Téma: Prosba o zkušenosti z klecí
Dobrý den má někdo zkušenosti z touto klecí
Děkuji za odpověď
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Prosba o zkušenosti z klecí
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobrý den má někdo zkušenosti z touto klecí
Děkuji za odpověď
Ahoj, mám, neodporúčam. Prečo: ten otvor na čúranie je tak veľký, že už pri malej erekcii ti prelezie doslovne celá žaluď von. Nebolí to, ľahko ju človek zatlačí späť, ale jak s tým máš chodiť tak sa ti celá trie o spodky a to už bolí poriadne...
Díky za odpověď budu hledat dál mám cobru 1 a vyklá se a štípe mě.
Ahoj
podívej se na tento link
https://forum.cudnost.cz/topic/2834/int … chter-me2/
je tam recenze trošku "většího" zámečku, prý drží Cobri velmi dobře.
Po weekendu napíšu vlastní zkušenosti, už se doručuje.
Teda pokud mne Paní zamkne do Cobry - zkusím ji umluvit.
Ahojte!
Som v tomto fakt zaciatocnik, ale podla mna, ak sa Cobra vykla a stipe, tak ma vacsiu volu, ako mala moja Cobra. Treba si uvedomit, ze Cobry, ktore kupujeme od Vojtu, nie su original Kink3d, a tomu samozrejme odpoveda aj cena. Zrejme rozne kusy budu mat rozne vole. Moja sa nevyklala a nestipala. Mala volu, ale ne taku, aby stipla kozu. Preto netreba nutne ratat s tym, ze tento zamok spravi zazrak. Urcite doda Cobre na pevnosti, ale ak stipe kozu, asi to bude problem inde.
Ja mam teraz novu Cobru na sebe osmy den. Okrem hygieny nebola dole a mrazive na nej je to, ze je to tak pohodlna klietka, ze o nej cez den ani neviem. Zacinam byt presvedceny, ze co sa tyka ergonomie, tvaru a velkosti, nasiel som to, co som potreboval. Preto silne uvazujem nad tym, ze objednam kovovu Cobru tu z cudnost.cz. Prave pre pevnost a snad vyssia vaha mi aspon dopraje cez den pripomenutie, ze ten penis nie je moj Predpokladam, ze tam nebude mozne uz ziadne vyklanie a napinanie pri erekcii.
Už mám 4 klec a všechny maj nějaký plusy i mínusy před cobra 1 jsem nosil cobru 2 a o té jsem přes den nevěděl tak jsem si řekl že nasadím 1 je to přesně moje velikost jen oproti 2 na kleci chybí trochu plastu a tak se vyklá ,přes den je to v pohodě ale v noci když ji chci při erekci posunout tak občas kousne snad si na to zvyknu protože mi fakt sedí. Psal jsem to emailem Vojtovi a ten mi napsal že je to normální funkce cobry tak budu nosit dál.
Skusam teraz Colorbird 2 a som prekvapeny pohodlim a vypracovanim klietky. Po dlhsej dobe mozno napisem viac.
Původně jsem měl podobnou klec s tím, že kroužky obepínající penis nebyly jakoby z pásku ale byly kruhového průřezu. Ke kleci však byl obyčejný netvarovaný kroužek. Takže jsem poprosil admina jestli by mi nepomohl sehnat podobnou ale s tvarovaným kroužkem. Sehnal mi tu, co je na úvodním příspěvku akorát o dvě obroučky delší. Jsem občasný uživatel a u téhle klece jsem měl problém s vylézající staženou předkožkou. Teď jsem zase nasadil, ale předkožku stáhl tak na půl žerdi a zatím musím říct že dobré. Že by mi žalud vylezl tou dírou vepředu... To se mi teda nikdy nestalo a myslím že ani nestane...
Mne na Colorbird 2 casom zacali vadit ostre hrany zvnutra klietky. Skrabalo mi to zalud, tak som ju musel prestat pouzivat. Na toto by si mali davat vyrobcovia pozor. Hrany by mali byt opracovane tak, aby nesposobovali trenim mikro ranky.
Prilezitostne som zostal u HT-V5 podla nalady S a M a Cobra A519 M. Cobra sa mi zda zo vsetkych, co som doteraz mal, najpohodlnejsia.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Prosba o zkušenosti z klecí
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB