Téma: Lockdown
https://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/lockdown/
Vždy som chcel vyskúšať kovovú klietku (predtým som mal len Holytrainer) a tak som sa rozhodol pre Lockdown. Krúžok nie je nijak anatomicky tvarovaný ale vôbec mi to nevadilo. Tým že je klietka zahnutá, pod oblečením nie je vôbec vidieť. Resp. o nič viac ako odomknutý penis vo voľnom oblečení. Toho zahnutia som sa najprv bál ale penis tam vkĺzne veľmi jednoducho a keď nie, vďaka otvorenej konštrukcií sa mu dá ľahko pomôcť poprípade ho dopasovať na miesto. Avšak toto zohnutie spôsobuje, že po zamknutí vám to vytlačí semenníky na stranu. Vadilo mi to len pri ležaní na boku a pri chôdzi po schodoch. Penis v klietke držal celý deň prakticky dokonale, nepotreboval som žiadne šnúrky. Je to aj relatívne nízkou váhou klietky. Pokusy o prekrvenie boli prekvapivo príjemné, zrejme vďaka zahnutej konštrukcii. Čo ma extrémne potešilo bolo močenie, ktoré mi v HT robilo problém. Tu je to úplne bez problémov aj vďaka väčšiemu otvoru na konci. Ten ma však potrápil po celom dni nosenia keď sa mi doňho postupne nahrnula predkožka, poprípade pri prekrvení mi cezeň vyliezala špička penisu a šúchala sa o spodné prádlo. Ak by bol o kúsok menší, bolo by to super ale nie je to nič čo by mi skazilo zážitok. Skúšal som v nej aj spať ale nedokázal som. Bol to skôr ale psychický problém, než že by ma niečo niekde tlačilo a podobne. Keď som si klietku dal dole po relatívne pokojnom dni, nemal som na penise žiadne opuchy.
Jediná ozajstná kritika je na integrovaný zámok, ktorý trčí smerom hore a má dosť ostrú hranu. Vás to neporeže, keďže smeruje od tela, ale ak si na klietku oblečiete niečo jemné, silonky alebo latex, riskujete dieru. Našťastie to bola 5 minútová práca s pilníčkom a brúsnym kameňom pre dokonale hladkú hranu. Klietka sa bohužiaľ nedá zamknúť s plastovým očíslovaným zámkom.
Hodnotím po dvoch dňoch nosenia (2x 12 hodín).