umírá poslední." Usmála se na mě a podrbala mě za uchem. Měl jsem pocit, že obě holky ze mě chtějí udělat naprosto nepoužitelného milence. Chvíli jsem to rozdýchával až Lenka zavelela. "Tak kluci, kalhoty dolů. Já už jsem úplně mokrá a vy tu sedíte jako dvě pecky." Patrik se s úsměvem zvedl, obešel stolek, postavil se před dámy a svlékl se do naha. Začal jsem se stydět. To co jsem před sebou viděl jsem viděl snad jen u koní. Obvykle nemám problém se studem. S rozměry mého pohlaví jsem spokojen, ale bylo mi jasné, že dnes večer budu vypadat jako dítě... Nechtěl jsem se ale nechat zahanbit a tak jsem se také zvedl a během chvíle jsem stál nahý vedle Patrika. Za svou výhodu jsem považoval svou postavu, protože proti Patrikovi mám o nějakých 20-25 kg více a určitě ne v tuku. "Kontrola nástrojů." prohlásila Martina a obě holky si klekly před Patrika. Všiml jsem si, jak je Lenka fascinována jeho nástrojem. Od chvíle, kdy z něj spadly kalhotky od jeho rozkroku neodtrhla zrak. Martina vzala Patrikův penis do ruky, otáčela s ním na všechny strany. To samé provedla s jeho koulemi. Po pečlivé prohlídce se holky přesunuly ke mě a opakovaly stejný postup. Zkontrolovaly penis a koule. Martina na mých varlatech našla tři špatně oholené chloupky. "Tohle mi do pusy nesmí. Lenko, přines mi prosím pinzetu." Začal jsem protestovat a chtěl jsem tento nedostatek vyřešit žiletkou, ale Martina s tím nesouhlasila. Trvala na pinzetě s tím, že si to díky ní budu pamatovat a příště si dám pozor. Připadal jsem si jako školák, který právě rozbil okno... Lenka přinesla pinzetu během několika vteřin a Martina začala vykonávat exekuci. Patrik na mě hleděl s pochopením a s bolestí v obličeji mi vyprávěl o tom, že to také zažil. Martina je prý na ochlupení pes... Nebylo to tak strašné, jak jsem předpokládal. V podstatě je to srovnatelné, jako trhání chloupků z jakékoliv části těla. Když byla Martina s údržbou mých intimních partií spokojená, rozhodla se odstartovat soutěž. Obě holky klečely před svým hřebcem a já se pomalu smiřoval s porážkou. "Tři, dva, jedna, START!" pronesla Martina a obě holky se prisály na naše již stojící péra. Martina byla díky velikosti ve výhodě a já velmi rychle ucítil žalud v jejím krku a zároveň jazyk na mých koulích. Sledoval jsem Lenku, jak zápasí s tím neuvěřitelným údem. Z počátku jí chybělo odhadem 8 cm, ale během minuty se jí podařilo dostat ho do hrdla celého, což mě velmi překvapilo. Od začátku jsem věnoval veškeré úsilí tomu, abych co nejvíce utlumil své vzrušení. Mé myšlenky se honily kolem psa, který mi zemřel, prodýchával jsem jak to jen šlo a zapojil veškeré znalosti a zkušenosti z tantrických tréninků, které jsme s manželkou absolvovali. Martina byla ale neuvěřitelná. Její sání bylo přesně na hraně mezi extází a bolestí. Jedinou šanci jsem viděl v tom, že jí doženu ke snaze o maximální sání, což mě bude bolet a díky tomu vydržím déle než Patrik. Lenka se evidentně také snažila seč mohla. na Patrikovi bylo vidět, že má také co dělat, aby mé manželce nepokropil mandle. Když Martina nasadila podtlak, který mě dostával do nebes, snažil jsem se tvářit, že se nudím a nic to se mnou nedělá, díky čemuž ona zvýšila sání na maximum a já se snažil překonat bolest a tvářit se, že bojuji s orgasmem. Dařilo se mi dobrých 10 minut a ač velmi nerad, musel jsem tento zápas odklepat. Prohrál jsem. Spocený Patrik mi pogratuloval k rovnému souboji a Martina se jala vyhlášení vítěze. "A vítězem v sexuální vytrvalosti se stává..... Patrik!" Celou dobu jsem sledoval Lenku, která neřekla ani slovo, jen upřeně sledovala Patrikův stále stojící úd. Od klidového stavu se sice moc nezvětšil, ale 25 cm musel mít s jistotou. Lenka si všimla, že jí pozoruji. "Promiň, já se opravdu snažila." Chvíli jsem přemýšlel co jí mám říct a pravda mi nakonec přišla jako nejlepší možnost. "Já vím, lásko. Vždycky jsem si myslel, že jsi v orálním sexu přebornice, ale jestli platí okřídlená hláška, že ta, která si ho nepostaví, ta si ho nezaslouží, tak Martina si zaslouží všechny ptáky světa." Lenka se začervenala a Martina jí začala pobízet k tomu, aby nám prozradila, co je odměnou pro vítěze. "Zlato, mrzí mě to, ale vsadily jsme se s Martinou o to, že vítěz si může dvě hodiny dělat s partnerkou poraženého co chce." To není tak strašné, pomyslel jsem si. Do našeho rozhovoru se vložila Martina. "A já jako zůstanu na ocet? Ani náhodou. Znám vaší postel a vím moc dobře, že se tam vejdeme všichni. Lenka si vezme Patrika a já se budu muset spokojit se semenožroutem. Leni, může se ten tvůj nadrženec dneska udělat?" V ten moment jsem byl vzrušený jako pětileté dítě v Disneylandu. Ostré NE však mé naděje velmi rychle utnulo... Zkusil jsem škemrat, ale bez výsledku. Cestou do ložnice jsem sledoval Lenku. Celou dobu měla na tváři takový nepřítomný úsměv a od té doby co se Patrik svlékl nezvedla oči nad úroveň jeho pasu. Byla jeho pérem naprosto fascinována. Nepřekvapilo mě to. Pokud chcete znát rozměrové preference ženy, podívejte se jakou velikost mají hračky, které si sama koupila. Zrovna u Lenky nemohlo být pochyb o jejím hladu po centimetrech. Sotva se otevřely dveře do ložnice, chytla Patrika za ptáka a jako za vodítko si ho vedla rovnou do postele. Martina mě zastavila před postelí. Usmála se na mě a prohlásila: "Teď se chvíli dívej, co s tvou manželkou dokáže udělat pořádný chlap." Lenka byla jako v tranzu. Ani se na mě nepodívala, položila si Patrika na postel a okamžitě na něj nasedla. Musel jí pekelně vzrušovat, protože na první nasednutí v ní zmizela dobrá polovina jeho klády. Lenka jen slastně zavrněla, prohla se v zádech dozadu a rukama se opřela o postel mezi Patrikovými koleny. Sledoval jsem jak si má manželka dává na čas, aby přivykla na Patrikův rozměr. Se zavřenýma očima a otevřenou pusou se nadzvedla, aby si vzápětí Patrikův kůl s hlasitým výdechem zarazila hlouběji. Fascinovaně jsem sledoval, jak Lenky hladová kunda hltá každý centimetr jeho ocasu. Při pátém dosednutí v ní zmizel celý. Zdálo se mi, že se Lenka chvěje. Poměrně dlouho zůstávala naražená nadoraz a evidentně dávala své mušličce čas na roztažení před divokou jízdou. Jediné co jí zajímalo byl Patrikův penis. Já jí byl v tu chvíli úplně ukradený. "Pořádně se dívej, jak to pořádný chlap udělá tvé paní. Smiř se s tím, že tohle ty nikdy nezvládneš a Lenka po téhle zkušenosti už bude vědět o co všechno při sexu s tebou přichází. Pravděpodobně si najde pořádného milence, který jí zvládne zaplnit tak jako Patrik. Jestli jí máš opravdu rád, tak ti to nebude vadit," prohlásila s viditelným pobavením Martina, chytla mě za hlavu a natlačila nad Patrikovo břicho, takže jsem mohl sledovat Lenčinu pulsující kundičku opravdu hodně z blízka. Byla napnutá k prasknutí a neuvěřitelně mokrá. Lenka si mě vůbec nevšímala a začala pánví opisovat kruh. Sledoval jsem potoky milostné šťávy, které z ní tekly. Pohled na toho nadsamce, jak šuká mojí manželku, která si to evidentně neuvěřitelně užívá pro mě příliš vzrušující nebyl a já začal ztrácet erekci. V tu chvíli Lenka rozjela neuvěřitelnou jízdu. Zvedla se až z ní začal vyjíždět Patrikův žalud a s hlasitým výdechem ho do sebe opět zarazila až nadoraz. Zvyšovala frekvenci přírazů a mě se zdálo, že občas ztrácí vědomí. "Už jsi toho viděl dost. Teď se postaráš o mě." prohlásila Martina a svalila mě na postel vedle Lenky a Patrika. Ležel jsem na zádech, Martina se postavila nad mou hlavu, do široka si oběma rukama roztáhla pysky a dosedla mi na obličej. Nemusela mě pobízet. Věděl jsem moc dobře, co mám dělat. Martina během chviličky začínala vzdychat, zatímco Lenka se už svíjela v prvním silném orgasmu. Periferně jsem viděl, že ani při tom se nepřestala nabodávat na Patrikův kůl. Lízal jsem jako o život, ale než jsem poprvé udělal Martinu, Lenka byla třikrát. Martina chtěla abych jí to po prvním orgasmu udělal zezadu. Klekl jsem si tedy za ní a chvíli si prohlížel její zadeček. Byl parádní. "To si ho tam honíš, nebo co?" Zpražila mě Martina. Urychleně jsem do ní vstoupil a věděl jsem, že pokud mi Lenka nedovolí orgasmus, budu v nejbližších minutách prožívat pekelné chvilky. Pomalu jsem začal Martinu píchat na což mi bylo odpovědí poměrně jasné "HLOUBĚJI!". Přidal jsem tedy, ale netrvalo to ani pět vteřin a já znovu slyšel "HLOUBĚJI JSEM ŘEKLA". Začal jsem tedy Martinu píchat nadoraz. "Pojď do mě pořádně, hlouběji!" Problém byl v tom, že já už hlouběji nemohl. Cítil jsem se dost trapně. Pár minut jsem se snažil jak jsem mohl. Lenka se mezi tím přesunula na čtyři, Patrik se přesunul za ní a začal si ji brát zezadu stejně jako já Martinu. Martina se snažila tvářit znuděně, ale já cítil, že to jen hraje aby mě pokořila. Bušil jsem do Martiny ze všech sil a sledoval Lenku, která už neměla sílu a nebyla schopná udržet se na rukou pod vlnami jednoho orgasmu za druhým. Najednou se jí podlomily ruce a ona se zabořila obličejem do polštáře. Klečela před Patrikem s obličejem v polštáři, do kterého křečovitě zatínala nehty, záda prohnutá jak jen její tělo dovolilo a tvrdě šla naproti Patrikovým přírazům. Vypadala jako nenasytná děvka, která by pro orgasmus obětovala i život. Martina se mezi tím snažila utajit svůj orgasmus, aby nemusela přiznat, že mé vybavení není tak nepoužitelné, jak se celou dobu snažila naznačit. Když mého ptáka začaly masírovat orgamické stahy její mokré pičky, věděl jsem, že se nezadržitelně blížím svému vrcholu. Zkusil jsem využít Lenčina stavu, kdy evidentně nevnímala realitu a zeptal se jí, jestli mohu stříkat. "Zbláznil jsi se? Samozřejmě, že ne a neotravuj mě teď s takovými nesmysly!" Odpověď byla všeříkající. Martina pochopila, že končí legrace a lehla si přede mě na záda. "Ty jsi fakt nepoužitelný nadrženec. Obdivuji Lenku, že to s tebou vydrží a nenašla si ještě nějakého pořádného samce. S muži je to jako s hřebci. Jsou dva druhy. Jedni jako Patrik, ti jsou chovní a druzí jako ty, ti jsou tažní." Nahlas se zasmála, do široka roztáhla nohy a ukázala mi svou otevřenou mušličku. Chtěl jsem se jí chvíli věnovat jazykem, ale ona nesouhlasila. "Pojď do mě, máš poslední šanci napravit si reputaci. Trochu ti pomůžu." Nechápal jsem jak mi chtěla pomoci, ale vstoupil jsem do té její mladé a mokré kundičky znovu. Stihl jsem se trochu uvolnit, tak jsem doufal, že ještě chvíli vydržím. Začal jsem přirážet jak to jen šlo. Martina se pode mnou začala podivně kroutit a já najednou ucítil její ruku na mých koulích. Sevřela je do dlaně a pomalu zvyšovala tlak. Lenka se mezi tím přesunula zpět do sedla a já sledoval, jak se velmi opatrně napichuje análkem na to Patrikovo monstrum. Nevěřil jsem tomu, že se jí to povede. I dilda, které používá do análku má menší. Najednou se mi podlomily lokty a já dolehl na Martinu. Martina mi hleděla do očí a drtila mé koule. "Ty jsi zapomněl, komu se máš věnovat? Nešmíruj pořád Lenku, nech ji ať si jednou taky trochu užije. Jestli mě do pěti minut neuděláš, tak zapomeň na to, že ještě někdy budeš mít děti." Měl jsem tmu před očima a hučelo mi v uších. Naštěstí Martina stisk brzy uvolnila a já se pustil do zběsílého mrdání té její hladové kundy. Ona si to viditelně užívala a neustále svírala pevně má varlata ve své ruce. Stisk udržovala na hranici snesitelné bolesti, což mělo za následek, že jsem do ní mohl bušit hlava nehlava a na nějaký orgasmus jsem neměl ani pomyšlení. Periferně jsem zahlédl Lenku, která se už bezostyšně nabodávala análkem na Patrikův kyj. Jezdila na něm jak smyslů zbavená. Bylo na ní vidět, že už je unavená a dlouho to nevydrží. Mě se povedlo dovést Martinu k dalšímu vrcholu a její brutální stisk mi naznačil, že má asi také dost. Drtila mi koule po celou dobu jejího vyvrcholení. Velmi rychle jsem nabýval dojmu, že po tomhle už si nikdy nezašukám. S posledními pohyby těla pode mnou povolilo i sevření mých koulí. Bolest to byla taková, že jsem kompletně ztratil erekci. "Už jsem zažila horší." prohlásila Martina a poplácala mě bo bolavých varlatech. Posadil jsem se vedle ní a sledoval svou manželku, která se mezi tím položila na záda a Patrik si jí tvrdě bral v misionářské poloze. Lenka jen zhluboka oddychovala a nejevila žádné další známky života. Byla naprosto apatická. Netrvalo to dlouho a Patrik začal plnit svatyni mé princezny dávkou svého semene. Jeho penis vyklouzl z mé manželky, on na ní dolehl svým tělem a přisál se k její pravé bradavce. "Máš nejúžasnější kozy, jaké jsem kdy viděl." šeptal Lence do ucha, mazlíc se s jejími vnady. Žárlil jsem snad víc, než když jí šukal. Po chvíli začala Lenka přicházet k životu. Otevřela své krásné oči a podívala se na mě. "Miluješ mě lásko?" Samozřejmě jsem odpověděl, že ano. "A uděláš mi to jazykem? Jsem tam dole celá bolavá a nějaká olepená." Začal jsem se tedy pomalu přibližovat k tomu, co standardně vypadá jako krásná lasturka. Teď ovšem vypadala jako buldok. Buldok, který sežral krabičku majonézy... Martina viděla, že se mi do toho moc nechce. Klečel jsem před Lenčinou kundičkou a najednou přišla strašlivá rána do mých koulí a já upadl obličejem přímo do těch míst, kam se mi moc nechtělo. "Budeš lízat, nebo ti mám pomoci? Celý den se na to těšíš a teď budeš dělat drahoty? Lízej, semenožroute!" ozvala se Martina a já začal lízat. Směs semene a šťávy mé princezny byla docela snesitelná. Čistil jsem poctivě každý záhyb Lenčiny prcinky a zajížděl i hluboko dovnitř, kam až jsem dosáhl. Lenka se při tom ještě jednou udělala. "To by stačilo. Teď jdi spát do obýváku. My s Lenkou budeme spát tady." ozvala se Martina a já jen nechápavě pohlédl na manželku. Lenka jen zvedla ruku, zamávala mi a poslala vzdušný polibek. Nechtěl jsem odejít. Stál jsem u postele a mlčky sledoval Lenku. "Ale zlato, nezlob. Musím si trochu užít dokud jsou děti malé, za rok už to tak snadno nepůjde." Usmála se na mě a znovu mi zamávala. Sklopil jsem tedy hlavu a šoural se do obýváku. Než jsem ulehl na gauč, zaslechl jsem povědomé pravidelné zvuky. Skoro jako když se pohybuje postel. Předpokládám, že nábytek v ložnici nestěhovali...
No paráda, čím dál tím lepší, doufám, že tvým holkám nedojdou nápady... Už teď se těším na pokračování. Psaní ti jde výborně, klobouk dolů.
To Honzlem: Holky to tu čtou a budou rády, když se do tvorby scénáře zapojí i místní publikum. Martina je dostupná na mailu slecna.nikol96@gmail.com, kam lze směřovat své nápady, které by pro mě měly být překvapením nebo i dotazy. Co se týká psaní, tak nemám valné mínění o kvalitě. Většinu toho píšu po chvílích na telefonu nebo ve volných chvilkách, když sedím u počítače a na nějakou velkou korekturu nemám čas, takže většinou slepím dohromady to co se mi podařilo sepsat, jednou si to v rychlosti přečtu abych opravil nejvíce do očí bijící hrubky a následně sdílím. Tímto se tedy omlouvám za nedostatky v textu, na které mě Lenka upozorňuje s železnou pravidelností ![]()
Super, dobře se to čte. Jestli je tohle realita aspon z poloviny tak to zavidím, že některé ženy jsou tak hravé
Perfektne super kazdym pridanim dalsieho dielu to graduje cakal som ze to skonci trochu inak no uvidime co bude nabuduce parada pri citani mi skoro roztrhlo klietku tesim sa na pokracovanie a bol by som zvedavy kolko s toho je realita lebo to znie uplne ze realisticky vse
Dlouho jsem nemohl usnout. Převaloval jsem se na gauči a hlavou se mi honilo nepřeberné množství myšlenek o tom, co asi všechny ty zvuky znamenají. Byl jsem vzrušený, s erekcí, bolela mě varlata a o patro výš probíhalo něco, co nutilo můj mozek přemýšlet. Po nějaké době mě ale i přesto přemohla únava a já upadl do sladké nevědomosti. Probudil mě zvláštní pocit mezi nohami. Otevřel jsem oči a všiml si, že do oken v obýváku už svítí slunce. Muselo být po půl osmé. Zvedl jsem hlavu a mezi svými stehny uviděl Martinu. Velmi jemně nasávala můj pomalu se zvedající úd aby ho mohla jemně polaskat jazykem a v zápětí z lehka vyfouknout ven. Nevěděl jsem co se děje, tak jsem na ní jen tak nechápavě hleděl. Se vzrůstajícím vzrušením mě stále víc bolela varlata. Martina byla opravdu jemná, zřejmě nechtěla riskovat, že bude snídat mé sperma. Opatrně nechala můj penis vyklouznout z úst a přešla na pomalé, jemné honění rukou. "Chtěl bys, abych ti ho vyhonila do konce? Lenka se o tom nemusí dozvědět." spiklenecky na mě mrkla. Nabídka byla neuvěřitelně lákavá. Někdo by mohl říct, že je to nabídka, která se neodmítá. Požádal jsem Martinu o chvíli na rozmyšlenou a také o to, že zatímco se budu rozmýšlet, může klidně pokračovat v tom co dělá. Usmála se na mě a opět se přisála na můj pyj. Užíval jsem si ty neuvěřitelně něžné doteky a nebyl schopný se rozhodnout. S Janou už tři roky budujeme něco, co je založené na maximální důvěře a upřímnosti. Měl bych to snad zahodit kvůli několika sekundám slastných pocitů a krátkému uvolnění? Vždyť by to byla v podstatě nevěra. Ne, byla by to neuvěřitelná škoda. "Víš, Martino, Jsi krásná mladá holka, neuvěřitelně šikovná a zároveň strašlivá mrcha. Kdyby to jen trochu šlo, byl bych opravdu šťastný, kdybyste mi to udělala, ale bohužel to nejde. Nejde to, pokud mi to Lenka nedovolí." Martině se v očích zaleskly plamínky a při posledním nasátí mého penisu vytvořila snad maximální podtlak, jakého byla schopná. Úplně stejně to uměla jen jedna slečna, kterou jsem měl tu čest za svůj život poznat. Už dobrých 12 let na ni občas vzpomínám. Kdo to nezažil, nemůže to pochopit. Je to nepopsatelně úžasný pocit, který přechází do strašlivé bolesti. Následně mě propustila ze svých úst, usmála se na mě a řekla "Lenka bude mít radost, chtěla si tě otestovat. Teď máš jít nakrmit děti a vzít je ven. Potřebujeme tak dvě hodinky soukromí. Jo a tohle sis zapomněl večer v ložnici." Usmála se na mě, podala mi anální kolík, dala mi pusu na čelo a odešla zpět. Já se vyrazil postarat o děti. Neuvěřitelně mě bolela varlata. Jako kdybych je měl ve svěráku. Musel jsem se pohybovat hodně opatrně a nemohl jsem příliš sedět. Pustil jsem se tedy do toho, co si Lenka přála. Nakrmil jsem děti, oblékl je a vzal je ven. Bezmála tři hodiny jsme se toulali po okolí a užívali krásné, téměř letní počasí. Když jsme se vraceli domů, všiml jsem si před domem auta mé tchýně. Trochu mě to překvapilo. Když jsem přišel na zahradu, uviděl jsem pod pergolou svou tchýni, v družném rozhovoru s Martinou a Patrikem. Přišel jsem tedy pozdravit "maminku" a opatrně se posadil vedle Martiny, abych měl pod kontrolou o čem se budou bavit. Lenka zrovna všem přinášela z domu kávu a evidentně myslela i na mě. "Ahoj lásko, konečně jste doma. Mamka má příští týden dovolenou a nabídla se, že by si dnes vzala děti a nechala si je do středy. Martina s Patrikem by tu mohli zůstat do zítřka, takže bysme si mohli udělat hezký večer. Co ty na to?" Mrkla na mě s úsměvem. Vzhledem k tomu, že mě ještě stále bolela varlata tak, že jsem nemohl pořádně dosednout na lavici, nebyl jsem z toho plánu dvakrát nadšený. Nadechl jsem se s tím, že poděkuji mamince za nabídku, ale.... V tu chvíli jsem ucítil silnou bolest mezi nohama. Lenka se mi opřela nohou o můj rozkrok a nepříjemně tlačila na mé bolavé koule. Podíval jsem se na ní. Když jsem uviděl její andělský, blažený výraz a roztoužené oči, vše umocněné bolestivým tlakem její nohy, nemohl jsem jinak. "Děkujeme maminko, budeme velmi rádi." usmál jsem se a polkl poslední zbytky své hrdosti...Tchýně si vypila kávu, rozloučila se, naložila děti a mě se rozplynuly zbytky představ o klidné neděli. Sotva zmizelo auto za rohem, všiml jsem si, jak se okamžitě změnil výraz Lenky i Martiny. Úsměvy zmizely. "Kde máš kolík?" Uhodila na mě Lenka. Sakra, když mi ho Martina předala, zapomněl jsem ho v obýváku na gauči. "Když přijela mamka, usadila jsem ji do obýváku a ona ho tam našla. Víš jak jsem se cítila, když mě žádala, abychom si uklízeli hračky, když máme doma malé děti?" Klopil