1

Téma: Těžkosti začátečníka

Ahojte, pred nedávnom som si kúpil Holytrainer veľkosť klietky 55mm. Mávam časté erekcie keďže som začiatočník. S klietkou ako takou problém nemám skôr sa jedná o to že keď použijem 50mm krúžok celá klietka pri erekcii padne, pri 45mm krúžku ktorý je veľkostne ideálny nastáva problém ten že keď nastúpi erekcia dosť mi to priškrtí miešok a po chvíľke nastúpi pálčivá bolesť v spodnej časti miešku. Problém je asi v tom že priestor medzi klietkou a krúžkom kde sú umiestnené semenníky je malý no neviem to isto. Zdá sa mi ako keby semenníky boli natlačené na klietku čo i len pri slabšej erekcii. Preto som uvažoval že si obstarám silikónový CB6000s (veľkostne podobný HT ktorý mám) nakoľko sa mi zdá že priestor medzi klietkou a krúžkom by mal byť dostatočný aby nedochádzalo k natlačeniu semenníkov na klietku a tým k pálčivej bolesti v spodnej časti semenníkov. No po prečítaní fóra pozerám že každý si vychvaľuje Cobru. Preto by som sa chcel opýtať ako to je s priestorom medzi krúžkom a klietkou či je dostatočný alebo si na začiatok (pre úplného začiatočníka) radšej obstarať CB6000s ? Za odpoveď ďakujem.

2

Re: Těžkosti začátečníka

Ahoj, ta bolest a nepříjemný pocit okolo kroužku v začátku přijde vždy...
Je potřeba si na to zvyknout a počkat až se ti na to ta kůže vytrénuje, ona se natáhne a bude pak jemná, mě osobně to trvalo 14 dní, měl jsem klíče u sebe a nosil jsem to, mazal vazelínou a dělal studené sprchy, vždy když to bylo už k nevydržení, sundal jsem, musíš být trpělivý, a každý den vydržíš dýl a dýl, ale základ je mazat, mě ráno pomáhá studenou sprchou schladit varlata a pak namazat. Někomu vyhovuje nivea, jinému vazelína a jinému bephanten...

3

Ahoj, nevím jestli to byla stejná bolest co popisuješ ty, ale nedávno jsem si nasadil kobru s nejmenším kroužkem i přesto že dříve to na mě bylo moc malé. Měl jsem ji 3 dny v kuse a bez problémů. Díky tomu malému kroužku to drželo tam, kde to držet mělo. Co bylo mučivé byla bolet při erekci, to kdybych neseděl, tak jdu asi do kolen. Kontroloval jsem ale koule a barvu měli normální takže přiškrcené asi nebyly.
Co mě na plastové kleci Cobra mrzí, tak to že se vymačká v oblasti zámku a jakoby se rozevře. Tohle ti tady asi zkušení poradí jak vyřešit. Já jsem zvolil drátěnou klec ve které je i za mě lepší hygiena. Ale o pohodlí v Cobra opravdu nemůžu říci půl slova...

4

Ahoj, jak píše miláček, mal som to úplne rovnaké. Prvé týždne si telo zvyká, potom si uvedomí, že také silné erekcie na ktoré bolo zvyknuté už nie sú dobrý nápad a prejde to smile

5

Ahoj,
já taky používám klícku Holytrainer a měl jsem víceméně stejný problém. Potřeboval jsem o něco větší prostor mezi klíckou a kroužkem. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem si koupil jemnou vrtací brusku z Lidlu, klícku trochu ubral a jsem spokojený.

Případně odkaz na brusku:
https://www.lidl.cz/p/parkside-jemna-vr … p100348044

6

Mal som CB dve vekosti, mam Holytrainer asi 3 velkosti a cobru dve velkosti. CB bola asi najhorsia co sa bolesti tyka, HT je o nieco lepsi, ale najmensia Cobra je top. Po roku a pol nosenia prakticky denne, uz ani neviem ze ju mam. Staci mat na dosah lubrikant a robim to ze po nasadeni ju vytiahnem hore aby sa koza zo semennikov pretiahla popt kruzok dolu "medzi nohy". Zo zaciatku som ju nosil aj v noci, ale tie bolesti boli neprijemne. Ale koketujem s tym ze ju zacnem nosit aj v noci a proste si zvyknem.

7

Me by spis zajimalo, jak resite to, ze vam z dirky u pasu cudnosti (u me treba konkretne maly captor) vyliza "mocova trubice" (v pasu jsem se stazenou predkozkou) a pokud si vezmu napr. rifle, tak se o ne odira, nekdy i skripe mez ty rifle a plastovy otvor klicky. Sem tam jde penis trochu posunout smerem "zpet", ale pri prvni erekci je opet venku..

8

Já mám sice na žaludu jakoby ocelovou čepičku ve které jsou malé dírky po obvodu pro odtok moči. Ty jsou ale malinké a kůže jimi nevyčnívá. Uprostřed mám jednu větší v průměru asi osm milimetru a tou mi leze přesně špička tudíž ta tebou zmiňována trubice. Zkoušel jsem to řešit náplasti a tu dírku přelepit jenže po prvním močení se odlepí. Tak už jsem si na to nějak zvyknul a když mě to občas skřípne tak si alespoň uvědomím že mám klec. Myslím že v tomhle směru to nemá řešení. Možná pomůže nějaké prádlo které udrží klec směrem dolů a nebo nosit volnější kalhoty z měkčího materiálu.

9

Ahoj.

Niekedy sa mi stane, že predkožka naspodu (miesto uzdičky a nižšie) opuchne. Najčastejšie pri dlhších pokusoch o erekciu. Bolestivé to nie je, ale deň si potom musím dať pauzu, aby odpuchla.

Vie niekto, ako tomu predísť? Predkožku mám v klietke stiahnutú.

Pochopil by som, keby opuchla navrchu, lebo na vrchnej časti klietky je ventilačný otvor a má predsa (aj keď oblé) hrany. Ale že mi opuchne naspodu, kde sa v klietke dotýka hladkej plochy, to by som nečakal.

10

I když jsem částečně obřezaný, tak se stane v různých klíckách, že předkožka oteče, a vždy ze spodní strany - je to normální. Vyber si jiný druh klícky, přijdeš na to , která ti vyhovuje, nebo pak je možnost nosit pás kolem pasu nebo boků - dle výrobce. Domluv se zde s Vojtou, objedná ti cokoliv co chceš.www.cudnost.cz Moc doporučuji.

11

Objednám si aj sám. Viem, na akom webe som. Reklamné vsuvky môžeš vynechať ;-)

Konkrétnejšie nasmerovanie by nebolo? Skúšať 15 typov pokus omyl nie je bohviečo.

12

Vyhovuje mne růžový pás cudnosti, kolem boků a klícka Minicage preferují kovové a zde mi předkožka nenateká . U klicky máš jen žalud a u pásu se rozloží a také v pohodě. Klicky nosím přes 20 let, a hodně jich mám vyzkoušeno.

13

A ještě jeden typ mám - je na cestě https://www.painsexshop.cz/fotky60302/f … s-Bd-2.jpg tady by předkožka  neměla také natékat.

14

Myslíš, že to môže byť dané materiálom? Kovovú nechcem. Mám trochu rešpekt a v prípade problému plast zhodím ľahšie, ako kov.

Podľa recenzií zvažujem Colorbird a Evotion.

15

Tak ti neporadím, mne ve všech plastových klíckách natéká předkožka, jen u kovových ne - mají jiné provedení.

16

Zaujímavé. Prečo, to sa asi nedozvieme - musí to mať vysvetlenie.

Vďaka za poznatky z praxe.

17

Podle me to je tak, ze pokud jsou v tele klece mezery, kam se muze nacpat kuze, tak se tam nacpe a oteka. Materialem to dle meho neni.

18

Jenom si jeste pro jistotu zkontroluj jestli nemas na krouzku hrany po forme. Treba to zabrousit/zalestit.

19

Na krúžku? To snad nie. Krúžok mi nemože sposobiť zranenie na predkožke pod uzdičkou. Jedine, že by to spôsobil otvor na močenie. Na pocit nie je ostrý, ale možno ak sa tam trie uzdička a predkožka pod ňou dlhšiu dobu, tak to spôsobí opuch.

Z tohto dôvodu sa mi páči Colorbird a Cobra. Zdá sa, že tam je to úplne hladké.

20

Mne otéká tam, kde žádné mezery nejsou, vzadu na žaludu je většinou plný kov, nebo plast. A když je pevný materiál a kůže nemá kam vlézt tak otéká. Alespoň tohle jsem vypozoroval u sebe.