1

Téma: Opuchnuta predkožka cobra

Zdravím všetkých, z klietkami mam už nejakú skúsenosť aj som ich pár vyskúšal najlepšiu ktorý som mal bola Cobra https://www.cudnost.com/plastove-pasy-cudnosti/cobra/
Prvá bola veľkosť 2 ale na dlhšie nosenie to nebolo najhoršie boli noci tak si vravím že skúsim väčšiu tak som si zaobstaral veľkosť 4 ale v nej som to nedal ani deň úplne mi opuchla predkožka bola ako nafuknuty balónik. Stretol sa niekto z niečím podobným?

2

Re: Opuchnuta predkožka cobra

Ahoj, no předkožka mi napuchne běžně i v kovových klecích, když ji přetáhnu a nemá svůj prostor. V kobre i když nebyla stažená a byla normálně na svém místě tak trošku napuchla ale přičítám to zase tomu že nemá svůj prostor. Podle toho co píšeš ale soudím, že to asi bude ve větším rozsahu. U mě to je řekl bych v takové zdravé normě.

3

Jedina cesta ako zabranit napuchnutiu predkozky je dat ju preč...

4

Neviem doteraz som nikdy nemal takýto problém dám tomu ešte jednu šancu uvidím.

5

Mívám to běžné, ještě to taky závisí na typu pasu, co nosím. Většinou je to do pár hodin ok.

6

XjohnyX: Jen žádný výmluvy! "Dám tomu ještě druhou šanci." Žádný takový! Slyšel jsi bentera. Předkožka musí pryč. Tak šup šup! Vygooglit, objednat, šmik, šmik... Včera bylo pozdě. big_smile

7

Otoky kůže jsem měl v klíckach menších průměrů taky. Po vyzkoušení více typů mě vyhovuje kovová Viretube. U mě to byl problém objemnější kůže. Klícka by mohla být o trošku kratší, ale jinak dobrý.

8

Ahoj, tiez sa mi to v cobre stava.

9

Zadarec pravdepodobne som dostal nejaku plesen z tej klietky mozno kombinacia potu a plastu z ktoreho je to vyrobene.Uz som si nasiel inu mometalne tyzden nasadena bez problemu.

10

Hm, to je divné... já byl v cobre 10 dní v kuse bez odemknutí a měl jsem ho OK
Já ráno taky postříkám neštípající dezinfekci, vmasíruji a pak omyji tekutým antibakteriálním mýdlem