jsem zrak k zemi a mlčel. "Mazej pod pergolu, svlékni se do naha a polož se na stůl!" zavelela Martina. Všiml jsem si, že to Lenku překvapilo, ale nijak neprotestovala. Nikdy jsem moc nechápal Lenčinu posedlost soukromím na zahradě a její požadavek na živý plot kolem celé zahrady. Momentálně jsem ale absolutní soukromí nadmíru oceňoval. Nemáme zatím žádné sousedy, nejbližší dům je tak 50 metrů daleko, ale kolem naší zahrady vede turistická trasa, takže při pěkném počasí je tu velký provoz zvědavých turistů. Martina odešla do domu a já se odebral s Patrikem a Lenkou pod pergolu. "Tak šup, do naha!" povzbuzovala mě Lenka. Neochotně jsem se začal svlékat a začínal tušit co bude následovat. Nebyl jsem žádným velkým příznivcem spankingu, ale jsem kus chlapa, tak něco musím vydržet, říkal jsem si. Předklonil jsem se a opřel se o stůl čelem k domu. "Tohle ti nezávidím. Martina má ráda, když to bolí, fakt hodně bolí." projevil Patrik svou empatii a evidentně se mě vůbec nesnažil uklidnit. Čekal jsem snad několik minut, během kterých se Lenka bavila s Patrikem o hračkách, které přivezli. Po chvíli jsem uviděl Martinu vycházející z domu a sebevědomě mířící k nám. Pomalu jsem ji hltal pohledem od palců u nohou až po hlavu. Wow... Černé kozačky na vysokém podpatku, černé punčochy zavěšené na černém podvazkovém pásu, černá minisukně, pak dlouho, dlouho nic, černá poloprůsvitná podprsenka a v ruce rákoska. Vlnila se v bocích a mířila přímo k nám. V rozkroku se mi začínalo něco bouřit a já musel upravit svou polohu na stole. "Vypadáš úžasně." ocenil jsem Martinu a sledoval dokonalé bradavky a dvorce Martiných dvojek. "Kam mi to čumíš, ty nadržený prase? Dovolil ti někdo koukat mi na prsa?" Nadechl jsem se k obhajobě a v tu chvíli na mé pozadí dopadla rákoska s takovou razancí, že jsem málem rozlomil stůl, kterého jsem se držel. Lenka s vypětím všech sil zadržovala smích, zatímco Patrik měl v obličeji výraz, který jasně říkal, že ví velmi dobře, co právě prožívám. "Omluvy se asi nedočkám?" prohlásila Martina a na mé pozadí dopadla další strašlivá rána, snad ještě větší než ta první. Kroutil jsem se na stole a s vypětím všech sil se držel, abych nezačal křičet. "Omlouvám se, Martino. Už nikdy se ti na prsa bez povolení nepodivám." Periferně jsem viděl Lenčina ňadra, která viditelně poskakovala v záchvatu zadržovaného smíchu. "To si piš, že nepodíváš. Tohle si budeš dlouho pamatovat. A měl by ses snažit nekřičet, abys nerušil sousedy." Sotva to dořekla, přišla další rána. Zadek jsem měl v jednom ohni, v hlavě naprosté vakuum a snažil se rozlámat stůl pod sebou. "To byla třetí. Za ten kolík jich dostaneš dvacet." prohásila Lenka bojující se záchvatem smíchu. "A dalších pět za to, že jsi nadržený dobytek, který se nedokáže ovládat." přidala se Martina. Pětadvacet... Jestli Martina trochu neubere, neposadím se týden, běželo mi hlavou. Prosit o milost ale nepřipadalo v úvahu. Nenechám se zlomit tou mladou, sadistickou mrchou. Může mi způsobovat bolest, ale snad ví co dělá a trvalé následky z toho nebudou... V prstech jsem drtil desku stolu a čekal na další ránu. Prásk! Funěl jsem jako po maratonu. To snad není možné. Fakt ví co dělá? Prásk! Přes zaťaté zuby jsem cedil řev. Potil jsem se a přestával věřit v její příčetnost. Před očima se mi najednou objevila Lenka. "Jsi moc šikovný, děláš mi velkou radost. Měla bych pro tebe návrh. Chtěl bys místo těch zbývajících dvaceti ran raději alternativní trest?" Bylo mi naprosto jasné, že mi nabízí výměnu fyzické bolesti za něco ponižujícího. Mezi vzdechy jsem se zeptal o jaký alternativní trest by šlo."Není to nic složitého. Dostaneš pět minut na to, abys vykouřil Patrika. Když to nestihneš, budeš mít další pokus po dalších pěti ranách. A aby byl Patrik trochu motivovaný, tak pokud se udělá, odnese zbytek tvého trestu." "NVÚ" prohlásil jsem jednoznačně."NVÚ?" zeptala se Martina a nechápavě hleděla na Lenku. "Pán je velký vtipálek. Naráží na naši oblíbenou punkovou kapelu NVÚ, což znamená Nepřichází V Úvahu. Když NVÚ, tak NVÚ." prohlásila Lenka a mávla na Martinu. Prásk. Nedokázal jsem vnímat realitu. Svět kolem mě se točil a já křičel jako smyslů zbavený. "Roubík!" zavelela Martina směrem k Patrikovi. Patrik se otočil a od někud vytáhl roubík ve tvaru penisu, asi 10 cm dlouhý a podal ho Lence. "Otevři pusu. Třeba si na něj zvykneš a pak ti alternativní trest nepřijde tak špatný." Spiklenecky na mě mrkla a začala mi bezohledně cpát ten kus gumy do pusy. Neměl jsem energii se bránit, takže gumový penis vklouzl snadno až na doraz a lenka ho zajistila řemínkem za mou hlavou. Trochu jsem se pral s dávivým reflexem, ale nebylo to tak strašné. Při každé z následujících ran jsem se modlil, abych upadl do bezvědomí. Zdálo se mi, že Martina ještě nedosáhla svého maxima a každá další rána byla silnější. "Deset, lásko.Tak jak jsi se rozhodl?" Lenka povolila řemínek a vytáhla ze mě tu věc. Lapal jsem po dechu. Chtěl jsem nabrat trochu kyslíku před negativní odpovědí a následném ucpání úst. Z ničeho nic jsem ale ucítil Martiny ruku na svých koulích. Bolestivě mi je sevřela v dlani, zatáhla za ně a držíc je za mými stehny přes ně přejela rákoskou. "Pro další sérii jsem si vybrala tohle hřiště." řekla s ledovým klidem, až mi přeběhl mráz po zádech. Očima jsem hledal Lenku v naději, že tohle přece Martině nemuže dovolit. Lenka najednou stále vedlě mě, před sebou držela Patrika, který byl od pasu dolů nahý a pravou rukou dostávala jeho obra do provozuschopného stavu. "Rozmýšlej se rychle, Martina evidentně nevydrží čekat dlouho." Ohlédl jsem se za sebe. Martina mě jednou rukou držela za koule, rákoska byla opřená o stůl a druhou rukou si přes kalhotky hladila svou kočičku. Evidentně ji mé utrpení vzrušovalo, což mě přesvědčilo o tom, že by změnu hřiště mohla myslet vážně. "5,4,3," zaslechl jsem Martiny odpočítávání času. Rychle jsem se snažil vyhodnotit situaci a za současných okolností mi byl méně nepříjemný Patrikův pták v puse, než Martiny rákoska na mých koulích. Natáhl jsem se tedy rukou pro Patrikův penis a otočil se k němu. "Čekala jsem, že vyměkneš. Jani, zapni prosím stopky." Zavelela Martina s viditelně pobaveným úsměvem. Hlavou mi běžely dvě možné strategie. Buď budu kouřit Patrikovo péro jak nejlépe zvládnu a pokusím se ho udělat, což se mi vůbec nechtělo, nebo to budu flákat jen abych přetrpěl těch pět minut. Varianta ve které bych si s patrikem vyměnil místo ale byla hodně lákavá, tak jsem se pustil do nejlepšího orálu, který jsem kdy dělal. Vzhledem k tomu, že to bylo poprvé, nebylo to tak složité.... Holky se nesmírně bavily mou nešikovností a Patrik nevypadal, že by se měl blížit vrcholu. Když Lenka ohlásila minutu do konce, nahnula se ke mě a pošeptala mi "Musíš se pořádně snažit. Já ho ráno zvládla vykouřit do konce za čtyři minuty. Udělala jsem to jen kvůli tobě, abys nemusel polykat tolik semene. Doufám, že si toho vážíš." načež s Martinou dostaly záchvat smíchu. Pět minut uběhlo jako voda a já měl pocit, že Patrik má ústa opouštěl měkčí, než když do nich vešel. "Tvoje orální schopnosti mají značné nedostatky. Na tom budeš muset zapracovat." Smála se Martina a zavelela "Na stůl!". Pomalu jsem se odevzdaně položil na stůl a čekal. Škubul jsem s sebou, když jsem ucítil Martiny ruku na svých koulích. "Dělám si legraci." prohlásila a v zápětí dopadla rána na mé pozadí. Kňučel jsem jako zbitý pes, ale snažil jsem se nekřičet ve snaze vyhnout se tomu falickému roubíku v mých ústech. Po této sérii jsem v mrákotách hrdě odmítl nabídku Patrikova penisu s vědomím, že stejně nemám šanci. Při čtvrté sérii jsem myslel, že si neudržím duševní zdraví. Nemohl jsem pochopit, kde se v mladičké, křehké slečně bere tolik síly. S vidinou posledních pěti ran jsem opět odmítl Patrika, kterého mé rozhodnutí trochu zklamalo. Martina před poslední sérií opět uchopila do ruky má varlata. "Jsi si jistý tím, že si nechceš vykouřit milost?" zeptala se Martina nezvykle přísně. Byl jsem si jistý tím, že jen blufuje a s vidinou konce mé tortury hrdě nabídku znovu odmítl. "Roubík, prosím." zaslechl jsem a Lenka mi opět začala do úst cpát gumový penis. Blufuje, chtějí mě jen donutit kouřit Patrika, tohle už jsem prokoukl. "Patriku, přivaž mu prosím ruce a nohy ke stolu." Ona si fakt myslí, že jí to uvěřím? Nenechám se znovu napálit, nejsem malé dítě. Hlavou mi létaly miliony myšlenek. Zvažoval jsem všechny možnosti. Ne, chce mě jen dostat na kolena, musím být tvrdý. Patrik mi v průběhu mého přehrabování se v myšlenkách pevně přivázal nohy i ruce ke stolu. "Máš poslední šanci si to rozmylslet, prohlásila Martina s ledovým klidem a mě najednou začala být zima. Zavrtěl jsem hlavou na znamení nesouhlasu. "Jak myslíš....". V zápětí mě vyvedla z mého hlubokého omylu. Rákoska dopadla na má varlata a okamžitě mě vyslala do horoucího pekla. Chtěl jsem řvát, brečet, házet s sebou a zvracet. Druhá rána a já se zmítal na stole, neschopný kloudného pohybu. Třetí rána.... Martina mi sázela jednu za druhou a nenechala mě ani chvíli vydechnout. Čtvrá..... Pátá. Kyslík, chyběl mi kyslík. Slzy mi tekly po rudých tvářích, a já lapal po dechu. Lenka mi vyndala roubík a já se konečně mohl nadechnout. Patrik mě začal odvazovat a já se nechtěl ani hnout. Když jsem byl opět volný, chytla mě Martina za vlasy a nasměrovala tak, abych si před ní klekl. Zatlačila můj obličej mezi svá stehna a já cítil její vůni a totálně promočené kalhotky. "Nehraj si se mnou když jde o bolest. Nechci ti ublížit, ale půjdu až tam, kam mě necháš zajít. Dávej si tedy dobrý pozor na to, pro co se příště rozhodneš. Tohle bylo jen takové seznamovací kolo a měl bys vědět, že to může být bolestivější, mnohem bolestivější.". Odtáhla si mou hlavu ze svého ulepeného klína a usmála se na Lenku. "Neobjednáme si něco k jídlu? Nějak mi vyhládlo." zeptala se Martina. "Jasně, už jsem také hladová." Cože? Vůbec jsem tomu nerozumněl. Byly tady vůbec ty dvě posledních třicet minut? První co je po tomhle všem zajímá je jídlo? Vážně? A co já?....
To XlX: Snažím se držet reality jak to jen jde. Samozřejmě v rámci korektury, snahy o zachování čtivosti a udržení pozornosti čtenářů musím něco málo upravit. Většinou ale spíše vypouštím z textu věci, které se tak úplně nepovedly, nebo by nebyly pro čtenáře zajímavé. Jak jsem psal výše, holky to tu čtou a věřím tomu, že kdybych se nějak výrazně odchýlil od reality, jistě by mě opravily.
Veľmi pekné, už by bolo na čase, aby ti ho Lenka zamkla a začala ťa používať pre svoje potešenie ))))
Tak potom dolu klobuk wau a uzivajte do sytosti
Je to velmi pěkné, dobře se to čte, ale cuckolding není můj šálek kávy !
je to velmi pěkné,, vše se mi moc líbí, hlavně když je Paní , nečitelná, a samé překvapení.
Moc hezký společný víkend…
Morpeus, proč se taky nepochlubíš tím jak pravidelně škemráš, prosíš Lenku o výstřik a vyhrožuješ, že by se mohlo stát, že to nevydržíš a tajně si to uděláš sám? Buď trochu objektivní a nedělej ze sebe takového chudáčka :-*
To morpeus: Tvé příspěvky jsou super a to škemrání si umíme přestavit, není potřeba ho obšírně popisovat :-)
To Martina96: Tady pomůže klícka a bude po vyhrožování
Super čtení. Taky se nemohu dočkat pokračování.
A podle příspěvků Martiny to i vypadá, že klícka dostane další šanci i přes to, co psal morpeus v prvním příspěvku ![]()
Skvělé
Za mne to graduje výborně. Přišel neskutečný výprask, který to posouvá do dalšího levelu. Stupeň nadřezenosti obou žen se jednoznačně zvýšil a hrozbou dalších výprasků se bude upevňovat. A další nepochybně přijdou...
Nevěřícně jsem sledoval holky a nemohl uvěřit tomu, že se dohadují o tom, zda objednat pizzu, čínu nebo indii. Patrik se mezi tím přesunul na lehátko k bazénu a užíval si slunečného počasí. Cítil jsem se pokořený, zlomený a odkopnutý. Smutně jsem se posunul k Lence, objal její nádherné nohy a přitulil se k nim. Lenka mě začala hladit po tváři, ale ani se na mě nepodívala a pokračovala v konverzaci s Martinou. Hladil jsem její pevná lýtka a pomalu se posouval výš. Zlehka jsem se pokusil dostat rukou mezi její stehna. Zajímalo mě, jestli ji můj výprask vzrušoval stejně jako Martinu o čemž jsem hluboce pochyboval a navíc jsem stále doufal, že existuje malá, témeř zanedbatelná naděje, že by mi mohla dovolit orgasmus. Trvalo to už 15 dní, což sice stále nebyl můj rekord, ale zatím nikdy mě Lenka v průběhu celibátu tak moc netrápila. A nikdy u toho nebyla Martina. Ta mladičká, sadistická čubka mě vzrušovala víc, než jsem si chtěl připustit. Pomalu jsem posouval ruku výš a výš. Lenka si mě pořád nevšímala, jen dala nohy mírně od sebe, čímž mi jednoznačně naznačila, že chce, abych se dostal až k tomu nejsladšímu místu na jejím těle. Už druhý den jsem byl šíleně vzrušený, erekci jsem měl prakticky nonstop, což začínalo být boelstivé samo o sobě. Dával jsem si na čas a pomalu se posouval po Lenčině stehně až jsem narazil na kalhotky. V tom jsem se zarazil. Byla úplně stejně mokrá jako Martina. Její kalhotky by se daly ždímat. Znám svou manželku a vím, že tohle by rozhodně nezpůsobilo hlazení nohou. Podíval jsem se nahoru na Lenku, hleděl jsem ji do očí, ona si jen zlehka zajela rukou mezi nohy, pohladila svou lasturku a odsunula kalhotky stranou. Sesunula se na lavici trochu níž, opřela se a bez milosti natlačila má ústa tam, kam bych nejraději tlačil něco jiného. Chápal jsem co mám dělat. Lenka ale bez jakéhokoliv dalšího zájmu o mou osobu pokračovala v debatě o jídle s Martinou. Začal jsem intenzivně pracovat na Lenčině uspokojení. "Tak si dáme tu indii. Mám chuť na něco ostřealjšího. Tvůj manžel toho moc nevydrží, tak alespoň to jídlo bude ostré." pronesla vesele Martina a zlehka mě kopla špičkou do žeber. Holky začaly v telefonu vybírat z nabídky blízké restaurace a já cítil, že Lenka dlouho nevydrží i když se snaží tvářit, že se nic neděje. Ještě před tím než si vybraly, zača Lenka tiše vzdychat, lehce se kroutit a má ústa zalil ten nejsladší nektar. Lenka mě chytla oběma rukama za hlavu a násilím ji tlačila proti svému pahorku slasti. "Leni, můžu si ho taky půjčit? Lízání je asi to jediné na co se hodí, tak ať trénuje." prohlásila Marina, postavila se a sundala si kalhotky. Lenka ještě stále tlačila mou hlavu do svého klína v doznívajícím orgasmu. Po chvíli uvolnila sevření a rukou mi naznačila směr, kterým se mám přesunout. Posunul jsem se tedy k Martině a začal se pomalu věnovat jejím krásným stehnům. "Nezdržuj se, mám ji celou olepenou, tak ji jezky očisti.". začal jsem tedy olizovat okolí její broskvičky a pomalu se posouval až k jejímu středu. Když jsem byl s očistou spokojený, přesunul jsem svou pozornost k tomu malému hrotu lásky, který dokáže při troše péče vystřelit ženu do vesmíru. "Přitlač, mám to ráda tvrdě!" ozvala se Martina a já slyšel, že se jejich výběr jídla chýlí ke konci. "Dá si někdo kávu?" Zeptala se Lenka. Martina přikývla, Patrik se přihlásil od bazénu, já se pokusil odlepit od Martiny poštěváčku a přihlásit se také, ale Martina mě přitlačila zpět se slovy "Tvůj jazyk zůstane tam kde právě je, dokud nedoděláš co jsi začal." . Dobrá, asi oželím kávu, ale dodělat Martinu bude náročné. Toho lízání bylo v poslední době hodně a já už měl rozedřenou spodní stranu jazyka a jeho uzdičku o své zuby. Každý pohyb po Martiny pahorku mi způsoboval intenzivní bolest. Přisával jsem se na její nejcitlivější místo, lechtal ho jazykem, abych na něj v zápětí zaútočil téměř maximální silou. Lenka evidentně objednala jídlo a vracela se s kávou ve chvíli, kdy se Martiny tělo rozvibrovalo pod vlnami orgasmu. Martina objala mou hlavu stehny, zkřížila za ní své nohy a přitlačila se mě do svého klína tak, že jsem se nemohl nadechnout. Snažil jsem se najít prostor, kudy bych mohl nasát alespoň trochu vzduchu, ale bez úspěchu. Neodvážil jsem se ale zapojit sílu, protože mi bylo jasné, že by to Martina využila jako záminku k mému potrestání. Netrvalo dlouho a já byl přesvědčený o tom, že každou chvíli zkolabuji. Martina naštěstí v poslední chvíli uvolnila své sevření a já konečně mohl dýchat. "Šikovný pejsek." prohlásila Martina a podrbala mě za uchem a odstrčila nohou. Přesunul jsem se tedy opět ke své milované ženě a přivinul se k jejím nohám. Cítil jsem její vůni, která mě neuvěřitelně uklidňovala. Lenka mě hladila po tváři a já cítil zvláštní pocit vděčnosti. "Jen si ho moc nerozmazluj. Musím ti ještě ukázat ty hračky, které jsem ti přivezla." Martiny slova prořízly vzduch jako bič. Přitulený k Lenčiným nohám jsem se začínal cítit příjemně a najednou jsem byl opět sražený k zemi s vědomím, že tohle ještě nebyl konec. Tón, kterým Martina svá slova pronesla mě vůbec nenechával klidným. "Patriku, mohl bys zajít pro ten kroužek, který jsem Lence přivezla?" Zavolala Marina na Patrika, který odpočíval v lehátku u bazénu. "Myslím si, že to nevydrží, ale když myslíš." Usmál se Patrik, zvedl se z lehátka a zmizel v domě. Během několika minut byl Patrik zpět, podal Martině něco černého, silikonové a odebral se zpět na své lehátko. Martina se podívala na Lenku a já si všiml jejího výrazu, který jsem už znal. Bylo z něj jasné, že mě nic dobrého nečeká. "Nemusíš mít strach, není to nic hrozného. Pokud se tedy umíš ovládat. Trocha vibrací přece nemůže takového velkého chlapa rozhodit." pronesla Martina mým směrem. "Teď se hezky postav a ukaž nám svého pindíka a koule." smála se Martina a prstem ukazovala kam si mám stoupnout. Zvedl jsem se tedy a předstoupil před holky. Martina vzala necitlivě do jedné ruky můj penis a zbitá varlata a já trochu zaskučel bolestí. "Ale notak, vždyť ti nic nedělám. Jsi přece chlap, to nevydržíš ani když ti ženská sáhne na nástroj? No, vlastně nevydržíš, o tom jsem se už přesvědčila..." Když bych řekl, že jsem se cítil trapně, tak bych lhal. Cítil jsem se příšerně. "Teď mu tenhle kroužek nasadíš přes ptáka a koule, takhle ho stáhneš, tím ho zajistíš kolem kořene a tenhle ocásek s kuličkou mu zasuneš do zadku. On si jen do telefonu nainstaluje stejnou aplikaci jako máš ty a dá ti právo k ovládání. Je to stejné jako s tím kolíkem." Lenka hltala každé Martinino slovo a sledovala jak mi utahuje kolem kořene penisu a varlat silikonový kroužek, který byl spojený s kuličkou, kterou Martina naslinila a vcelku nešetrně nacpala do mého análu. Kroužek pevně obepínal kořen mého penisu a varlat, jeho zesílená část dosedala na hráz a kulička byla bezpečně na svém místě uvnitř mého těla. Lenka do mého telefonu nainstalovala potřebnou aplikaci a já během chvíle ucítil příjemné vibrace na spodní straně varlat, hrázi a lehké vibrace v análu. Martina ještě vše pečlivě zkontrolovala, zasunula mi přebytečnou silikonovou šňůrku do zadku a já cítil, že kulička se dostala přesně do míst, kde stimulovala mou prostatu. "Teď si užiješ trochu stimulace. Sedni si sem naproti nám a kdybys to náhodou nemohl vydržet, tak řekni a my ti dáme pár vteřin na vydechnutí." Usmála se Martina a Lenka bedlivě pozorovala můj penis, který dával jasný signál, že mě čekají perné chvilky. V tu chvíli jsem byl opravdu šťastný, že holky objednaly jídlo, jehož dovoz snad jejich hraní přeruší. "Lásko, ty jsi opravdu neuvěřitelný. To se nedokážeš ovládnout ani dvě minuty?" Zamračila se na mě Lenka a mě bylo jasné o co jde. Sklopil jsem zrak do svého klína a viděl velkou kapku lásky na špičce svého penisu. Pokorně jsem ji ukazováčkem nabral a vložil do úst. Kroužek i kulička silně vrněli a já se přestával kontrolovat. Holky se náramně bavily tím, jak jsem téměř nestíhal sbírat vše, co už se do mých varlat a prostaty nevešlo. Netrvalo to dlouho a já začal prosit o pauzu, protože už se to nedalo vydržet. Vibrace na chvíli ustaly. "Vidím, že na tomhle budeme muset hodně zapracovat. Chci abys byl výborný milenec, za kterého se nemusím stydět. To znamená, že se musíš perfektně kontrolovat, což zatím evidentně nezvládáš." Prohlásila se smíchem Lenka a znovu spustila vibrace. Po téměř hodině s novou hračkou jsem byl ve stavu, kdy stačilo deset vteřin vibrací a já potřeboval minimálně minutu pauzu při které jsem měl pocit, že když se na svůj penis jen podívám, tak nezadržitelně exploduji. Varlata mě bolela jako nikdy a já měl pocit, že šíleně potřebuji močit a zároveň jsem tak tři vteřiny před vyvrcholením. Tenhle pocit vždy odcházel neuvěřitelně pomalu. Nic takového jsem ještě nikdy nezažil. Zachránilo mě zvonění Lenčina telefonu. Přijelo jídlo a já ho měl jít vyzvednout. Nepřipadalo v úvahu obléknout si kalhoty. Byl jsem tak vzrušený, že tření o látku bych zcela jistě nevydržel. Omotal jsem si tedy kolem pasu osušku a opatrným krokem vyrazil před dům. Auto rozvážkové firmy už tam stálo. Když jsem otevřel branku, z auta vystoupila krásná blondýna. Něco kolem 30 let, bílé tílko s hlubokým výstřihem ve kterém se leksky slušné trojky, kterým evidentně bylo horko, džínové kraťásky, z nichž při předklonu do auta vykukovalo krásné pozadí a uprostřed se rýsovala jasně zřetelná drážka. Musel jsem se zhluboka nadechnout, abych to všechno ustál. Slečna mi podala dvě tašky s jídlem a požádala o 1.210 Kč. V tu chvíli se spodní část mého těla rozvibrovala a já věděl, že je zle. Z peněženky jsem vydoloval tisícovku a pětistovku, vrazil bankovky slečně do ruky a s díky téměř běžel zpět. Oběhl jsem dům a z dálky prosil o pauzu, která přišla za vteřinu dvanáct. Když ustaly vibrace, zastavil jsem se se zatnutými svaly pánevního dna hluboce vydýchával to, co už vypadalo jako téměř jisté selhání. S vypětím všech sil jsem udržel vše tam, kde to má být. Holkám to přišlo opravdu vtipné a já byl během jídla terčem mnoha potupných narážek. "Patriku, přinesl bys mi prosím tu tašku s věcmi pro Lenku? Zeptala se Martina a Patrik opět zmizel v domě. "Přivezla jsem Lence nějaké základní vybavení s kterým si tě bude moci vychovat k obrazu svému." mrkla na mě pobaveně Martina. Patrik byl během chvíle zpět s taškou, kterou podal mé lásce. V Lenčiných očích jsem viděl vzrušení, které jsem neznal. Před mýma očima se postupně objevil bičík, důtky, nějaká plácačka a dlouhý bič. Když jsem uviděl dlouhý bič, krve by se ve mě nedořezal. Nikdy jsme se s Lenkou spankingu nevěnovali, takže jsem neměl vůbec žádnou představu o tom, co s těmito nástroji Lenka zamýšlí. Lenku tahle situace evidentně hodně vzrušovala. Všiml jsem si, jak bedlivě pozoruje Patrika. "Za chvíli budeme muset vyrazit domů. Co si na závěr trochu užít?" Zeptala se Martina a já začínal mít pocit, že by víkend přeci jen mohl končit příjemně. Lenka se na mě usmála a vytrhla mě z mých představ plných ejakulace. "S Martinou a Patrikem se na chvíli přesuneme do ložnice. Ty tu ukliď a vyčisti bazén. " To bolelo. Ne jen mezi nohama, ale i u srdce... Pustil jsem se tedy do práce. Asi po hodině a půl jsem ucítil, jak kroužek v mém rozkroku třikrát zavibroval. Možná se přeci jen dnes dočkám uvolnění, problesklo mi hlavou a téměř jsem se rozběhl do ložnice. Když jsem otevřel dveře, uviděl jsem všechny tři ležet na posteli. Lenka ležela uprostřed. Měla zvednutý zadeček, pod kterým měla polštář. "Tak pojď. Podložili jsme ti ji, aby z ní nic nevyteklo. Lehni si sem k nám na záda." Smála se Martina a já poslušně ulel na záda vedle své lásky. Lenka se opatrně zvedla, usedla mi na obličej a já na svém jazyku ucítil známou chuť. Čistil jsem poctivě broskvičku své lásky od semene svého konkurenta a Patrik s Martinou mě se zájmem pozorovali a povzbuzovali... Když byla Lenka spokojená, šli si všichni tři dát sprchu.Když jsme se odpoledne loučili, nezaponěla mi Martina připomenout, že se mám připravit na vzrušující změny v práci. Radost jsem z toho příliš neměl...
Předem se omlouvám za to, že kadence mých příspěvků teď bude o něco nižší. Tak trochu bojuji s nedostatkem času a sepsat všechny zážitky do alespoň trochu srozumitelného textu je pro mě, jakožto pro člověka se slohovým nadáním tříletého autisty, prací na několik hodin.
Dobrý večer, jsem Lenka. Sdílíme s Martinou tento účet. Ráda bych se k celé situaci také vyjádřila, protože mi morpeusův příběh přijde trochu jednostranný. Morpeus vás neseznámil s širším kontextem naší situace, tak bych to ráda udělala já. S morpeusem jsem spolu už pěknou řádku let. První roky jsem si nemohla stěžovat. Bohužel, časem se morpeus začal věnovat více masturbaci než mě. Z našeho původního sexu několikrát týdně se začal stávat mnou v podstatě vynucený sex jednou nebo dvakrát za měsíc. Moje trpělivost skončila ve chvíli kdy jsem si uvědomila, že jsme měli sex 3x za rok. Navíc jsem ho několikrát přistihla při masturbaci a zajistila jsem, že si několikrát zaplatil holku. V sexu jsem hodně otevřená a proto mě to překvapilo. Dala jsem mu nůž na krk a požadovala aby masturbaci omezil a nechodil za placenými holkami. Neměla jsem problém s přizváním třetí osoby k nám nebo třeba nějakou formou polyamorního vztahu. Jediný můj požadavek byl sex minimálně 1x týdně, ideálně 2x a více. Přiznávám, že jsem vždy měla milenku a několikrát jsem mu nabízela, že by se k nám mohl přidat, ale neprojevil zájem. Přišlo mi, že masturbace je mu milejší než já. Proto jsem mu nakonec před asi třemi roky masturbaci zakázala úplně a začali jsme zkoušet pásy cudnosti. Vyslechla jsem si spoustu řečí o tom, že mu žádný nevyhovuje z různých důvodů, ale jsem přesvědčená o tom, že to všechno byly výmluvy. Nakonec jsme se dohodli, že když bude sex kdykoliv, kdy si o něj řeknu, nebudu požadovat pás. Vše se tak nějak dalo dohromady a věřím tomu, že poslední tři roky nemasturboval nebo o tom alespoň nevím, protože požadavky na sex byly časté i z jeho strany. Po nějakém čase, kdy jsem se scházela s Martinou jsem jí požádala, jestli by ho nemohla otestovat, protože jsem si nebyla jistá jeho věrností. Morpeus o tom nevěděl a dál už to tu více méně reálně popsal. Popsal z pohledu chlapa, kde se občas vyhýbá přiznání své slabosti, ale to mu asi nemohu mít za zlé...
V pondělí ráno mě probudily vibrace v mém rozkroku půl hodiny před budíkem. Lekl jsem se a v první chvíli předpokládal, že to byla Lenka. Ta ale ležela vedle mě a evidentně tvrdě spala. Došlo mi tedy, že i k téhle hračce má přístup i Martina. K smrti nesnáším ranní vstávání, takže tenhle budíček mi na náladě nepřidal. Popadl jsem telefon a začal Martině psát nepříjemnou SMS. Když jsem ji s pocitem hrdosti a mužnosti dopsal, ještě jednou jsem si ji přečetl a poté ji celou smazal. Došlo mi, že by se mi to mohlo nepříjemně vrátit... "Ahoj Martino, co pro tebe mohu udělat?" zněla konečná verze SMS. Odpověď byla poměrně rychlá. "V 7:30 a buď přesný!". Hlavou se mi honily myšlenky a představy, co ta zvrhlá, sadistická čubka asi tak může chtít. Jelikož mě martina vzbudila na brzo, dorazil jsem do práce už před sedmou. S kolegy jsme si dali kávu, probrali co všechno se ve výrobě nepovedlo během víkendu, takový běžný pondělní rozhovor. Před půl osmou jsem se sevřeným žaludkem vyrazil za Martinou. Dorazil jsem přesně na čas. Když jsem vstoupil do prázdné kanceláře, Martina už tam čekala. "Jdeš v čas, učíš se rychle." Se zájmem jsem ji pozoroval a snažil se jí nehledět do výstřihu, což se mi moc dobře nedařilo. Seděla metr přede mnou, nohu přes nohu, v ruce firemní hliníkové, 40cm dlouhé pravítko kterým si klepala do dlaně a snažila se mě propíchnout pohledem. "Víš, strašně ráda mlátím chlapy, šíleně mě to vzrušuje a Patrik na to moc není. Dohodla jsem se tedy s Lenkou, že tě občas trochu potrápím, abys taky něco měl z toho, že ti spím s manželkou." Usmívala se na mě a já si všiml, jak jí začínají cukat koutky. "Teď si odlož a předkloň se o tu židli za tebou!" Pár ran pravítkem přes zadek zvládnu, bál jsem se, že to bude horší, usmíval jsem se v duchu. Odložil jsem si tedy kalhoty a boxerky a přehnul se přes opěradlo židle. Slyšel jsem, jak za mnou Martina chodí. Najednou se její ruce objevily před mým obličejem a začaly mi do pusy cpát známý dildo roubík. "To aby sis zvykal na ten tvar v puse. Patrik už se těší na to, jaké budeš dělat pokroky. Posledně si to s tebou moc neužil." V jejím hlase jsem slyšel, že se velmi dobře baví. Chvíli se nic nedělo a já začinal cítit takové jemné šimrání v okolí žaludku, jako když mám jít k zubaři. Cítil jsem se pokořený. Nahý, dobrovolně přehnutý přes židli s vystrčeným pozadím směrem k té mladé čubičce. Uvědomoval jsem si, že ji nesnáším a snad i miluji zároveň. Najednou jsem ucítil její malou dlaň na svých varlatech. Pevně je uchopila a přitáhla k sobě. Cukl jsem s sebou leknutím. Než jsem si všechno srovnal v hlavě, dopadlo pravítko na mé koule. Rána to nebyla velká, ale překvapila mě. Martina počítala nahlas dopady pravítka na má extrémně citlivá varlata, která si toho v posledních dnech vytrpěla opravdu hodně. Pomalu přidávala na síle a při dvacáté ráně jsem už hlasitě hučel do roubíku. Při třicáté ráně jsem se držel sedáku židle a vší silou si zarýval její opěradlo do břicha. Při čtyřicáté jsem si byl naprosto jistý, že každou chvíli ztratím vědomí. Neztratil... "Padesát!" zvolala vítězoslavně Martina a hlasitě oddechovala. Obešla mě a postavila se před mojí hlavu. "Vydržíš toho víc než jsem si původně myslela". Levou rukou mě pohladila po vlasech, pravou vsunula pod sukni, přejela si po broskvičce a mokré prsty mi otřela pod nos. "Není fér, že jsem úplně mokrá a ty ne." Vzala do ruky telefon a mým tělem se začaly šířit slabé vibrace. "Teď se obleč, za deset minut vám začíná meeting s ředitelkou ve dvojce." Usmála se na mě a odešla. Já rychle vydýchal události posledních minut a začalo mi docházet co vlastně říkala. Jaký meetig? Rychle jsem se upravil, popadl telefon a volal šéfovi s dotazem oheldně schůzky s ředitelkou. "Jasně, od osmi. Minulý čtvrtek jsem potkal Martinu v kuchyňce. Říkala, že jde k tobě, tak jsem ti po ní vzkazoval, že dnes dorazí ředitelka. Ona ti to neřekla?" Chvíli jsem přemýšlel a byl jsem si jistý, že mi nic neříkala. "Jasně, říkala mi to, ale úplně jsem na to zapomněl." Odpověděl jsem a spěchal do své kanceláře pro laptop, pero a blok. Cestou po schodech mi došlo, že kroužek na mém penisu a kulička v análu stále vibrují. Snažil jsem se ovládat a nedosáhnout erekce, ale cítil jsem, že v močové trubici se něco děje. Neměl jsem čas to řešit a díky aktuálnímu stresu se mi erekci dařilo držet v akceptovatelných mezích. V kanceláři jsem pobral vše potřebné a spěchal do druhé zasedačky. Dorazil jsem právě v čas. Usadil jsem se ke stolu, kde sedělo již zhruba dvanáct lidí. Po chvíli dorazila ředitelka a začala jedna z dalších nudných porad. Za normálních okolností nic zvláštního, ale momentálně jsem měl plno práce se sebeovládáním. Erekci se mi sice dařilo držet na uzdě, ale s kapkami lásky, které končily v mém prádle jsem nezvládl udělat nic. Porada se tradičně vlekla, já absolutně nevnímal co se řeší a po hodině jsem začinal cítit, že se začinám podivně lepit ke koženému křeslu. Snažil jsem se všemožně zbavit vzrušení, ale lehké vibrace na mém těle pracovaly neúprosně. Ten největší problém měl ale teprve přijít. O slovo se začal hlásit orgasmus. Začínal jsem se potit a pokoušel se stehny sevřit koule, abych si způsobil trochu bolesti, která by mohla přicházející orgasmus oddálit. Notebook jsem si přisunul co nejblíže k hraně stolu aby mi přísedící neviděli na displej a děkoval firmě, že v rámci úspor kupuje notebooky s příšerným displejem, ketrý má neuvěřitelně tragické pozorovací úhly. Napsal jsem Martině email s žádostí o vypnutí vibrací. Odpověď přišla rychle. "2 minuty pauza, dýchej z hluboka. Až tam skončíte, dej mi vědět, sejdeme se v kuchyňce.
". V duchu jsem Martině děkoval. Dvě minuty ale uběhly jako voda a já se opět zachvěl v návalu vzrušení. Moje spodní prádlo už bylo úplně mokré. Naštěstí porada brzo skončila, lidé se začali rozcházet a já předstíral vyřizování mailů, abych se nemusel zvednout. Když jsem v zasedačce zůstal sám, zvedl jsem se a všiml si na černém, koženém křesle mokrého místa o průměru zhruba 10 cm. Kalhoty jsem měl v rozkroku úplně mokré, ale naštěstí to nebylo příliš vidět. Napsal jsem tedy mail Martině a vyrzil do kuchyňky. Martina tam na mě už čekala a hned co jsem dorazil, sáhla mi do rozkroku. "Ale, ale. Copak to tu máme? Vždyť ti jsi úplně mokrý. Jako nadržená čubka" smála se mi nahlas. "Ty musíš být pěkná kurvička, když tě takhle dokáže rozpálit ta vaše sausage party, co jste měli v zasedačce. Nebo tě snad tak rajcuje ředitelka?" Zrak jsem klopil do země a nezmohl se na slovo. "Domluvím se s Lenkou, aby tě někdy poslala ke mě domů a zjistíme, jetsli tě víc vzrušuji já nebo Patrik." Smích se vůbec nesnažila maskovat. Uvařil jsem si kávu, šel se převléci a vrátil se do své kanceláře. Zbytek dne proběhl již standardně. Čekal jsem, že večer si bude chtít Lenka osahat bicí nástroje od Martiny, ale byla unavená, tak jsem jí to jen dvakrát udělal jazykem a šli jsme spát.
Úžasné, príbeh pokračuje fantasticky. Má to niekto štastie DDDDD
To Sluha11: A kdo to z těch čtyřech je ten šťastlivec :-) ?
A samozřejmě souhlasím s tím, že příběh nemá chybu a těším na další pokračování.
Honzlem, odpoveď poznáme obaja DDDDDDD
Morpeus, v každém tvém příspěvku o sobě čtu jako o čubce. Tohle oslovení se mi vůbec nelíbí. Zítra ráno si o tom můžeme popovídat u kávy. Přivezu ti do ní smetanu, abys pochopil, kdo je tady čubka.
A kdyby se tu našel někdo, kdo by měl nějaký zajímavý návrh jak morpeovi vysvětlit, že jediná čubka je tady on, velmi ráda to s ním proberu mailem, který určitě bez problémů najdete v předchozích příspěvcích. Zatím se ozval jen jeden člověk a v podstatě mě a Lence pomohl k finálnímu rozhodnutí o uzamčení naší čubky. Ale o to se s vámi morpeus jistě velmi rád brzo podělí ;-)
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Poluce?
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB