Naše hrátky se teda pěkně rozjeli. Zamčený jsem nepřetržitě pátý den. Pro někoho asi žádný problém, pro mě osobně teda rekord. Včera jsme neměli doma děti a než jsme vyrazily večer do víru velkoměsta, nařídila mi žena se svléknout, nasadila mi na hlavu deprivační kuklu a odvedla mě klečet do komory. Dlouho sem nevěděl co se děje okolo mě, až po nějaké půl hodině tipuju, mě má paní odvedla do obývacího pokoje, kde jsem si musel na pohovku kleknou na čtyři. Začala si hrát s mým análem a za chvíli už mě ojížděla strap onem. Čtyři dny jsem nestříkal, takže se pokoušela o milking leč se nedařilo. Poté jsem kromě výprasku, který sem dostal, ucítil v zadku něco mohutného. Domyslel sem si, že je to to největší dildo, které doma máme. Bolest se střídala z rozkoší. Je pravda, že mě ojížděla opravdu dlouho až už sem nemohl vydržet, dal sem to hlasitě najevo tak má Paní přestala. Otřela mi zadek ubrouskem a odvesla mě na vodítku do koupelny, čekal sem že mi tam sundá masku ale to jsem se mýlil. Stoupla si nademnou a celou hruď mi počůrala. Měl sem štěstí, že ta maska má jen maličký otvor na dýchání jinak sem si jistý, že bych to musel i z vany slízat. Potom přišlo další překvapení. Místo sprchy, zhasla a zavřela mě v koupelně. Já jen ve studené vaně cítil jak mi její moč ztéká po po břiše. Až po nějaké době přišla, sundala mi masku, která byla zafixovaná třemi malými zámečky, takže dostat se z ní prostě nejde. Nařídila mi se osprchovat a přijít za ní. Přišel sem celý zvědavý co se bude dít. Kalhotky měla sundané v jedné ruce klíč od klece a v druhé skleničku na víno. Odemkla mě. Teď mě ošukej a než budeš vystříkáš se do skleničky. Byl sem šťastný, šel sem si umýt penis a poté jsem hned skočil na mou milovanou ženu. Byl sem pěkně nadržený a čekal sem, že se udělám hned. Nicméně trvalo to asi dvě minuty a už sem stříkal. Měl sem v sobě čtyřdenní dávku, takže sem nečekal že nastříkám takovou obrovskou dávku semene. Než jsem dosténal už mi dávala Paní skleničku do ruky. Cele to vypij!! nařídila mi. No moc se mi do toho nechtělo. Šup šup dělej. Rozhodl sem spolknout to najednou. Kupodivu to nebylo vůbec hořké a neměl sem s tím problém. Je pravda, že sem toho měl plnou pusu, takže jsem byl rád, že chuť byla OK. Pak mi nařídila jí udělat pusou. Lízal sem jí taky asi dvě minuty a bylo hotovo. Pak mi podala klíč. Zamkni se, já čekám. Chvilku trvalo než má erekce úplně opadla. Teď si běž zase kleknout do komory, uvidím co s tebou ještě provedu. Nechala mě tam asi deset minut klečet a pak mě zavolala k sobě na gauč. Dnesk už tě nechám, zítra ale vydrhneš celý byt pěkně hadrou, k tomu ti obleču nějaké pěkné prádlo. No a takto to včera skončilo. Snad zde najdou některé páry inspiraci. Jen poradím, nestyďte se s ženou co nejvíce mluvit o svých snech, třeba je bude zažívat jako já.