Ahoj,
Vím že jste se tady dost zasekli na mastech a mě napadlo pár věcí které by se snad mohli použít.
občas jsem si před svou slečnou uprdnul a její reakce byla jasně negativní a tak mě napadlo za něco takového anální kolík třeba v domácnosti a pokud by se to opaovalo nebo bylo na veřejnosti tak samožřejmně by se i trest rosšířil na veřejnost pod oblečené kde by nikdo nic nepoznal.
  celkové ten anální kolík si myslím že by se jako trest dal použít na mnoho věcí.
další trest a to se mi jeví nejlepší za nějakou drzost. Stejně poeticky jako ucpat analník kolíkem prdící zadek bych drzost trestal potupou a to například tak že by doma nosil dámské oblečení včetně prádla. na veřejnost by měl nějaké pěkné silonky. Nedávno jsem viděl na jedné holce s takovýma kočičkama do kolem a ocákem putujícím výš a dámské prádlo. pokud by to pro něho byla spíše odměna než trest stačí zvolit jiné odvětví například plínky nebo ty pánské vložky o kterých jsem tady někde četl no a samozřejmě že doma popřípadě v ložnici dodlík.
dalsí nezmar který by se nemusel líbit je mužům typický. poohlédnutí se po dámském zadku či noh. Jelikož by trest byl dlouhodobý bylo by to třeba za desáté ohlédnutí a pak by si musel oholit od pasu dolů a to bez keců. věřím že množe žen se bude čisté holé tělo muže líbit a mož si to určitě taky patřičně užije.
Další trestem je dost klasické zato velmi účiný výprask.
Nové téma založené na foru by rozhodně šlo použít jako trest a to krystýr. Potrápit ho a nechat ho chvíli s plnými střevy bude určitě k zbláznění ale požor ať není více škody jak užitku. Určitě se dělají různé olejíčky a příměsi ale to by chtělo nějakého odborníka nebo pilého študáka který by zjistil informace a zkráceně se s náma podělil.
No doufám že to někoho nakopne a vymyslíme společně ještě něco čím nám naše drahokamy budou moct teras :-D