Téma: Klec pro dospívající.
Docela by mě zajímal názor ostatních a vzhledem k tomu, že zde bude asi nejvíce lidí mít zkušenosti s cudností tak mě nenapadlo jiné místo, kde se zeptat na názor ostatních.
Pohrával jsem si s myšlenkou zamykání mladých mužů, ale nevím zdali by to fungovalo, či zda by to bylo vůbec akceptováno. Ať už by to bylo jakýmkoliv způsobem dokázali by jste si představit, že by se běžně kluci v dospívání zamykali? Třeba v rámci nějaké povinné účasti (SŠ, nebo kdyby byla třeba vojna) nebo jen čistě rodiči v rámci nějaké tradice.
Myslím si, že by to mohlo mít i pár plusů. Chápu, že je to nereálné, ale byli by jste pro? Dokázali by jste si představit sami sebe se zamčeným penisem třeba v 16-ti nebo 18-ti? Třeba po dobu jednoho roku? Dokázali by jste normálně žít s tím, že je například váš dospívající syn zamčený? Prostě jednoduše řečeno nebylo by to moc "trapné" pro některé rodiny?
Osobně si myslím, že u některých kluků by to i pomohlo co se týče chování k ženám a k jejich podřízenosti, ale je to jen můj názor a nyní mě spíše zajímá ten váš.
Byli by jste schopni akceptovat, že váš syn je zamčený? Byli by jste pro povinné zamykání chlapců pro jejich "lepší" výchovu? Myslím, že by to mnohým pomohlo se závislostí na masturbaci a zlepšilo by to nové vztahy.
Pokud má někdo nápad na zlepšení tohoto nápadu, či jak ho v osobním životě praktikovat i v reálu budu rád pokud napíšete.