Téma: Prodám několik starých klecí a originální HT zámky
Inzerát od uživatele sag:
Zdravím, nabízím k prodeji několik starých klecí a originální integrované zámky od švýcarského Holytraineru.
Některé kovové klícky mají jen jeden kroužek (2, 4, 5, 6) – bral jsem střední, většinou byl okolo 45mm. Na dotaz změřím nebo pošlu detail. Zbytek má set více velikostí kroužků. Detaily na vyžádání.
Klece jsou v dobrém stavu, většinou kratší testování do 14 dní. Jediné, co bude mít "nanošeno" víc, je Minicage, klasické Holytrainery a mnohem víc CB3000. CB je také jediné ve viditelně opotřebovaném stavu.
1) dvě klece s jednou sadou kroužků + POI (za mě horší, ale třeba někomu přijdou k užitku) – 800 Kč
2) kovový Holytrainer, mělo by se jedna o delší druhé nebo třetí generace – 400 Kč
3) BON4, se sundávací bužírkou pro zakrytí pantu – 500 Kč
4) ?? – 500 Kč
5) variace na Minicage – 500 Kč
6) ?? – 500 Kč
7) plastový Holytrainer, mělo by se jednat o největší velikost – 350 Kč
8) plastový Holytrainer, standardní velikost – 350 Kč
9) plastový Holytrainer, menší velikost – 350 Kč
10) Cobra 2. generace, odpovídá zdejší delší variantě v kovu – 550 Kč
11) Aircage (nová nepoužitá klec) + dvě sady kroužků – elektro a "normální", z normální pouze tři velikosti - 700 Kč
12) CB3000, starý, ale originální (4 kroužky + POI), klec jeví známky užívání - je vidět jak plasty pnuly "u tyček". Na testování ale stále dobrá, zejména s POI se dá užít dost srandy - 400 Kč
13) ORIGINÁLNÍ ještě zatavené Holytrainer zámky (+2 klíče). Mám jich ještě několik ze Švýcarska. Už mě štvaly ty čínské, které jdou všechny otevřít jedním klíčem – 400 Kč/ks
Zaslání podle dohody, nejjednodušší asi Zásilkovna na dobírku (80 Kč) nebo mi můžete vygenerovat kód pro "mezi námi" s platbou předem (65 Kč). Zámky můžou jít normální obálkou, volil bych nejlevnější variantu, která bude mít potvrzení o podání zásilky.
Komunikace přes email wizardof@seznam.cz nebo soukromé zprávy