1

Téma: BA: 40rocny hetero hlada mladeho chlapca

Inzerát od uživatele powerlogy:

40rocny hetero, ktory rad chodi zamknuty, z okresu BA by rad skusil nieco nove. Hladam mladeho chlapca, idealne ktory sa hlada, takze tak do 25rokov. Idealne neskuseneho, nech sme na tom rovnako. Maly penis vyhodou.

PS: pissplay a sounding rulez.

Mail: powerlogy@proton.me

2

Re: BA: 40rocny hetero hlada mladeho chlapca

Zdá sa, že nepoznáš význam slov. Hetero - Heterosexuál, to totiž znamená že si len na ženy, nikdy nie na mužov. Takže si tu napísal nezmysel, ak si muž.

Ak si muž a si na mužov, tak si Homo - Homosexuál.

A ak si aj na ženy aj na mužov, tak si  Bi - Bisexuál.

Teda ak si muž a hľadáš k sexuálnym aktivitám mladého muža, si Homo alebo Bi. (rozhodne nie Hetero). smile

Zatiaľ čo ja som muž a som len na ženy, takže ja som ten Heterosexuál. A z myšlienky že by som mal mať niečo sexuálne s iným mužom, je mi až skoro na zvracanie. Takže jednoznačne Hetero.

3

Ono asi záleží na co ho hledá. To bohužel neuvedl. Například já bych se nechal uzamknout do pásu cudnosti od muže (do doby, než bych našel partnerku), nechal bych se spoutat, věznit, mučit třeba oddalováním orgasmů, nechám si zavést anální kolíček, od ženy znásilnit připínákem. Ale anální sex, orální sex s mužem, to kategoricky bych odmítnul.

4

mlady_subik  - Nechal by si sa od muža spútať, vezniť, mučiť...  Nuž, tak to tou bisexualitou asi budeš trošinku chytený, nie si 100% bi, ale tak na 10-20% to v tebe asi je. Pretože mne sa aj toto od muža trochu protiví. Absolútne nechcem sa nijako takto hrať s mužom, žiadne spútavanie, nič také. Na to všetko má výsostné právo len žena.

5

pe5: tak to ale meleš pěkné nesmysly. Neexistuje nic jako 20% gay, 20% bi, nebo 20% hetero. Buď jsi schopen mít sex jen s mužem, ženou, nebo obojí. Jak lze být hetero, gay, nebo bi, na 20%? Píšeš, že se ti to trochu protiví? Takže jsi bi na 70%?

6

... nebo si to prostě můžete představit jako škálu, kde úplně vlevo jsou čistí heterosexuálové (100% přitažlivost k opačnému pohlaví), úplně vpravo jsou čistí homosexuálové (100% přitažlivost ke stejnému pohlaví) a přesně uprostřed jsou čistí bisexuálové, kteří to mají cca přesně napůl. Člověk se pak někam zařadí podle toho, k čemu má nejblíž.

Hledat na sexuální hrátky "mladého nezkušeného chlapce" a považovat se za heteráka mi taky přijde zvláštní, ale třeba to myslel tak, že zatím s klukem neměl zkušenost. Tam i říká, že hledá něco nového.

7

To jestli je nekdo schopen experimentovat nebo z ruznych duvodu (treba to, ze nema partnerku) praktikovat sex hry se stejnym pohlavim, nic nevypovida o jeho skutecne sexualite. O te vypovida vice to, k jakemu pohlavi je schopen chovat skutecne city, tj. do jakeho pohlavi je schopen se zamilovat.

8

mlady_subik - Percentuálne vyjadrenie je samozrejme len preto, že nemáme lepšie vyjadrovacie prostriedky ako to vysvetliť. A je to len nejaký nepresný obraz ako to asi približne chápať.  Videl som o tom v minulosti v TV reláciu so sexuológom, kde to tiež tak nejako používal. U niektorých tá sexualita býva totiž rôzne pomiešaná, že nie je v niečom na 100%.

A keď píšem, že sa mi to trochu protiví, tak to znamená že sa mi to protiví (slova "trochu" sa až tak nechytaj, to občas človek použije len preto, lebo nechce voči niekomu vyznieť až tak moc tvrdo a ostro). Ani náhodou by som nechcel žiadne také hry s mužom. Pre mňa je to proste hnusné. Mňa môže spútavať a obdobne sa so mnou hrať len žena. Nikto iný. Iba od ženy to znesiem. Zjavne som teda 100% heterosexuál.

xkd8 - Áno. Presne tak, ako píšeš.
Až na ten záver o autorovi inzerátu, určite si tú hru s chlapcom v hlave vie aspoň čiastočne predstaviť, a ak sa mu to zdá byť príjemné, tak je jasné, že nejako bisexuálne chytený bude (inak by sa mu to protivilo, podobne ako mne).

sub-xpetr - Prepáč, ale trochu sa mýliš. Kto je 100% heterosexuál, tak aj sex bez lásky bude chcieť mať vždy iba so ženou, bude napr. vyhľadávať prostitútky (ženy), nikdy nie muža. S mužom sa mu to skrátka hnusí.

A k tej láske, že sa zamiluje do ženy. - Áno, isteže. Azda ešte môžeme doplniť, že máme aj iné lásky, napr. aj materskú, atď. Preto môžem sa svojim spôsobom zamilovať aj do muža, ale nikdy nie sexuálnou láskou. Takto sa napríklad zamilovávali stúpenci nacizmu do Hitlera, niektorí ho tak milovali, že by aj život zaň položili. Podobne stúpenci komunizmu do Lenina. Takých bolo... Hetero muž môže svojho priateľa milovať aj viac než svoju ženu, akurát nie sexuálnou láskou.

9

pe5: Ještě jsi mi ale nevysvětlil, jak může být někdo bisexuální z 10%,20%? Nebo jinak, částečně bisexuální?

10

mlady_subik - tak 100% bisexuál má rád sex aj so ženou a rovnako aj análny sex s mužom. Je mu všetko rovnaké ako so ženou.

Čiastočný bisexuál to má napríklad tak, že nikdy nechce mať s mužom anály sex, nič také, nechce sa ani len dotknúť jeho pohlavia, to ho neláka. Ale napr.  inak maznať sa s tým mužom, aby mu s jeho chlpatými rukami chodili po celom tele a hladkal ho, to áno, jeho chlpaté ruky sa mu zdajú trochu atraktívne a je mu to sexuálne príjemné.

A percentuálne si to odhadni sám ako veľa si bisexuál, či polovičný (50%). Či 10 percentný, že ťa u mužov sexuálne takmer nič neláka, ale predsa niečo málo áno. Alebo do akej miery je pre teba muž vzrušujúci v porovnaní so ženou.

Napr. pre mňa je žena bohyňa, som ňou úplne omámený, vyžaruje z nej neodolateľné erotické kúzlo a sila.  Zatiaľ čo muž je pre mňa v sexualite nič, ba nie len nič, ale dokonca vyslovene nepríjemný element.

11

pe5: kdyz to rikas ty …

12

Pises tu absolutni nesmysly. To, co jsem psal je nazor vetsiny sexuologu, takze tve tvrzeni o hnuseni a pod jsou jen tve bezvyznamne dojmy.

13

pe5: buď je člověk schopný mít sex jen s opačným pohlavím,je heterosexuální. Je schopný mít sex jen se stejným pohlavím,je homosexuální. Je schopný mít sex jak s opačným,tak i se stejným pohlavím,je bisexuální. Nic jiného neexistuje.
Stejně jako jsou dvě pohlaví a to mužské a ženské. A žádné třetí, páté, dvanácté neexistuje.
A pokud se nechám spoutat,mučit,zamknout do pásu cudnosti od muže, není to o tom, že se mne dotkne muž. Ale pouze o tom pocitu,že jsem spoutaný, zamknutý v pásu cudnosti a někdo má klíč.
Jinak pojem heterosexuální, homosexuální, bisexuální,je odvozeno od sexuálních potřeb a s kým je dotyčný člověk schopen tyto sexuální potřeby uspokojit.
Takže 10ti, 20ti, 50ti procentní bisexuál neexistuje.
Takže se nepokoušej zavádět další nesmysly, jako někdo zavádí třetí, páté pohlaví.

14

sub-xpetr - Tak to asi máš veľa odkazov na tu väčšinu sexuológov kde to tvrdia. smile
Ale neviem či by nebolo lepšie keby si radšej sám sebe priznal pravdu, totiž ak sa vieš zamilovať len do ženy, ale pri tom sú pre tebe sexuálne atraktívni aj muži, si schopní mať s nimi sex, tak si proste bisexuál.  Taká je realita.

To je ta sexuálna orientácia. (A to nie je o láske.)

15

mlady_subik - Už som ti to vysvetlil, dal príklady. Najprv si to ako tak aj uznal, ale po chvíli si sa zasa začal búriť. Sexualita býva rôzne pomotaná a zmiešaná. Pohlavia sú len dve,  ale farebné spektrum sexuality je širšie.

Napr. si subík, ako uvádzaš, to je ukážka, že to máš nejako chytené do masochizmu, že? Aj ja to mám podobne. Ale zasa sú masochisti, ktorí sú ochotní sa od ženy nechať bičovať aj do krvi, kým iní len trochu, len po určitú mieru. Každý to má inak, skrátka sexualita je široké spektrum, nie len dva kusy.

16

Staci si to vygooglit a nemusis vymyslet vlastni konstrukce. Treba Dr. Weiss nebo Dr. Fifkova.

17

pe5: můžeš být pouze heterosexuální, homosexuální,nebo bisexuální. Ale ani jedno z toho částečně. Stejně jako nemůžeš být částečně muž, nebo žena. Prostě píšeš nesmysl.