1

Téma: Cudnost bez klícky

Příběh pro cudnost.

Čtu tady denně příběhy jak podle kopíráku: Poraďte mi, jak mám nenápadně předělat svoji ženu, aby z ní byla dominantní bohyně  podle mých představ, která mi přikáže, abych se začal jinak chovat, já se budu bránit a ona mě za to bude trestat tak, abych si to užil. Dá mě do pásu cudnosti a bude mě dráždit a odpírat mi sex.

Fuj.

Sorry, takhle to fakt nefunguje. Ale přiznám se, jsem v tom s vámi - strávil jsem podobným blouzněním dost času a je mi z toho nevolno.

Taky jsem strávil dost času tím, že jsem hledal cestu pro sebe a pro svoje touhy - a samozřejmě, hlavně jsem hledal cestu pro nás dva.

Dostal jsem k tomu hledání dva impulsy:

manželská krize, nevěra, odláskování a nové hledání lásky
touha konečně realizovat sebe, konečně najít to sexuální uspokojení, po kterém toužím a o kterém sním a neodkládat to na někdy až…

Nebudu vás úplně zahlcovat detaily svých úvah, snad někdy v dalších příbězích.

Výsledkem všeho ale bylo, že chci žít upřímný a pravdivý život a sdílet se svou ženou veškerou intimitu, i když je to někdy pro mě těžké, trapné a ponižující. Protože tohle zažívat je vlastně samo o sobě slast, pokud se to děje s člověkem, kterého miluji.

V tomhle všem hraje velkou roli i samotné odpírání sexu a cudnost, ale trochu jinak, než to mají mnozí zde.

Moje žena je křehká a něžná bytost. Stará se o mě, o mé zdraví, o moji duši, podléhá lehce a je důvěřivá. Aby s touhle výbavou mohla přežít, je pod mou ochranou. Já ji chráním a hlídám před vnějším světem, před zlými lidmi.

Ale já sám jsem její oddaný muž, její partner. Její podbočník - mnozí budou vědět.

Moje touha je sloužit ji k sexuálnímu uspokojení, dopřát ji orgasmy a potěšení kdykoli si ona přeje. Vést ji k novým zážitkům, ukazovat ji nové cesty, dodávat impulsy, vodit do sauny, umývat ve sprše.

Za to vše jsem odměněn tím, že ona mi dopřeje vyvrcholení právě tehdy, když ona chce. A když ho chce, musí být.

Zažil jsem mnohokrát, kdy jsem nebyl schopen při sexu ejakulovat, protože jsem byl už prostě moc prázný, protože jsem se přes den vyhonil tolikrát, že na večer už nezbylo. To ji samozřejmě trápilo, protože ona ví, že v extázi jsem zranitelný a líbí se jí nadvláda, kterou nade mnou má, když mě dopřává rozkoš, nebo dráždění po orgasmu. A ví, že když mi dobře nestojí, že dobře mířené plesknutí přes koule mě opět uvede do pozoru.

Nebylo tedy jiné cesty, než se vzdát ejakulace a pěkně vydržet bez výstřiku - ale pěkně sám, se svou vůli - protože, jak víme, všechno je v hlavě. Zatím to není ideální, jsme v tom pár měsíců, ale moc dobře vím, jaké to je mít modré koule……a ji moc těší, když si postěžuju, jak moc to bolí…. a rozhodně to není důvod mi to nějak ulehčit.

Ano, nic mi nebrání jít a vyhonit si sám. Ji to nezajímá, je můj problém a moje špatná nálada, která po tom přijde.

Když jsem ji vysvětlil, že toužím po ženské nadvládě a po bolesti, vyslechla mě a řekla mi: Nejsem schopná  ti poskytnout po čem toužíš, nebaví mě to. Ale jsem vzrušená z toho, žes mi to řekl a že ses dokázal takhle otevřít. Budu ti v tom pomáhat a uvidíme, co se stane později.