1

Téma: Přechod na kovovou klec

Ahoj,

přešel jsem z plastového Evotionu, jelikož mi praskl kroužek v tom nejvíce náchylném místě na klec kovovou, která je samozřejmě znatelně těžší. Naštěstí jsem jí měl už nějaký pátek doma a nezkazilo mi to ten feel z dlouhodobého zamčení. Dnes jsem zamčený 70 dnů a někdy se zastihnu, jak přemýšlím, jaký že to vlastně vůbec
je mít orgasmus.

Dlouho jsem kovovou nechtěl kvůli váze a visacímu zámečku, který nyní oceňuji, když k těm klecím s integrovaným zámkem jsou dodávány stejné klíče a kazí to tak celý ten feel. To, že existuje náhrada k té vložce jsem našel až nyní zde na foru. Kdyby náhodou někdo hledal, tak je to zde: https://forum.cudnost.cz/topic/2834/int … chter-me2/

Tak si tedy opět zvykám na novou klec. Kroužek je o 3 mm menší než na staré kleci, kde jsem nadával, že 48mm je moc a 43 mm málo a nic mezitím. 45mm zde mi přijde cca. tak akorát. Musím častěji mazat, hlavně pod kroužkem pod varlaty, třeba 3-4x denně. Jinak se ozývá pálení. V kovové jsem cca. 4 dny. U minulé klece mi to stačilo mazat jenom jednou denně, ale mám taky pocit, že jsem musel na začátku častěji.

Pokud se nepletu, tak koule a ta kůže si na váhu kovové klece zvyknou a bude to stačit mazat méně? Můžete se také podělit o své zkušenosti, kdo přecházel z plastové na kovovou klícku. smile

Jinak si nemůžu stěžovat. Je vzdušnější, vypadá dobře, hygiena se provádí daleko lépe a je mnohem méně vidět pod oblečením.

2

Re: Přechod na kovovou klec

Ano to potvrzuji, kovové jsou , alespoň pro nás určitě lepší. Na váhu si zvykneš a kov je víc sexy.
Jen rada, při mazání nezapomínej na zámek, při dlouhodobém zamčení i na sprchu, koroduje.

3

Tak jsem jí bohužel musel sundat. Mám k té kleci 4.5cm a 5 cm kroužek. Včera jsem se kvůli tomu vůbec nevyspal, jak mě to pálilo pod varlaty a bylo to neumazatelné. 

Zkusil jsem ten 5 cm kroužek, ale ten je zase moc velký a celá klec sjížděla dolů.
Tak jsem celkem v háji, když bych potřeboval něco mezi.

4

Mám tuhle kovovou klec. S kleci jako takovou jsem spokojený, ale myslím, že bych potřeboval kroužek 4,6 - 4,7 cm. Snažil jsem se hledat, vypadá to, že se nedělá. Neví někdo o něčem?

https://img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmek%20obrazovky%20z%202023-11-13%2013-57-38.png

5

Když jsme s mým budoucím manželem před lety se zamykáním začínali, používali jsme plastovou CB6000 standardní délky. Pevná ranní 17cm erekce po deseti dnech abstinence však učinila své – klícka praskla v podélném (lepeném) spoji. Od té doby manžela, když je třeba, zamykám do kovových modelů. Kovová klícka vypadá "dospěle", vyvolává ve mně jako klíčnici, tak i v manželovi pocit serióznosti a přísnosti. Manžel pak oceňuje emoce, které v něm probouzejí robustnost, chlad a zejména hmotnost kovové klícky. Doslova říká, že cítí, jak je (jeho penis) uvězněn, jak je zbaven sexuální svobody. Vzhledem k tomu, že jediným důvodem, proč ho zamykám, je to, že ho tak trestám za masturbaci, jsou tyto jeho pocity zcela namístě. I díky uzamčení v kovové klícce manžel svůj osud a potíže spojené s vnucenou sexuální abstinencí přijímá s patřičnou pokorou.

6

Nakonec jsem tu kovovou klícku zkusil ještě jednou. Čirou náhodou jsem zjistil, že jsem používal špatnou vazelínu. která stačila na tu plastovou, ale ne na tu kovovou.

Po necelém týdnu jsem byl donucen jí sundat. Nedávám tu váhu. Bolel mě celý spodek a u nohou. Uvědomil jsem si, co všechno musí tu váhu klece nést.

Jinak určitě souhlasím s tím, že kovová klec vypadá "dospěle", přesně se mi líbil ten chlad, hmotnost, visací
zámeček na který se dá něco i vygravírovat. Cítil jsem se opravdu zamčeně. Těšil jsem se až klíče předám
Madam. Bohužel, k tomu nedošlo. sad 

Nevím, jestli to má smysl zkoušet dál. Ta bolest a pálení byla nesnesitelné.
Pálilo to občas chvíli, když jsem si šel lehnout a druhý den v pohodě. Říkal jsem si, dobře, třeba si to zvykne. Ale když jsem si šel lehnout po celodenním výletu v Praze, tak to pálilo jako čert.
Našel jsem si úlevovou pozici, usnul. Bohužel, druhý den to pálilo a bolelo dál.

Byl bych za kovovou klec vděčný. Nemusel bych se bát toho, že to praskne.

7

Mohu tě poradit vazelínu- lubrikant  Antistick od Angry Bears dělá se originál i na zimu hřejivá, https://www.angrybeards.cz/kule/  dost mne v kovu pomáhá.

8

Díky za doporučení. Objednal jsem si plastovou kobru u Vojty.

Určitě se ale toho kovu nevzdávám. Někdy určitě přijde nálada a chuť to zkusit znovu. Pak bych objednal tu vazelínu od Angry Beards. Vzpomínám si, že jsem tu už na to četl nějakou chválu. :-)