Téma: Přechod na kovovou klec
Ahoj,
přešel jsem z plastového Evotionu, jelikož mi praskl kroužek v tom nejvíce náchylném místě na klec kovovou, která je samozřejmě znatelně těžší. Naštěstí jsem jí měl už nějaký pátek doma a nezkazilo mi to ten feel z dlouhodobého zamčení. Dnes jsem zamčený 70 dnů a někdy se zastihnu, jak přemýšlím, jaký že to vlastně vůbec
je mít orgasmus.
Dlouho jsem kovovou nechtěl kvůli váze a visacímu zámečku, který nyní oceňuji, když k těm klecím s integrovaným zámkem jsou dodávány stejné klíče a kazí to tak celý ten feel. To, že existuje náhrada k té vložce jsem našel až nyní zde na foru. Kdyby náhodou někdo hledal, tak je to zde: https://forum.cudnost.cz/topic/2834/int … chter-me2/
Tak si tedy opět zvykám na novou klec. Kroužek je o 3 mm menší než na staré kleci, kde jsem nadával, že 48mm je moc a 43 mm málo a nic mezitím. 45mm zde mi přijde cca. tak akorát. Musím častěji mazat, hlavně pod kroužkem pod varlaty, třeba 3-4x denně. Jinak se ozývá pálení. V kovové jsem cca. 4 dny. U minulé klece mi to stačilo mazat jenom jednou denně, ale mám taky pocit, že jsem musel na začátku častěji.
Pokud se nepletu, tak koule a ta kůže si na váhu kovové klece zvyknou a bude to stačit mazat méně? Můžete se také podělit o své zkušenosti, kdo přecházel z plastové na kovovou klícku.
Jinak si nemůžu stěžovat. Je vzdušnější, vypadá dobře, hygiena se provádí daleko lépe a je mnohem méně vidět pod oblečením.