Téma: Co přinesly vánoce
Tak copak Vám nadělil "Ježíšek" za novou hračku, klícku nebo uvolnění či zamknutí. Nebo snad výjimečný sex?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Co přinesly vánoce
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak copak Vám nadělil "Ježíšek" za novou hračku, klícku nebo uvolnění či zamknutí. Nebo snad výjimečný sex?
U nás bylo sice jen povídání do brzkých ranních hodin, ale ne ledasjaké.
Před časem jsme si otevřeli vztah, ale zatím jsme to ani jeden nikam neposunuli.
Partnerka mi byla kdysi nevěrná s kolegou z práce, v době když trochu sexuálně strádala. No teď vyslovila přání, aby to byl on, kdo dostane šanci jít s námi do trojky. Shodli jsme se,že by to mělo být lepší, než nějaký cizí chlap z Amatérů. Vztahy máme vyřešené, těšíme se.
No a třešnička na dortu, vyšlo najevo, že její zájem o obřízku není náhoda, ale že právě on obřezaný je a že jí se to líbí a ráda by i mě viděla obřezaného.
No a po posledním selhání mé erekce při sexu už je zákaz masturbace naprosto striktní. Orgasmus a stříkání pouze v její přítomnosti.
Ahoj, píšeš, že jste si otevřeli vztah, ale ani jeden jste ho nikam neposunuli. Znamená to, že i ty máš v sexu volnost a můžeš mít někoho jiného?
Ano, je to vzájemné, s tím, že to musí být koordinované, žádné tajné schůzku.
Nejsme subík-domina, prostě si jen hrajeme a pro mě je zamykání a femdom fetiš pro mou fantazií, vzrušuje mě to, ale zatím to u nás není téma.
Ahoj, my máme vztah Paní-otrok 24/7 a tam má naprostou volnost v sexu jen Ona, ale každý to má trochu jinak a je to právě o tom, aby to vyhovalo oběma partnerům. Takže držím palce, aby jste byli oba ospokeni :-)
Zdravim. Pridam sem take svuj darek. Na Vanoce jsem dostal novou klicku - kovovy captor, delsi variantu. Pritelkyne je z nej tak unesena, ze se ho pres den musi neustale dotykat a divat se na nej. Vzhledem k delsimu privedeni uz probehla i zkouska sexu, kdy klicka neni z penisu sundana. Takze po vymene klicky za tuto kovovou a delsi (pro me je komfortnejsi), jsem mel pritelkyni uspokojit v klicce a povedlo se. Klicka je v kundicce pry jako kamen a pekne vyhrata. Uspokojeni pritelkyne trvalo ani ne 5 minut a klicka byla cela od jejiho sekretu. Ja jsem samozrejme vubec nic necitil. Rikala, ze ted si muzeme uzivat i bez odemykani, tak jsem zvedav, jak to vsechno dopadne. Doted si me na sex odemykala (i kdyz vse probehlo vetsinou bez meho orgasmu).
spokojeni :-D
No předvanocema nadělil aliexpress microcage a další hromadu sexualních hraček nechtějte védét cenu
. No a vanoce jsem da se řict testoval.
Zdravím.Já jsem od manželky dostal pod stromeček elektrostimulator nebo jak se to jmenuje.Manželka vyzkoušela i na sobě kolík do prcinky a elektrody do pičky aby věděla co to způsobuje. Ja vyzkoušel 25 na sobě manželka byla nekompromisní až do záškubů penisu. Asi nejlepší hláška co u toho řekla ,že je to lepší než sledovat pohádky v televizi Klec jsem měl sundanou po 9 dnech a hned tohle po akci a výstřiku šel hned do klece Moje první taková zkušenost
@ Petr_S Moc krásný dárek. Taky ho mám a je to nádherný kus kovu. Měli by jste si pořídit i strapon. To by se tvé Přítelkyni určitě líbilo, nechat se udělat pořádným umělákem. To je naše oblíbená hra. Je nádherné pozorovat, jak se Paní udělá bez vlastního uspokojení.
U nas pribudol akurat jazdecky bicik a mne klietka na trvalejsiu dobu na penise a som bez orgazmu od hm tusim 16teho decembra a od 25 som v klietke Petr_S mam doma ten isty captor pouzivame ho len obcas na spestrenie je riadne tazky no dobru napad skusit to tak ako vy
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Co přinesly vánoce
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB