1

Téma: Klec pro dospívající.

Docela by mě zajímal názor ostatních a vzhledem k tomu, že zde bude asi nejvíce lidí mít zkušenosti s cudností tak mě nenapadlo jiné místo, kde se zeptat na názor ostatních.
Pohrával jsem si s myšlenkou zamykání mladých mužů, ale nevím zdali by to fungovalo, či zda by to bylo vůbec akceptováno. Ať už by to bylo jakýmkoliv způsobem dokázali by jste si představit, že by se běžně kluci v dospívání zamykali? Třeba v rámci nějaké povinné účasti (SŠ, nebo kdyby byla třeba vojna) nebo jen čistě rodiči v rámci nějaké tradice.
Myslím si, že by to mohlo mít i pár plusů. Chápu, že je to nereálné, ale byli by jste pro? Dokázali by jste si představit sami sebe se zamčeným penisem třeba v 16-ti nebo 18-ti? Třeba po dobu jednoho roku? Dokázali by jste normálně žít s tím, že je například váš dospívající syn zamčený? Prostě jednoduše řečeno nebylo by to moc "trapné" pro některé rodiny?
Osobně si myslím, že u některých kluků by to i pomohlo co se týče chování k ženám a k jejich podřízenosti, ale je to jen můj názor a nyní mě spíše zajímá ten váš.
Byli by jste schopni akceptovat, že váš syn je zamčený? Byli by jste pro povinné zamykání chlapců pro jejich "lepší" výchovu? Myslím, že by to mnohým pomohlo se závislostí na masturbaci a zlepšilo by to nové vztahy.
Pokud má někdo nápad na zlepšení tohoto nápadu, či jak ho v osobním životě praktikovat i v reálu budu rád pokud napíšete.

2

Re: Klec pro dospívající.

Nebyl bych pro a hodně mi vadí, když někdo prezentuje a diskutuje svoje sexuální fantazie tímto způsobem.

Pokud neubližuješ ostatním, tak si žij jak chceš. V povídkách se taky oddávej jakým fantaziím chceš, jsou-li tak označeny. Ale veřejně diskutovat politický systém, který omezuje svobodu jiných lidí, v tomto případě dokonce porušuje základní lidská práva nezletilých (!), a dělat to formou, kterou někdo může pochopit jako vážně míněný návrh, považuji za vrcholnou prasárnu.

Technicky vzato je to cos napsal dokonce trestné, ale to zmiňuji jen pro tvou informaci, protože já fandím svobodě projevu.

3

Toto se zde již před lety řešilo a téma bylo dost rychle smazáno. Nevím zda jsi stejný/á jako před lety. Ale mám stejný názor jako xkd8 svoje chutky si nech pro sebe a děti do toho netahej.

4

Dávám naprosto za pravdu xkd8. Cudnost je možná jen po svobodném rozhodnutí zamykaného ,ale i zamykajícího. Rozhodně nejde zamykat děti z pozice moci. Když se mladistvý pár rozhodne, že si s tím bude hrát, je to na nich.

5

Také souhlasím s předchozími. Asi bych dokázal uvěřit, že za nějakých podmínek by taková společnost vznikla, protože lidstvo je tupý a krutý druh, ale rozhodně jsem PROTI!

Dost mi vadí jakékoli vynucování nebo zakazování, které neovlivňuje jiné a týká se jen toho dotyčného. Samozřejmě tím nemyslím platné zákony apod., třeba dopravní systém je sice do určité míry omezující, ale má smysl. Jsem ale alergický na vynucování kulturních zvyklostí a tradic, ať už to jsou nucené svatby nebo výběr partnera, povinná obřízka nebo cokoli jiného.

Popravdě nechápu ani smysl toho nápadu. Bez dominantního partnera, řekněme klíčnice či klíčníka, provokování, dráždění a obecně interakce mi zamykání nedává smysl. Je to stejné jako kdyby měli všichni povinně jednu nohu v sádře.