1

Téma: Knihy a literatura najma pre keyholderov

Ahojte!

pre moju Pani, ktora nie je uplne zbehla v anglictine, som prekladal nejake knihy a daval som dokopy materialy na studovanie a napadlo mi, ze by to mohlo byt uzitocne aj pre dalsich na tomto fore.

Prosim Vas, nezdielat mimo toto forum!

https://webshare.cz/#/folder/chWg5DNE5a/kinks

ChastityGuide_SK.docx - kompilacia, ktoru som dal dokopy z clankov zo zahranicnych webov a prelozil do slovenskeho jazyka

ChastityGuide_2_EN.docx, ChastityGuide_2_SK.docx - kompilat z webstranky happy-marriage.neocities.org (podla man asi top material co sa tyka cudnosti)

Easton Liszt - When Someone You Love Is Kinky - skvela kniha ktora velmi umiernenym jazykom priblizuje vanilla ludom svet kinky ludi, mne osobne velmi dobre pomohla mojej manzelke pochopit, ze je oka mat svoje uchylky, ze nie som zvrateny podivin, atd (v zlozke je povodny PDF subor, nasledne extrahovany a rucne upravovany/zalamovany Word a aj slovensky preklad)

Princess Kali - Enough To Make You Blush - trosku tvrdsia tema, rozsiahla prirucka pre zeny, dobra ako uvod do erotickeho ponizovania a femdom (v zlozke je povodny PDF subor, nasledne extrahovany a rucne upravovany/zalamovany Word a aj slovensky preklad)

2

Re: Knihy a literatura najma pre keyholderov

Díky za tenhle kus práce a za nasdílení s námi.

3

Ooo to je nádhera. Jestli sis dal tu práci s překladem, klobouk dolů :-)

Zrovna tu Princess Kali jsem hledal :-)

4

Tak aby som to uviedol na pravu mieru, rucne som to neprekladal. Najprv som cez OCR spravil z PDF editovatelny subor, ten som nasledne rucne opravoval (bolo tam nesmierne mnozstvo chyb pri rozpoznavani znakov), nasledne formatoval a zalamoval, aby z toho vznikol spravne strukturovany Word dokument. Platim si kvoli praci DeepL prekladac (uplne ina liga ako Google Translate) a cely dokument som nasledne prelozil do slovenciny. Potom som to opat cital a rucne upravoval. Odhadom tak 50 hodin prace na jednej knihe.

5

I tak, dobrá práce!
Díky.
Sdílím se svou Paní.

6

Klobouk dolů a moc děkuju :-)

7

Hlboká poklona za tvoju prácu.

Momentálne hľadám niečo o čestnom systéme, teda dráždenie a odopieranie orgazmu, ale bez použitia klietky.  Muž musí byť čestný a nikdy nemať orgazmus bez povolenia svojej ženy (aj keď nemá klietku, jednoducho musí sa naučiť sebakontrole). Kto o niečom vie, aj v angličtine, budem rád za odkaz.