1

Téma: Cudnost během těhotenství

Zdravím. Chtěla bych se zeptat jaký mate názor na cudnost v těhotenství. Jestli provozovat nebo ne. Smím budoucím manželem čekáme dítě a nevím jestli ho mám zamknout nebo nechat. Přikláním se spíše k zamčení. Ale nevím.

2

Re: Cudnost během těhotenství

Dobrý večer madam. Máte pravdu já jsem také pro jeho zamčení a nejlépe až do porodu.

3

Hezký den,
s manželkou jsme to zkusili, že po pozitivním testu na miminko mě zamkla, a byl jsem pod zámkem až do porodu. Všechna má aktivita se zaměřila na ní. Mazání krémem, aby bylo bříško v pohodě. Trénování s balónkem atd. Byl to nejkrásnější půlrok v mém životě. Jí stále rostlo bříško a u toho jí na kotníku cinkal řetízek s klíčkem. Dodnes mě mrazí když si na to vzpomenu...

4

To zní nádherně

5

Mám stejný názor. Těhotenství je jistě náročné a dokážu si předstvit, že pokud není muž stoprocentní, je to mnohem těžší. Pokud by měla být moje partnerka těhotná, myslím, že by pro oba bylo lepší, aby mne zamkla. Pak bych místo sledovánní seriálů sledoval mnohem víc její zájmy. Každý den bych jí mazal rostoucí bříško a potom jí začal masírovat lasturku, aby měla po celou dobu tu nejlepší náladu a v těle co nejvíc endorfinů. smile Mimo toho bych se jí snažil mnohem víc pomáhat a asistovat u všecho co si bude přát. smile  A potom, až se to narodí, to teprve přijde čas, kdy je ochotný a úsložný, maximálně zamilovaný a fascinovaný muž nejvíc potřeba. Takže za mě rozhodně zamknout.

6

Ahoj. Jsem taky pro zamykání. Mnohem více vás to spojí. Pro mne je to důkaz, že mne chce a pak mnohem vic chi jí. Rozhodně zamknout.

7

Rozhodně zamknout a odemknout nejdříve po šestinedělí.

8

Také souhlasím, zamknout a až Paní bude mít chuť, potom je možné zasunout.

9

Také přidám zkušenost: má žena je aktuálně v 6. měsíci a zamčení nám zlepšuje, ne-li přímo zachraňuje vztah! Jedno malé dítě už máme a druhé těhotenství je o hodně náročnější hlavně na ženu, jak průběhem, tak tím, že se do toho musí starat o malou, místo aby jen odpočívala.
U nás to zdaleka není taková romantika, jako si tu někteří představují - erotika je to poslední, na co žena momentálně myslí nebo má čas. Takže nebýt zamčený, obávám se, že bych se obšťastňoval pravidelně sám a o to méně si pak ženy všímal a byl méně tolerantní k výkyvům nálady apod.

10

Podle mě záleží jestli daný muž umí být zamčený i normálně když si žena jeho penisu nevšímá. Pokud by měl být zamčený a u toho plakat a žadonit o odemčení tak v tomto stavu by to mohlo být spíše kantraproduktivní. Něco podobného teď zažívám. Mám jen jednou týdně dovoleno se odemknout umýt a oholit. Pak hned zase do klece. Žádné dráždění prostě nic. Úplná ignorance. Na jednu stranu je mi to líto ale na druhou stranu se snažím bojovat sám se sebou. Ničeho se nedožadovat neškemrat. Prostě ho ignorovat.

11

U nás nezamykáme, ale....
Samo - zamykání bez zájmu partnerky je pro mě stejné, jako onanie bez zájmu partnerky. Prostě samohana, jen je tam jiný hardware. Nějaká dynamika tam být musí. Pokud partnerka ignoruje cíleně, jako způsob ponížení, je to v pořádku. Pokud ignoruje, protože je unavená, přetížena, je potřeba makat na tom, aby nebyla.

12

A když se že šedi reality přepneme do světa fantazie: kdy jindy než teď, když pominul důvod pro soulož, ho začít připravovat na trvalé zamčení?

13

já teda nevím jak u vás, ale u nás doma byla tak nadržená, že by ojela i futra

14

Souhlasím s honzasl s přípravou na trvalé zamčení