Téma: Locktober 2022
Ahoj,tak kdo drží zamčený locktober?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Locktober 2022
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj,tak kdo drží zamčený locktober?
Od 12.9. držím cudnost...
Jsem po obřízce a nedá se to nijak používat jen na močení :-) takže asi tak u mne
Můj první pokus. Nejdéle zamčený jsem byl dva týdny a bylo to už dost náročné, tak jsem trochu nervózní z toho. Teď mě ještě trápí, že začala saunovací sezóna a v pásu si fakt netroufám.
Já od 1.10. Klasika. Navíc ve stejném pásu jako máš ty, takže zatím takové trochu testování, piercing jsem roztahoval na rychlo a je tam určitá citlivost...
Tyjo. Tak to gratuluji. Jsi první koho znám. Máš stejný typ jako já?
Myslím si že jo, viděl jsem tvoje fotky myslím na kandaulismu, nebo tam někde. Bohužel sem se mi nedaří vložit fotka.
Sem taky neumím vložit fotku. Tak ji vlož na cudnost.cz do fotogalerie. Tam je to daleko jednodušší. Rád se podívám.
My s přítelkyní jsme v zamykání poměrně nezkušení zatím, ale já sám se zamykám už poměrně dlouho a vždycky to bylo ale jen přes den. Locktober samozřejmě zkoušíme a od pátečního večera jsem zamčený v Cobře, tak uvidíme jak dlouho to zvládneme. Za mě jde spíš o ten zážitek zkusit to vydržet co nejdéle tak, aby to bylo komfortní, než aby to bylo nějaké utrpení, ale chápu že spousta lidí tu to má nastavené drsněji.
Cze2k: Sauny se neboj, to přítmí ti pomůže klec schovat a lidi okolo to stejně nezajímá. Sám chodím takto často a bez reakcí. Snad jen jednou se na mně udiveně a s úsměvem podívala jedna žena v ochlazovacím bazénku.
Fencek: Fotka vložena.
Já jsem se zamkl 20. Před služebkou a odevzdal klíč přítelkyni. No a nějak to zatím pokračuje až do teď a já jí provokuji, že locktober. Moc na to není, ale zatím ji to teda drží. Ještě v září mi teda dopřála jeden zkažený orgasmus a v noci ze soboty na neděli na 2... Takže beru spíše tu dobu bez orgazmu.
Ahoj,na netu sem objevil spoustu kalendářů na každý den v měsíci ale v angličtině, nemate je někdo přeložené?
https://www.google.com/search?q=locktob … p;tbm=isch
https://twitter.com/volfgangbang/status … 2543288325
Jsem na tom podobně jako Arnoštek. Naposledy mi byla sundána klec 21 září a od té doby je na svém místě. I já provokoval princeznu že je locktober a na to mi pověděla ať ji do toho nekecám že ona rozhoduje co a jak bude.
Já Locktober u své Madam ani nenadhazoval. Ona sama ví nejlíp, jak dlouho mě chce mít zamčeného. Zatím mám s Ní rekord 20 dní, pak jsem dostal cca na týden volno. Bez orgasmu jsem od minulého čtvrtka a v klícce od pondělí. A co bude dál? To já netuším :-)
Jak jsem psal, u mě to není to úplně o permanentním uzamčení. Předevčírem jsem byl odemknut abych souložil, ale nesměl se udělat... Jediné zkažený orgasmus... Po tolika dnech bez, už je to docela dřina. A potom zpět pod zámek. Ale jsme oba spokojení a to je myslím hlavní.
Zatím Locktober držíme od posledního zářijového dne. Jelikož s dlouhodobým uzamčením začínáme, hledali jsme optimální klícku a její nastavení (když byly odřeniny, klícka byla jen virtuální, tedy přísný zákaz jakéhokoliv dotýkání), což je momentálně standardní Holytrainer s největším kroužkem. Zatím zkoušíme cyklus 4 dní nepřetržitého uzamčení následovaný spoutáním rukou za zády, odemknutím a sundáním klícky, důkladnou hygienou láskyplně provedenou manželkou a opětovným uzamčením a uvolněním rukou.
Dnes tedy dvanáctý den a už včera zazněla pochvala, že jsem se zlepšil v "jazykových dovednostech" a strap-onem předvádím lepší výkon, než tím, co už mně nepatří a je bezpečně uzamčeno ^_^
Ahoj. Já 3 měsíce a dva týdny :-) zatím muj rekord
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Locktober 2022
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB