1

Téma: Lockpicking - snadný únik z každého pásu?

Zdravím všechny příznivce zamykání,

chtěla bych moc poprosit o radu, protože jsem dost šokována. Již pár let jsem měla D/S vztah a nyní mám nového osobního suba. Chtěla jsem mu odepírat a kontrolovat orgasmy a zamykat do pásu, jako jsem to dělala u každého léta. Ten nový je ale povoláním zámečník a tvrdí (nebo dokázal dokonce), že je schopen každý zámek (a tedy všechny mé klícky i pásy) odemknout pomocí nějakých metod picklocking - aniž by došlo k poškození pásu/zámku, a pak se třeba zavřít zpět a já nic nepoznám....prý se tak snadno dostane z pásu i bez mých klíčů...no to snad ne

https://www.youtube.com/results?search_ … icklocking

Dá se proti tomu nějak bránit?

Děkuji za rady.

Isabela

2

Re: Lockpicking - snadný únik z každého pásu?

Vítejte na fóru, Madam.

Pánovi zatleskáme, je to šikula a dělá svou práci dobře. To je jasné, že zámečník překoná všechny zámky. Měl by za Vámi sám přijít s nějakým návrhem, jak se nechat zamknout, aby to uzamčení nepřekonal, pokud se od Vás chce nechat zamykat. Nebo mu to můžete přikázat, pokud s tím nepřijde sám.

Jaký je jeho odborný názor třeba na plastové jednorázové zámky s unikátními číselnými kombinacemi?

3

Zdravím. Ano dá se proti tomu bránit. I já jsem šikovný a dokážu otevřít každý integrovaný zámek bez klíčů. My s princeznou používáme plomby z ocelového lanka které se provleče skrz ten zámek a zajistí. Tudíž to znemožní jakoukoliv manipulaci se zámkem. Funguje to na sto procent.

4

Dobrý den,

děkuji za odezvu. Takové plastové jednoduché jednorázové zámečky by mě jednak neuspokojovaly, protože by se jednalo pouze o symbolické uzamčení - nikoliv vynucenou cudnost. Navíc pro zámečníka není problém si takový jednoduchý plastový zámek vyrobit kopii a natisknout stejné číslo....

V tom případě jsem ale velice zklamaná, protože dle mě je základem D/S a BDSM kontrola a odepírání orgasmů a sexuálního života suba. Takhle mi může masturbovat a sexovat kdy se mu zachce a s kým chce. Navíc jsem si chtěla odemčení vynucovat plněním různých úkolů, posluhou atd. a to vše na to navazuje prostě. Takhle nad ním nemám žádnou moc ani kontrolu a nevidím v zamykání ani D/S smysl.

Isabela.

5

Ty plastové jsou takové symbolické to je pravda. Ty hliníkové s ocelovým lankem asi už jen tak nevyrobí. Používají se primárně k zabezpečení nákladu v autodopravě a dokonce jsem je viděl v Lidlu na platebním terminálu.

6

A mimochodem. Jaký pásy nebo klece používáte? Stejně se dá z každé až teda na výjimky vyndat a tralala masturbace až do rána.

7

Je to už mimo téma zámků ke klíckám, ale základem BDSM není odpírání orgasmů. Každý se v BDSM najde někde jinde, třeba ve výprascích, v bondáži, ve smyslové deprivaci nebo v některých z mnoha dalších BDSM praktik a nemusí mít jeden z partnerů vždycky odepírané orgasmy. Záleží vždycky na obou partnerech - na tom, jaké společné praktiky se jim zalíbí, co si stanoví jako pravidla a co každého z nich udělá šťastným.

8

Z plomb na zámek se umí také dostat, jsou na to i videa v angličtině na internetu. Je pravda, že s některých klícek jak říká Fencek mu šel penis vyndat když je moc měkký. Vím o pásech kolem pasu - Carrara, Neonsteel a Latowski...ale v těch se prý jde udělat dle recenzí na amerických stránkách, jdou stejně otevřít picklockingem a navíc když se mění váha u člověka - např. tloustne, hubne, je problém...

9

To je naprostá pravda. Každý si musí najít to své. Pokud subík nebude chtít trpět v kleci a mít plný koule sám od sebe tak ho k tomu člověk nedonutí ani párem volů.

10

Mě D/S nebo bdsm pokud nemám kontrolu a moc nad subovými orgasmy a sexuálním životem a nemůžu si vynucovat odemčení úkoly atd. nebaví

Isabela

11

Tak to je teda hodně šikovný že umí rozdělat plombu a zase ji tam vrátit. Pro mě to je naprosto nepřekonatelná překážka která prostě je na svém místě dokud se nepřestřihne kleštěma.

12

Tomu naprosto rozumím. Moji princeznu taky nebaví BDSM když nemá stoprocentní kontrolu nad svým majetkem(penisem). Vždy když udělám něco proti výše zmiňovanému to je třeba sundaní klece bez dovolení tak začínáme úplně od začátku než se o mě zase začne zajímat.

13

Rozumím motivaci Madam Isabely, ale jako člověk, který se motá kolem bezpečnosti říkám: neexistuje 100% "bezpečný" zámek, uzamčení. Je to jen otázka zdrojů, pokud chcete, prolomíte jakoukoli ochranu. Jakoukoli. Ať už je to bankovní sejf, firewall, klícka, zamčené auto, ...

U nás/pro mne je klícka - a zvlášť nasazování od Paní - něco podobného jako snubní prsten. Jako sub slibuji své Paní a manželce, že se budu chovat cudně. Takže u nás je to především o hlavě a o důvěře mezi námi dvěma.
Moje stříkání mi povoluje Paní - stačí na to její slovo. Tedy základní pravidlo je, že nesmím stříkat, ale čas od času prosím Paní o povolení uvolnění.
Zase je to o důvěře a mé ochotě dostát slibu, dodržet zákaz/příkaz.

14

Zdravím

Tahle diskuse je za mě velice podmětná a donutila mě k zamyšlení. Pojďme si to rozebrat po jednotlivých bodech.

a) Klícka je jen symbol dohody o cudnosti.

Souhlasím s Medvídkem, že to tak mnohými může být vnímáno. Ale podle mě hodně lidí vzrušuje právě ta představa, že někoho skutečně donutili nebo byli donuceni a tudíž pouhé slovo nemusí stačit. Je to takový sport. Soutěž jestli se dokážu uvolnit bez dovolení nebo ne či zda v tom svému subovi dokážete zabránit nebo ne. Za mě je to OK.

b) Každá ochrana jde prolomit.

Ano. Každou ochranu lze prolomt, je tu ale klíčové ale. Souhlasím s tím, že pokud někdo klícku skutečně nosit nechce, tak ji prostě nosit nebude. Jednak jsou tu nějaké zákony, jednak žádná aparatura, co by nešla sundat prostě neexistuje a upřímně si ji (ani jako technik) nedokážu představit. Povídky, kdy se někdo probudil po mejdanu a zjistil, že má klícku a tak se stává otrokm své klíčnice jsou pohádka. Reálně je to kus plechu, co se dá rozstříhnout kleštěma, nebo plastu, který se dá rozlámat. Ani PA piercing tu nepomůže a v nejhorším případě by dotyčný mohl zajet k hasičům nebo k doktorovi a ti už by si poradili na beton (ač by to byla jistě historka, co se bude vyprávět ještě za hodně let u piva).

c) Zajistit si absolutní kontrolu nad subovími orgasmy tedy reálně nejde?

Tady už jsem na vážkách. Asi se shodneme, že klícka, která vám nemá způsobit neprokrvení nebo opravdu vážné otlaky prostě půjde stáhnout bez odemčení vždy. Stačí jen trocha maziva, někdy ani to ne. Jsem si ale téměř jistý, že obléknout si ji zpět už bez odemčení nelze (zde ocením názory zkušenějších). Mě osobně se stalo mnohokrát, že mi klícka sjela, ale nasadit si ji, to bývá boj, i když je odemčená. Třeba cobra, která díky povrchové úpravě špatně klouže je tím za mě pověstná (byť je to hned po za mčení její přednost) (a to mám velikost tři, která je mi zbytečně velká).

Shrnutí

Můj názor je, že není možné zabránit tomu, aby si sub klícku sundal, pokud opravdu chce. Konec konců, pokud má pár jen trochu rozum, tak u sebe zamčený nosí bezpečnostní klíč. Tajemství je v tom, že musí být zabráněno tomu, aby bylo možné klícku odemknout bez toho, aby to šlo poznat. Pokud tedy sub klícku sundá nebo mu sjede, už ji nenandá bez toho, aby o tom paní (nebo pán) věděla.

15

Teď přímo k dotazu MadamIsabely

V první řadě vzdávám hold. Žen jako vy je málo a vašemu partnerovi závidím.

V druhé řadě mám pár návrhů. Pokud jde o plastové zámečky, pochybuji, že je to takový šikula, aby si je zvládl sám vyrobit a potisknout, aniž by se to dalo poznat. O vstřikolisech na plast něco vím. Totéž platí i o profesionálních hliníkových plombách. Ale chápu že vás to nebere.
     Já osobně bych navrhoval následující. Vezmete plastové víčko od lahve a vyvrtáte do něj dvě dírky. Potom vezmete lanko, silnou bužírku či cokoliv podobného a protáhněte to zámečkem. Následně protáhněte každý konec jednou dírkou ve víčku tak, aby byly oba konce lanka uvnitř. Teď konce spojte. Tak, aby se to nedalo oněmi otvory protáhnout. No a teď je na čase vzít svíčku a víčko i se spojenými konci lanka vyplnit voskem. Pokud něco kápnete i na něj, nevadí. Nemá mít snahu podvádět a vážit si toho co má. Když je víčko plné, nechte tuhnout, a když už bude vosk v těstovitém stavu, obtiskněte tam svůj prst tak, aby byl vidět daktiloskopický otisk. Nakonec si to vyfoťte a stáhněte si apku na rozpoznávání otisků prstů nebo to prostě jenom znovu vyfoťte před odemčením a důkladně porovnejte. Neumím si představit, že by tohle dokázal zfalšovat, aniž by to bylo na bližší pohled okamžitě poznat.

Pokud chcete tuhle metodu vytunit, můžete mu nařídit, ať takovýhle kasíšek vyrobí z plechu. To by měl bez problémů zvládnout a jestli je to takový šikula jak říkáte, může to být i ve tvaru srdíčka a samozřejmě to může mít víčko, aby se vosk nevydřel a otisk se neztratil. Dále můžete lanko nahradit levným nerezovým náramkem, který má odeální spojovací kroužek, který se z vosku bez jeho narušení nedostane. A samozřejmě, aby se to všude nekývalo, můžete to přilípnout na klícku podobně, jako si někteří lepí zámeček.

No a závěr. Pokud by si to přeci jen bez povolení sundal, nebo jste si všimla pokusu o podvod, musí přijít tvrdý trest. Tady se meze nekladou. Ale ať na to do smrti nezapomene.

16

Hezký den přeji,
trochu to na mě působí, Madam Isabelo, že vy i váš sub máte jiné představy o vztahu a o míře bdsm v něm. Důležitá část je přece i společný souhlas a nutit někoho b aby nosil pás, když to sám nechce, jde proti tomu. Je to opravdu pro vás ten pravý sub, když se vaše touhy tak moc liší?