1

Téma: Můj přiběh

Tak konečně jsem se rozhoupal sepsat tu svůj příběh co mně a moji Lásku přivedlo k PC.

Je nám oběma něco málo přes 20 a jsme spolu oproti jiným v tomhle věku fakt dlouhou dobu. Znáte to velká láska prvních pár měsíců člověk neví na čem je, jestli to vyjde nebo ne, jestli udělá nějaký kopanec...

Otázka do cesty pamatujete si ještě pocity při prvním sexu, nemyslím už samotný sex nebo jeho závěr, ale ten pocit když jste cely večer s člověkem a říkáte si dneska by to mohlo vyjit, DNESKA BY TO MOHLO VYJÍT!! a pak najednou jste jen vy dva sami doma a cely mozek Vám vřeští něco jako UŽ JE TO TADY... vzpomeňte si na ten pocit, popisuju to tu schválně.

Vzhledem k tomu, jak brzo jsme spolu začínali, oba u rodičů, bez jakýkoliv zkušenosti, tak nám takový to `seznamování` trvalo skoro rok. Následující doba byla krásna, samozřejmě přišly krize jako vždy ale úspěšně jsme je spolu přestali a dneska jsem na to strašně hrdý, doba takové té jistoty v tom druhém člověku.

Nějak tou dobou jsem si začal uvědomovat, že jsem zaměřený trochu dominantním směrem. Nejprve se to projevilo na typu sledovaných stránek, a o pár měsíců (možná rok nedokážu to přesně odhadnout) později i na našem sexu (doba cca před 6 měsíci) začal se z něj pomalu stávat stereotyp. Já sem začal docela dost makat a ztrácet energii, čas, a chuť. V té době se mi prostě nechtělo se věnovat moji Lásce, když jsem večer přišel domu naprosto vyčerpaný. Samozřejmně, nebylo to tak pořád i z té doby máme krásně i sexy zážitky, ale místo, aby byly pravidlem stávaly se spíše vyjmkou. Tehdy jsem si uvědomoval, že mně to v podstatě mrzí, že vymizela taková ta jiskra, ale nebyl jsem ochotný s tím nic moc dělat.

A pak to přišlo, moje Láska odjela na 3 měsíce na studijní pobyt do zahraničí. TZN 3 měsíce v kuse jsem ji neviděl. První měsíc to si snad dokážete představit, šílený shon, zařídit operativně vše co je potřeba, rychle domu, uvařit si, uklidit si. A co bylo nejhorší zvyknout si, že někdo není permanentně vedle Vás. Jistým osaměním jsem začal víc brouzdat po internetu a po různých stránkách, narazil jsem na pár videii s PC a koukl jsem po tom na internetu až jsem našel tyhle stránky. V hlavě mi to zůstalo skovaný až do doby kdy se moje Láska vrátila letos na vánoce.

Teď se pokusím popsat pocity TOHO večera.
Vzhledem, že jsem už o PC věděl, zahrál jsem si takovou hru, že jsem se prostě sám nikdy nevydráždil ale vždy jen s moji Láskou. A lidičky MUŽU vám s klidnou duši říct, že to už byl sakra rozdíl při milování. Ten večer jsem si dal opravdu záležet, už mně vzrušovalo to, že jsem byl 48 hodin bez orgasmu a tak správně NABITÝ tou erotickou energií takže přes den vzrušující smsky Lásce, večer masáž a po masáži společná koupel. A tehdy se to stalo! Pamatuju si to naprosto zřetelně, leželi jsme v naší čvachtací vaně (výška vody asi 8cm big_smile) Moje láska přede mnou, já jsem ji objímal, a zeptal jsem se: Zlati líbil se ti dnešní večer? Moc. A líbilo by se ti, kdybys mohla mít takový večer hodně často? Líbilo....a co pro to budu muset udělat? Víš existuje taková věc, co se da mužskýmu tam dolů a má to zámek s klíčkem a ty se s tím klíčkem pak můžeš za mužskýho rozhodovat kdy se udělá, takže se budu moc snažit aby se ti líbilo hodně večerů. Hmmmm :-) ....Tak JO.

TAK JO! Pro tyhle dvě slova bych dneska zabíjel. Pamatujete si pocit při prvním sexu? Přesně ten jsem zažil v tuhle chvíli! Hlava NAPROSTO plná, nebo prázdná to nevím. Srdce bušící na plný obrátky a to tak, že to v ty tichy koupelně kde jen hořela svíčka bylo SLYŠET normálně SLYŠET!! Láska to pak popisovala tak, že to cítila v celým těle, když o mně byla opřená zády!

Lidičky úžasný! bohužel nám zbývalo jen 6 dní, než se musela vrátit na školu do zahraničí. Za těch 6 dní jsem zažil víc úžasného sexu, víc lásky, a podstatně víc porozumění a otevřenosti, než za rok předtím.

CB 6000s jsme objednali hned druhý den po koupeli bohužel dorazil poslední den před odjezdem. Řeknu Vám nechtěl jsem Lásku pustit (dal bych tu smajl čertika ale nevim jak big_smile).

Včera skoro po 3 týdnech jsem na poštu odnesl klíče od mého PC a odeslal je mojí lásce a teď už se můžu jenom těšit na chvíli, kdy se zase uvidíme.

2

Re: Můj přiběh

Krasne cteni, je krasne jak laska dokaze delat divy. Moc vam to preji! A tobe gratuluji za tu odvahu ji to rict! Klobouk dolu.

3

Ahoj, dobrý večer,

tak to je moc krásný příběh, musím říct, že jsem se smála od ucha k uchu. Tak nějak jsem v tom viděla mého Miláčka, jak taky bývá strašně nadržený, když je v páse a já mu po delší době dopřeji orgasmus. Musím říct, že ten jeho pohled je k nezaplacení. A hlavně to s tím bušením srdce, myslím si, že on to taky tak občas prožívá.

Jinak Vám přeji pěkné společné chvíle i s CB 6000s, užíjte si to a hlavně se nezapomeňte podělit o zážitky ;-)

4

Rad se podělím, ale až bude pořadně o co teď jsem si ten svůj příbeh přečetl po sobe po té hodince a pul a vynechal sem snad půlku důležitých věci ale co už aspoň to bylo od srdce :-) jinak Andilku díky tobeěa tvýmu milačku za tyhle stránky hlavně diky mu teda :-)

5

http://www.imgup.cz/images/2014/01/23/bz3an.jpg

Táák dal jsem tu jednu takovou velmi zajmavou fotku. :-) Alespoň teda pro mně, jelikož, jak vám určitě došlo ty připínáčky nahoře symbolizují dobu, za kterou konečně dojedu za svojí Láskou takže nejdřívější možný otevření :-). Otázka jestli na mně bude hodná nebo ne tongue Teď už jen budu každý den přesouvat jeden připínáček pod sponku :-) Bohužel musím říct, že to co je dole je můj prozatimní rekord. Kdybych měl popsat své pocity tak asi napíšu, že se už dneska cítím jak radioaktivní veverka, uvidíme co bude za pár dní. Tak jedeme dál, zatím čau.

6

To se vídáte po 60 dnech??

7 Naposledy upravil: Okrouhlik (24.1.2014 15:25:28)

Ne je v zahraničí na studijním pobytu, je to napsané v tom velkém textu :-)

8

To jsem četl, ale nebylo mi z toho zcela jasné jestli to je jen jednou, nebo častěji..

Jinak pohled na tvojí tabuli je v téhle fázi trošku deprimující, ale o zase pak to bude zajímavější, až budeš za půlkou wink

A máš doma únikový klíček?

9 Naposledy upravil: Okrouhlik (24.1.2014 16:06:15)

Je to jen jednou :-), alespoň doufám žádný další studijní pobyt v plánu není big_smile Deprimující to není...je to barevny big_smile klíček mám, sebevrah nejsem big_smile Jinak ještě poznamenám, že dneska jsme se s moji Láskou domluvili, že začnu cvičit a že mně bude kontrolovat. Tak uvidíme, hlavně potřebuju nabrat trochu svaly, nevíte někdo o nějakém dobrem cvičebním plánu? ideálně něco co by se dalo vytvořit na internetu?