Téma: Prodám: 3 klícky a chytrý anální kolík
Inzerát z emailu:
Po ne zrovna krátkém hledání pro mě pohodlné klece posílám do světa hračky, co jsem zkusil.
1. BlueTooth anální vibrační kolík Lovense Hush 2 velikost S (druhá nejmenší ze čtyř). Funguje buď přes bluetooth z aplikace smartphonu nebo přes internet odkudkoli ze světa.
Pouze asi třikrát použitý, zcela funkční s kompletním originálním příslušenstvím. Bohužel kvůli zdravotním problémům je pro mě nevhodný. Cena 2000 Kč.
2. Plastová klec CB6000 používaná krátce (příliš dlouhá). Kompletní balení, bohužel přední dílek jímž procházejí tři tyčky prasknul. Jinak kroužky, klec a vše ostatní je v pořádku. Cena 100 Kč (nejraději prodat ještě spolu s něčím dalším).
3. Ocelová klec CB6000s s kroužkem o vnitřním průměru 39 mm, použitá asi desetkrát vždy jen na pár hodin. Kompletní balení, pouze zbroušeny hrany zámku. Cena 300 Kč.
4. Plastová klec Cobra verze 1.0 (rovné kroužky) velikost 3 (jinde označená jako M). Pouze jednou vyzkoušená (moc jsem si věřil s délkou). Kompletní balení. Cena 300 Kč.
Vše vydesifinkováno a připraveno k odeslání, nejlépe přes Balikovnu (cena 99 Kč s dobírkou).
Případní zájemci nebo dotazy na matusekmi@atlas.cz