1

Téma: Pás a snažení o dítě

Zdravím všechny. V poslední době se tu několikrát (opět) řešilo téma zdraví a následků (př.)...
Jednu otázku z tohohle ranku bych měl i já. S drahou polovičkou jsme se dohodli, že se pokusíme o potomka. I když je vesměs obecná shoda, že samotné nošení nemá následky, jak se díváte na ovlivnění kvality spermatu? Tady z toho co jsem četl úplná shoda nepanuje (od většího zahřívání varlat, omezeného průtoku krve při ranní erekci, ...).

Jak jste případně snažení řešili vy? Plné odemčení/odemčení pouze nějakou dobu před plodnými dny (~čas na regeneraci)/odemčení jen přímo na sex a rovnou zase zamknout/...?
Zrovna tady "by člověk rád dal to nejlepší" ... neutral

2

Re: Pás a snažení o dítě

Ahoj, přidám svojí zkušenost, stejně jsem se to sem chystal příležitostně sepsat smile
Jedno dítě už máme, početí nám trvalo asi tři čtvrtě roku. Mám jen jedno varle a spermiogram mi vyšel dost mizerně, řešili jsme umělé oplodnění. Nakonec se ale zadařilo přirozenou cestou (věřím, že hodně pomohly všelijaké tipy co jsem všude možně našel, většinou podložené vědeckými studiemi - studené sprchy, správné časování,...)

Poslední cca dva roky, přibližně od narození prvního potomka, jsem skoro pořád zamčený (aktuálně už více než rok custom kovová klec) a když jsme se loni na podzim začali bavit o druhém dítěti, byl jsem sám zvědavý, jak na tom budu. Shodli jsme se, že bych si mohl zase dojít na spermiogram a po novém roce bychom se pomalu mohli začít snažit.

V listopadu jsme měli společný romantický večer, po hodně dlouhé době jsem si užil sexu, navíc bez ochrany - slova manželky: "Stejně to nevyjde".

Pár týdnů na to jsem se objednal na spermiogram a už jsem se těšil, jak celé jaro budu pravidelně odemčený a užívat si jak s manželkou, tak sám (jedna z metod na zvýšení kvality spermatu je pravidelná ejakulace několik dní před pokusem o oplodnění, následované cca 2 denní pauzou před samotným oplodňovacím sexem).

Jaké bylo moje překvapení, když mi vzápětí žena oznámila, že je v tom! Nezapomněla dodat, že teď už mě nemusí odemknout nikdy :-))
Říkal jsem si, že to byla fakt velká náhoda, ale následně mi spermiogram vyšel o hodně lépe, než před 2 lety. Kvalita spermií byla o něco lepší, ale hlavně jich bylo o hodně víc. Množství ejakulátu jsem měl dokonce nad doporučenou "zdravou" hodnotou (proč asi :-) ).

Takže můj závěr: zamčení a dlouhodobá abstinence mi kvalitu spermatu pravděpodobně výrazně zvýšily. Nic jiného jsem v životosprávě neměnil a jsem na tom nyní o hodně lépe, než před zamykáním.

A tady na fóru jsem viděl i několik starších příspěvků od lidí, kteří počali v době, kdy byli zamčení.

=> polovičce doporuč svoji dlouhou asbtinenci a odemčení striktně jen na sex v plodné dny :-)

3

Ahoj. Děkuji za informaci. Tak něco takového jsem řešil aby bylo možné mít děti, tak mi bylo taky se zaměřit jen na občasný sex nejlépe bez masturbace.

Proto jsme šli i do klícky.  První fáze odvyknout si na přehnanou masturbaci. Pak si víc všímat ženy a pak mít sex pro dítě.

4

Odskusane to nemam, ale kovova klietka by mala lepsie ochladzovat varlata, aj drzat penis od nich kusok dalej...ak ju nemas extra tesnu, ake taku, ze ju mozes nosit nonstop x dni, negativneho vplyvu by som sa nebal. A este ak ti to zabranuli nadmernej masturbacii...

5

Při prvním spermogramu mi vyšlo, že jsem plodný jen na 2℅. Od té doby jsem skoro pořád zamčený a do toho nosím dámské spodní prádlo a po roce a půl se plodnost zlepšila na 40 procent, takže podle mě to má pozitivní vliv.