Re: Prosím o radu nebo názor - dámský piercing a cudnost
No. Fakt se těším na tu propichanou kundicku.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Prosím o radu nebo názor - dámský piercing a cudnost
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
No. Fakt se těším na tu propichanou kundicku.
Jasně, od toho to tu je aby se dalo zeptat. Je to mezi nami tak, ze nejdrive prisel se zamknutim on, ze ho to vzrusuje a ze mi po chvíli zamčení bude plnit cokoliv atd...Tak jsem ho par mesicu zamykala a bylo to super.
Pak jsem narazila nahodou na eshopu kde jsem pro neho hledala elektricky obojek, ze existuji pasy cudnosti pro zeny.
Jeden jsem si objednala(byl tedy drahy) kovovy a delany ba miru dle naměřených velikosti. Nasadila si ho a zamknula a oba klice jsem dala do krabicky a zabalila jako balicek do Německa ale se špatnou adresou. Tj. nez ho posta doruci zoet pro špatnou adresu budu zamčena. Druhy den to zjistil pritel a byl nadšený me v tom videt a ten pocit ze jsem pod zamkem a muze me zamykáním zlobit.
Me ten pas nebyl moc příjemný na nonstop noseni vic dni, ale rezat ho bylo nemožný kdyz byl tak drahy a klice se tyden a pul ne a ne vracet. Zjišťovala jsem kde a kdy ho vrati a vysledek byl ze se jim omylem dostal nekam jinam a ze do měsíce maximálně bude u mě.... Dohromady tedy mesic w pul bez sundání.... opravdu přišel a ja mohla odemknout....
bylo to neskutečný ji mit volnou po te dobe a projet treba prstíkem a pohrat si... během chvilky jsem se udelala a byl to zvláštní ale úžasný pocit neskutečně silného a vytoužené ho orgasmu....ty stavy bez hrani nebo osukani pritelem a těšení se na odemčení....
Zamylovala jsem si to a pritel mě krátce po tom ukazal ruzne možnosti a varianty pro me, ktere by se měli lip nosit a myslime si ze jsou vic bezpečnostní proti sundani....
Od te doby vic jak rok uz bývám pod zámkem jen ja a poslední mé zamčení ktere bylo tedy neskutečně dlouhý (neco pres tri měsíce) a nakonec místo odemčení mi dal na výběr buď zůstanu zamčená az do konce roku s nejistym odemcenim na konci a nebo budu souhlasit s objednávkou techto dvou kovovych zabran na moji kundičku s tim ze se pridelavaji a zamykaji piercingem skrze pysky kundičky a svisle skrze poštěváčka. Ukazal mi to a proste se mi to libi a rozhodla se že to chci a tesim se na to. Ted uz je mame doma a ja se nemohu dockat az bude po aplikaci a nasazeno a zamčeno...
Bohužel se zda ze hell.cz bude moct az nekdy v zime a tak hledam kde jinde by dokazali realizovat a zatim se mi nedaru nalezt
Az bude vstup do kundičky a pristup k poštěváčku zabezpecen temito nádhernými kousky tak mam slíbeno ze budu zamcena v rozmezi mesice az 24 mesicu. vyber pritel rozhodne pomoci Excelu a generátoru náhodných cisel...verim ze padne neco jako dva mesice ale kdovi...tak se tesim az to nekomu budu moct ukázat
staci k odpovedi?
tohle video byla desna sranda, resp faux-paux....
To jsem prisla do pokoje kde byl pritel a ze trochu poklidim a napadlo mě ze mu udelam radost trochou lehkého předvádění.
Az na konci on ale i ja zjistil ze vedle sebe mu na polozenym pc bezel omylem neuzavreny videochat z nejakeho předmětu co mel na VS. Takze jsem se dozvedela, ze zadek v tangach mam luxusní, ty prsa ze by chtěli trochu zvetsit ale ne o moc a ze kdy bude dokonceni a předvedení kundičky kdyz jsem jen naznacila to mi ukazal chat te skupiny ... blbec jim napsal ze za tyden v ten samý cas a ze jsem ta s kterou chodi vzdy ve stredu a patek na obed pokud me budiu chtít pozdravit ze tam me najdou u obeda....
Na obede se tri kluci stavili, pochválili a ze počítají s tim slíbeným dokončením striptýzu, ze o to je zájem nejen oni.....
Nechtěla jsem pro ne na webku ukazovat kundicku. Jeho spoluzakum z vejsky....Blazen....
Ale jak se blizil termin a posilali mi vzkazy a ze se tesi... vedle toho me hecoval pritel, at to udělám, on si myslel ze toho nejsem schopna takhle vědomě a ne omylem
no tak jsem tim v domluveny cas předvedla toto video, kde ji taky koc nevideli
a na konci jim napsala ze pokud chteji ze za pul hodinky bude jeste jednou webka kde jim udelam radost
No a za pul hodky jsem byla připravena na gauci, pritel me tocil na webku...Ja si pro ne podvazala prsa trochu, prehodila saticky aby jich bylo min a videt vic a jak se ozval zvuk ze jsne pripojeni tak jsem zacala pred nimi s timto
Na webce jsem to po chvíli radeji prerusila abych jim neukazala jak umim pekne a hodně stříkat kdyz jsem úžasně nadržená...
ale toto mi prislo i na me v te dobe uz extra velka odvaha...Vubec me nenapadlo nebo nevedela ze to z te me webky mohli nahravat, to mi rekl az pritel kdy mu prisla zprava v rocnikovym chatu s odkazy na videa, všechny tri s nazvem "nadrzena Radka, naše hradečačka se předvádí na webce pro celou UHK"...
To mě trochu vyděsilo a tak zjišťoval co a jak. Po prvním videu ho rozeslali po skole s odkazem na slíbené pokracovani...
No ten den to sledovala hromada lidi z hradecky univerzity a dalsi kterym o tom rekli...A ja myslim ze se predvadim treba 5ti klukum a ve skutečnosti mi dohledal ze video online sledovalo 12tisic uzivatelu a po par dnech jsem ho zacala objevovat na internetu....
Na obede uz to bylo kupa lidi co se snažili me pozdravit nebo domluvit si sex atd....takze obedy uz jsem chodila jinam a po asi dvou týdnech jsem se dozvedela ze uz to videli lidi od nas z vesnice a dokonce moje rodice...
Nekdo k tem videum pridal komentáře s mojim tel číslem a adresou takze jsem mela stovky zprav a hovoru, takze změna cisla....
a pak mi doslo ze me to bavi a jsem rada ze me chvaleji a chteji další. Najít od té doby v Hradci nebo u nas na vesnici někoho na osukani neni problem a nabízejí snad vse
a to je i ten další důvod ze chci mit tyto propíchnuté pásy cudnosti abych zacala méně souložit s cizimi a byt jen pro meho...sama to nedokazu na déle jak tyden byt verna. Vzdy nakonec někomu neodolam a nebo nabídce nových věcí a nebo vice klacku...kdyby mi nebylo blby soulozit za prachy tak jsem asi zacala být kurvička a vydelavala si tim. ale to mi přijde uz nechutný, ale zadara pro zabavu a radost tedkon muzu skoro porad a asi od té doby jsem mela ores stovku chlapů, no nebo mozna nekolik stovek...fakt si to uzivam extrémně.Jo jak jsme zacali se zamykáním tak to uz je omezene ale jsou chvile kdy mam povoleno na par dnu cokoliv a to jsem potom nechodici protazena vsemi otvory. Každého chlapa proste bavi vyzkoušet to do kundy i do zadku a jeste nejlépe hluboko do krku se vystrikat. Do toho zasouvat mi co největší a největší množství čehokoliv do zadku i kundičky a nebo ruce jeden zkoušel i nohu....
No uz abych to měla přidělaný a zamknuty
mno a tim uz jsem toho napsala dost...posilam jednu poslední a pusu
Příteli nevadí že si taková rajda? Sleduje tě když si to užíváš s někým jiným?
Překrásné fotky a videa. Nezkoušela si někdy místo svázání (podvázání) prsou si na ně nasadit pouta?
ze začátku jsem nikdy nepodvadela. Ale jak jsme zkouseli se ukazovat vic na verejnosti a odhalovat se....
tohle byl jeden z prvních modelu na celovečerní posezení v hospode a tim myslim takova ta 5ka knajpa.
A když takto chodim casto mezi lidi a pak vezmu místo žlutého tilka bilopruhledbe a k tomu minisukni a má oblíbená tanga se naučíme nechávat doma a nebo pozdeji jit s nimi oblečená a na veřejnosti třeba v te hospode a nebo na bowlingu si je u stolu sundám a uschovam si je do kundičky na později aby se mi pekne namocili a mela je jako darek nahodnemu člověku a nebo obcas se pouzili řádně mokré misto roubiku do me pusinky ...
pak prislo to zmíněné veřejné přivazování stranou od lidi az jednou probehnula ta lavička a ja svázaná a zavázané oci byla odvezena policii ale predtim pěstěná a mozna i chvíli lizana....a za to si mohl on pze se zakecal kousek vedle misto toho me uz odvazat....me se to vzruseni libilo a on take postupně zjistil ze mu nevadi přidat k drazdeni nahotou i moznost náhodným sympatickým lidem si sahnout a nebo nafotit a uz to byl kousek od od začátku od neho dovolené omrdani me kymkoliv kdo si o to rekne u vody...a ze to nebyl jen jeden chlapek ale hned nekolik a on si to z mista kousek dal natocil schovanou kamerou a pak mi to pouštěl a několikrát ho přistihla u toho honit....
No a ted uz to bere jako samozřejmost a jen jsme domluvení te do toho netahame city...na to máme sebe vzájemně.....
takze ano jsem rajda a toto bude vedle zkrášleni kundičky protože se mi to fakt libi tak i účinný zpusob jak omezit tu moji rajdu uvnitr a postupně vytvořenou závislost na sexu a vsech druhů dovádění a uchylek....
to dělám oběť pritelovi co?
pouta jsme na me nezkoušeli. Jednou jsem je cvaknula jemu a byly to ty s pevným propojem a ne řetízek....no a ja je omylem slozila k sobě ale dirkami na klic dovnitr ze jak se zacvaknuli tak je neslo odemknout ... byly to obdobné co používaji asi policajti....Par dni trvalo nez se podarilo sundat
hihi prvni dve videa kde si zkouším těsný trika a mame otevřené dokořán dveře od kabinky....to bylo diváků
a druhe
No pěkné. Takže si vlastně ze svého přítele uděláš občas cuckoldika jo? Má aspoň zamčený penis když si užíváš jinde?
cuckoldika asi úplně ne...resp. on se rad podiva ale spíš skryte. Nikdy i kdyz jsem ho přemlouvala tak se nepřidal, ze pry vic chlapu s curaky venku u sebe je buznovstvi:-))
Nevim me ty tri plnici mi dolni diry a dva snažící se mi nebechat ani kousek pusy nevyuzite....tak ty jak buzny nebyli....on se spis stydi ze dlouho nevydrzi...ale ptaka ma fakt macka to ano....pravdou ze jednou co mě dokončili ctyri blízcí kamaradi a odesli...me nechali ležící na půl na posteli a pul na temi svazanou ze jsem nemohla...teda spíš vyčerpáním...takhle me opustili, oblicej od semene a kundičku mi naplnili skoro po okraj a po poslednim vystriku mi do ji vrazili takovy ten menší nafukovací fotbalový mic..a uvnitr ho prifouknuli a to teda ze extra hodně....takze mi vsechna mrdka zustala uvnitr....no kdyz prisel tak me rozvazal a jako podekovani chtel na xhvili sundat klec a aspon me vylitat nebo udelat pusou.... hihi prani jsem mu splnila ale pod podmínkou ze ho svazu na posteli a bude me lizat dokud se nevystrikam do jeho pusy...no tak lezi, pusu nastavenou a ja se nad nej drepnu a vyfouknu balon a ten jak se zmenší rovnou vyskočil ven a všechna ta mrdka mu vytekla do pusy ... sedela jsem na nem tak nemohl uhnout nebo to vyplivnout tak jsem mu oznámila ze ma za sebou dalsi level a to ze je to spermazrout a taková moje myčka mrdky....cukal se ale nepomohlo mu to...pekne to spolikal vsechno....
ale on me chtěl lízat a nevedel ze mě chvíli predtim naplnili kluci....
od te doby mam pro nej namyšlené další prekvapeni ale zatim jsem nenašla chlapa teplyho krery by mi pomohl s ním.... chci ho svázat a aby nic nevidel tak ho představit jako hračku pro skupinu teplych chlapů a on bude jejich devkouvten večer ale to by zjistil az pri prvnim zasunutí čuráka do zadku a nebo po prvním zařazeném v krku...
Myslim si ze po dvou trech mesicich by me i rad poslechl kdyz mu povolim jen chlapy jinak zámek....myslim si ze bych ho dokazala převychovat to ano....ale uz je to asi moc pro nej
No pěkně si hrajete. Ona klec na ptakovi dělá divy. To bych naschvál vyzkoušel.
Velmi sa mi pacia podviazane prsia a to co si sem dala to je iny vyklad svojho vlastneho ja fandim cam
Ze zvědavosti: jak jste ta pouta (pantová) sundali? Svlékl je nebo jste je museli řezat?
Jeste jsem prohlizela videa a nasla jsem toto...neni to nic moc odvážné, ale byly to začátky:-)
Hral si s autickem které melo kameru, tak jsem se mu rozhodla vylepšit záběr
Nedoslo mi ale ze mame roztazenou zaclonu a venku pred okny jim vaznula zabava. Takze cast hostů koukala zrovna dovnitr....
ale tak zas tolik nemohli zahlédnout....Vetsina byla moje rodina a blízké okoli
Dnes bych jim i dokazala nabidnout(pokud bych se pripila) kdo me protahne a nebo aspon vylize nebo oběma rukama misto dilda udela az do mokrého konce...:-D
ne asi ta rodina bych nezvladnula
Ahoj, já jsem taky zamčený.Baví nás to.Ale ty jsi teda číslo :-) Díky
a panove když jsme se takto neplánovaně vlastně poznali tak odkud jste? nemáte minimálně obcas cestu okolo? at vam mohu dokazat ze tady to neni jen o fotkách atd ale že co píšu je pravda....
Takhle si jeste pred aplikací zábrany zablbnout? kdyz to bude i něco noveho pro me tim lepe ;-)
Do HK to mám kousek a jezdím tam poměrně často ale nevím jestli bych ti byl k něčemu platný. Jsem taky nositelem klícky a nejsem majitel klíčů.
Tak kdo je uzamčen můžě potěšit akorát k tomu nevyužije svůj nástroj.
Děkuji,ale ne,ne,ne.Má Paní je mou nejskvělejší Paní.A jen ona rozhoduje,co je pro mne dobré.Ale fandím ti, ať se ti to povede.
To je pravda no. Vždycky mě lákalo zkusit Fisting.
Ahojda, sice uz mi tu nikdo nepise a to me mrzí. Nicmene koujala jsem ze nahrane fotky nebo videa zacali mizet a to Vam nechci udělat ze bych vam je nechala smazat. Tak jsem nahrala sem:
https://uloz.to/folder/mLivYD8KUB3C#!ZG … ydHIOfZwH5
Prosim zkouknete jestli funguje odkaz. Nechala jsem tento vyber připravit pritele pro hell.cz ohledně piercingu, dokonce je tam pár civilních fotek omylem vloženo. Myslim si ze to prehnal s mnozstvim videi a fotek ale byl k vám stedry. Kdybych vedela jak to promazat tak to procistim ale dobre nechám to tak...
Kdyby mel nekdo napad jeste na dalsi moje upravy byla bych jen rada. Slysela jsem o nějaké formě pasu cudnosti na bradavky nebo snad i prsa, take jistici a drzici diky piercingu...
Jeste jsem mela jeden napad než jsem se rozhodnula pro ten piercing klitorisu a stitu nad neho.
..
a to tento:
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Prosím o radu nebo názor - dámský piercing a cudnost
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB