1

Téma: klícka na větší penis se širokým kořenem

Ahoj, poradí mi prosím někdo klícku pro větší a u kořene širší penis?
Koupili jsme s partnerem již dvě a oba kroužky jsou mu malé. Pevný kroužek nenavlíkne přes varlata a rozevírací ani nezavřeme :-(
máme: Metal Worx Cock Cage, ta sedí na penis dobře, možná i s rezervou 1cm na délku, ale na šířku je těsná. Kroužek pod varlaty prakticky nejde dovřít a když ano skřípe se tam kůže a po chvilce se to opravdu bolestivé. Délka: 12,7 cm, Šířka: 4,4 cm, Obvor: 14,1 cm, Vnitřní průměr: 3,8 cm, Použitelná délka: 8,3 cm
Hmotnost: 170 g
Kiotos Bizarre Bird Cage, která je dlouhá, na šířku penisu akorát ale pevný kroužek přes varlata vůbec nenatáhneme
Průměr kroužku: 45 mm
Délka: cca 12 cm
Děkuji

2

Re: klícka na větší penis se širokým kořenem

Ach ty názvy. Vím, že nejsem na trhu jediný, ale tady jsme na Cudnosti. To první mám už asi 10 let pod názvem Alcatraz a to druhé je Spiderwire, který jsem dřív taky prodával, pamětníci budou jistě vědět.

Bohužel všechny klícky se dělají s vnitřním průměrem tak nějak kolem 3,5 cm, plus mínus pár milimetrů, což naprosté většině uživatelů vyhovuje. A kroužky s pantem, to je též kapitola. Sice se dobře nasazují, ale ten pant a často i vrchní spojení půlkroužků těžko přinesou nějaké uživatelské pohodlí při dlouhodobějším nošení. Čest vyjímkám, a tím nemyslím zrovna takový ten kousek elastické hadičky, který se přes pant navlékne.

Začněte nějakou klíckou s kroužkem o vnitřním průměru 50 mm, je špatně to takhle na sílu zkoušet od prostřední velikosti. A jestli teprve začínáte, buďte trpěliví, velice často první dojmy jsou jen nakrátko a trocha trpělivosti a zkoušení vám přinese vytouženou spokojenost.