Téma: Helenka - moje nová klícka z Aliexpressu
Milášek potřebovala náhradní řešení na dobu sundání mého T-pásu cudnosti. Měl jsem jít na operaci a pás musel na dobu rekonvalescence dolů. Nechtělo se nám ale mojí stálou cudnost přerušovat a tak jsme se museli zase podívat po nějakých klíckách. Manželčina kamarádka nám poradila tuto klícku z Aliexpressu https://www.aliexpress.com/item/1005005 … 1860984907 co pořídila svému muži.
Když dorazil balíček s klíckou a třemi různými kroužky, Milášek mi klícku hned nasadila v kombinaci s kroužkem střední velikosti a dala jí trefné pojmenování Helenka podle původního prodejního označení z Aliexpressu. Takto to vypadá nasazené v reálu https://www.cudnost.cz/fotogalerie/1685619867.jpg
Byl to zvláštní pocit, zvykat si po čase znovu na klícku, ale po dvou dnech už jsem nevnímal, že jí mám na sobě. Klícku už nosím až na jedno odemčení kvůli výměně kroužku nepřetržitě víc jak měsíc a musím říci, že je naprosto super. Klícka samotná je tvořená drátěnou spirálou s velmi úzkým otvorem na konci. Ten je velikostí vhodný jen na močení a hygienu pomocí vatových tyčinek, protože žádný prst do něj vůbec strčit nejde. Takže jak otvor, tak spirála klícky spolehlivě brání jakémukoliv nežádoucímu dotýkání se. Konstrukce klícky je krásně lehká, takže nemá jako jiné kovové klícky tendenci sklouzávat. Je natolik vzdušná, že není absolutně žádný problém s hygienou. Varlata mi v kombinaci se středním 45mm kroužkem nevyklouzávají, což se mi u jiných klícek dřív stávalo. Délka klícky je taky akorát, aby nebylo v kalhotách nic poznat. Předkožka je stále hezky schovaná v klícce, takže se nikde nic neskřípe ani neodírá.
Klícka úplně nezabrání mému vzrušení, její délka mi naopak umožňuje stejně jako můj T-pás cudnosti vzrušit se těsně před hranici vyvrcholení. Vyvrcholit v této klícce se mi ale doposud ani po měsíčním pobytu vůbec nepovedlo, spirála mi spolehlivě penis zarazí, takže se jen bezmocně zmítám touhou. Pro mou Klíčnici naprosto ideální stav, protože si užívá mou extrémní nadrženost. Taky má nyní na rozdíl od T-pásu i vizuální možnost kontroly stavu mého vzrušení. Díky spirále a velmi úzkému otvoru na jejím konci se mi žádná část kůže nedostává z klícky ven ani při pokusu o erekci, takže nehrozí riziko nějakého skřípnutí. Což se mi u jiných klícek občas stávalo.
Po čase chceme kroužek střední velikosti nahradit znovu tím nejužším, tělo se užšímu kroužku zatím dost brání a po jednom dni stráveném v těsném kroužku se mi začínaly dělat otlaky. To se ale časem nejspíš zlepší. Má žena je tou novou klícku natolik nadšená, že se inspirovala Mladoudominou zde na foru, a čeká mne možná taky zanýtování klícky s ročním pobytem. T-pás tak skončí nakonec možná v krabici na půdě.
Jedinou zjištěnou špatnou věcí na této klícce byl přibalený zámeček. Když jsem totiž po svém 24 hodinovém pobytu v těsném kroužku na kolenou prosil Miláška o své druhé odemčení a výměnu kroužku, čekalo mne místo úlevy hledání pilky na železo a řezání zámku. Chce to raději ten levný čínský zámeček nahradit hned nějakým spolehlivějším, který půjde i po delší době odemykat...
Ta klícka je tak moc dobrá, že by myslím stálo za úvahu, zda by si jí Vojta nechtěl dát do sortimentu.