1

Téma: Locktober 2022

Ahoj,tak kdo drží zamčený locktober?

2

Re: Locktober 2022

Od 12.9. držím cudnost...
Jsem po obřízce a nedá se to nijak používat jen na močení :-) takže asi tak u mne

3

Můj první pokus. Nejdéle zamčený jsem byl dva týdny a bylo to už dost náročné, tak jsem trochu nervózní z toho. Teď mě ještě trápí, že začala saunovací sezóna a v pásu si fakt netroufám.

4

Já od 1.10. Klasika. Navíc ve stejném pásu jako máš ty, takže zatím takové trochu testování, piercing jsem roztahoval na rychlo a je tam určitá citlivost...

5

Tyjo. Tak to gratuluji. Jsi první koho znám. Máš stejný typ jako já?

6

Myslím si že jo, viděl jsem tvoje fotky myslím na kandaulismu, nebo tam někde. Bohužel sem se mi nedaří vložit fotka.

7

Sem taky neumím vložit fotku. Tak ji vlož na cudnost.cz do fotogalerie. Tam je to daleko jednodušší. Rád se podívám.

8

My s přítelkyní jsme v zamykání poměrně nezkušení zatím, ale já sám se zamykám už poměrně dlouho a vždycky to bylo ale jen přes den. Locktober samozřejmě zkoušíme a od pátečního večera jsem zamčený v Cobře, tak uvidíme jak dlouho to zvládneme. Za mě jde spíš o ten zážitek zkusit to vydržet co nejdéle tak, aby to bylo komfortní, než aby to bylo nějaké utrpení, ale chápu že spousta lidí tu to má nastavené drsněji.

Cze2k: Sauny se neboj, to přítmí ti pomůže klec schovat a lidi okolo to stejně nezajímá. Sám chodím takto často a bez reakcí. Snad jen jednou se na mně udiveně a s úsměvem podívala jedna žena v ochlazovacím bazénku.

9

Fencek: Fotka vložena.

10

Já jsem se zamkl 20. Před služebkou a odevzdal klíč přítelkyni. No a nějak to zatím pokračuje až do teď a já jí provokuji, že locktober. Moc na to není, ale zatím ji to teda drží. Ještě v září mi teda dopřála jeden zkažený orgasmus a v noci ze soboty na neděli na 2... Takže beru spíše tu dobu bez orgazmu.

11

Ahoj,na netu sem objevil spoustu kalendářů na každý den v měsíci ale v angličtině, nemate je někdo přeložené?

https://www.google.com/search?q=locktob … p;tbm=isch
https://twitter.com/volfgangbang/status … 2543288325

12

Jsem na tom podobně jako Arnoštek. Naposledy mi byla sundána klec 21 září a od té doby je na svém místě. I já provokoval princeznu že je locktober a na to mi pověděla ať ji do toho nekecám že ona rozhoduje co a jak bude.

13

Já Locktober u své Madam ani nenadhazoval. Ona sama ví nejlíp, jak dlouho mě chce mít zamčeného. Zatím mám s Ní rekord 20 dní, pak jsem dostal cca na týden volno. Bez orgasmu jsem od minulého čtvrtka a v klícce od pondělí. A co bude dál? To já netuším :-)

14

Jak jsem psal, u mě to není to úplně o permanentním uzamčení. Předevčírem jsem byl odemknut abych souložil, ale nesměl se udělat... Jediné zkažený orgasmus... Po tolika dnech bez, už je to docela dřina. A potom zpět pod zámek. Ale jsme oba spokojení a to je myslím hlavní.

15

Zatím Locktober držíme od posledního zářijového dne. Jelikož s dlouhodobým uzamčením začínáme, hledali jsme optimální klícku a její nastavení (když byly odřeniny, klícka byla jen virtuální, tedy přísný zákaz jakéhokoliv dotýkání), což je momentálně standardní Holytrainer s největším kroužkem. Zatím zkoušíme cyklus 4 dní nepřetržitého uzamčení následovaný spoutáním rukou za zády, odemknutím a sundáním klícky, důkladnou hygienou láskyplně provedenou manželkou a opětovným uzamčením a uvolněním rukou.

Dnes tedy dvanáctý den a už včera zazněla pochvala, že jsem se zlepšil v "jazykových dovednostech" a strap-onem předvádím lepší výkon, než tím, co už mně nepatří a je bezpečně uzamčeno ^⁠_⁠^

16

Ahoj. Já 3 měsíce a dva týdny :-) zatím muj rekord