Re: Prosím o radu nebo názor - dámský piercing a cudnost
jsou to kousky videa narychlo a amatersky...ale předvádět se je moje vášeň. Ackoliv to moc nedělám, resp. po jedné zkušenosti nemohu...Pritel me rad svazoval venku, v lese atd a jednou jsem ho hecnula aby me na chvili privazal trichu víc civilizaci ... no prehnal to viz další fotka
Chtel me dat zavyucenou a zvolil lavicku za nasim blokem domu...a rikal si přesvědčuju zo tak ji tam nechám aspon par minut... .
za rohem ho potkal kamos a neco potreboval. byla jsem tam pul hodiny a kdyz se vratil tak jsem tam nebyla....
par lidi si me tam vyfotilo nebo natočilo. jeden mi chvilku mackal bradavky a lehce protahnul kundičku. To bylo teda neskutečně úžasné a tak moc bych v tu chvili brala kdyby mi ho tam i vrazil a to jsem vzdy byla opatrná na cizi lidi
Pak přijeli policajtiva on si me vyzvedaval u nich na služebně....
Od te doby se boji....tak to vyvadim sama za jeho zady
takze s ním stale jen obdobne bud pripravy a nebo si troufne max na podobne, v obyvaku pri otevrenych oknech a obcas se mi zadari nechat k veceru rozsviceno. máme to druhe patro tak je to vzruso trochu.... ne jako s lavičkou
tedy skoda ze v tom gifu není i zvuk jako ve videu....
Poprve jsem prozila prvni mokrý orgasmus kde jsem po nem musela utirat stul w podlahu a nemohla jsem nekřičet....kdyz mi řekneš jak sem dostat video tak ukážu....
ale jinak bohužel klidnější hratky a tak jsem nadšená ze souhlasi s tim mojim zamčením a upravou aby to bylo odolné sundani. Přemýšlím ze v ramci toho bud poridime jeste. obojek na krk s elektrošoky na ovládání nebo s možností nastavit oblast kde musim zustat jinak dostanu rany....dekaji to pro psy.... viděla jsem upravu ktera se zasouvá do kundičky a kdyz ji pak zajistime zamky co mi udelaji tak to bude dost robustní a skoro i mozno trvalého použití....
i kdyz me laka zavázána a nevidící prozit nějaký tvrdy gangbang ale to uz po nasazeni nedovolí:(
Může být anální gangbang. Já neumím vložit ani fotku natož video.
takhle jsem zacala chodit ven s odpadky, aspon trochu vzrusa....jen pres vrch mam hozenou tuniku pruhlednou:)
takto mi dal náhradu za lavicku... doma na gauci.kdyz v pracovně byli s kamarády
takto jsem začala s veřejným predvadenim ale vlastně potají....jeste pod tričkem
jeste se promíchali fotky s tématem piercing
takto jsme mysleli ze budu na te lavicce..ale realizované to bylo o rok pozdeji a zapomněli to
jeste nakonec kdyz koukam do fotek, vzpomínka na piercing a tak trochu proti cudnosti.....
Tyto krouzky v bradavkach mi prichytil na prsty a nechal me takto cely den doma nez se vrátil....
drsný sama jsem se neosvobodila....
Byla jsem nadržená a kdyz přišel vecer domu bylo podemnou úplně mokro, hotovy rybnik....
tuto musim i s obličejem....at vidis jak mi je takto s velkymi pevnymi a podvázanim citlivými nejlip....
pohled vse vysvětluje je mi krásně...
jeste jsem vyhrabala fotky jak jsem chodila naproti do Hospody pro pivo přítelovi
a nebo takto jsem na prosklenem balkone cely den stala a sedela u grilu a proti byl albert pres cestu
No fakt pěkný. Už se těším až uvidím zamcenou svatyni.
jsem asi praštěná ale jeste jednou ale bez cenzury. Dela mi dneska dobre ze nejsem anonymni....
Malokdo to videl s obličejem;-)
a z koupelny vic na světle a zase s obličejem mas štěstí dnes
trocha odvazování ale nenašla jsem bez cenzury:(
PS: anální gangbang není problem. Proste miluju do kundičky i taky do zadečku mit a citit naplnění....resp. proste roztahovani.... kundičku uz jsem zkousela se dvema penisama a k tomu tri dilda... případně fist oběma rukama....
to zadecku zatim jen penis a dve dilda z toho jedno je nafukovací a ted se ho snažím zvětšit a nafukovat co nejvic....
takze ano zadecek bude stale jeste k osukani:)
Moc vám to oběma přeju! Hlavně když jste si sedli.
Přemýšlím, jak to máte s přítelem a cudností dohromady? Na jedné fotce je zamceny, ale na nějakém dalším videu zase ne. Takže to má za trest, jen občasně, nebo jak vlastně? Stridate se v tom, ldo veli? Smím-li se zeptat. :-)