mlady_subik - Percentuálne vyjadrenie je samozrejme len preto, že nemáme lepšie vyjadrovacie prostriedky ako to vysvetliť. A je to len nejaký nepresný obraz ako to asi približne chápať. Videl som o tom v minulosti v TV reláciu so sexuológom, kde to tiež tak nejako používal. U niektorých tá sexualita býva totiž rôzne pomiešaná, že nie je v niečom na 100%.
A keď píšem, že sa mi to trochu protiví, tak to znamená že sa mi to protiví (slova "trochu" sa až tak nechytaj, to občas človek použije len preto, lebo nechce voči niekomu vyznieť až tak moc tvrdo a ostro). Ani náhodou by som nechcel žiadne také hry s mužom. Pre mňa je to proste hnusné. Mňa môže spútavať a obdobne sa so mnou hrať len žena. Nikto iný. Iba od ženy to znesiem. Zjavne som teda 100% heterosexuál.
xkd8 - Áno. Presne tak, ako píšeš.
Až na ten záver o autorovi inzerátu, určite si tú hru s chlapcom v hlave vie aspoň čiastočne predstaviť, a ak sa mu to zdá byť príjemné, tak je jasné, že nejako bisexuálne chytený bude (inak by sa mu to protivilo, podobne ako mne).
sub-xpetr - Prepáč, ale trochu sa mýliš. Kto je 100% heterosexuál, tak aj sex bez lásky bude chcieť mať vždy iba so ženou, bude napr. vyhľadávať prostitútky (ženy), nikdy nie muža. S mužom sa mu to skrátka hnusí.
A k tej láske, že sa zamiluje do ženy. - Áno, isteže. Azda ešte môžeme doplniť, že máme aj iné lásky, napr. aj materskú, atď. Preto môžem sa svojim spôsobom zamilovať aj do muža, ale nikdy nie sexuálnou láskou. Takto sa napríklad zamilovávali stúpenci nacizmu do Hitlera, niektorí ho tak milovali, že by aj život zaň položili. Podobne stúpenci komunizmu do Lenina. Takých bolo... Hetero muž môže svojho priateľa milovať aj viac než svoju ženu, akurát nie sexuálnou láskou.